Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kürtlere ağlamayın, vurun gitsin!


Önerilen İletiler

 

AĞLAMAYIN: “Cizre’de herkes biliyordu, o beyaz Toros’a binen bir daha geri gelmiyordu... Kardeşimi de alıp gittiler... 3-4 gün sonra kimsesizler mezarlığında tabutu açıp ölen şahsın yüzüne baktım. Kardeşimi tanıdım. Başından tek kurşunla vurulmuştu.”

AĞLAMAYIN: “Ben efsanevi bir adamım. Bir çobanın kafasını kıl testere ile kestim. Öldürdüğüm insanların kulaklarını kesip, kaynatıp ardından tuzlayıp tesbih yaptım. Köy köy dolaştırdım.”

AĞLAMAYIN: “Cizre’de 93-95 yılları arasında birçok insan öldürüldü, gelişi güzel etrafa atıldı... Sonra bulunarak, kimliği belirsiz bir şekilde gömüldü... Bu yapı sadece dehşet ve korku saçmak için de cinayetler işledi. Her aileden birini öldürüp, herkesin hedeflerinde olduğunu göstermeye çalıştı.“

AĞLAMAYIN: “Kamil Atak’ın evinin alt katında sorgu odası vardı. Getirilen kişilerin bazıları orada infaz edildi.”

AĞLAMAYIN: “Amcamı kolundan tutup plakasız beyaz Renault marka aracın içine çekmeye çalıştılar. Amcam direndi. Araçtan ateş ettiler. Amcam yere düştü ve...”

Bu ifadeler ‘terörle mücadele’ görüntüsü altında korucu, itirafçı ve uzman çavuşlardan oluşan bir suç teşekkülü oluşturduğu iddiasıyla 9 kez ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan ve halen Genelkurmay tarafından korunup kollanan Cemal Temizöz davasında kayda geçti. Daha bunlar hiçbir şey. Her ifade ayrı bir dehşet. Sadece Temizöz davası mı? Kayda geçen ne vahşet anlatımları var.

Ama ağlamayın. Çünkü onlar Kürt. Azrail’in makam aracına bindirilip öldürüldükten sonra kimsesizler mezarlığına da atılabilirler, kulakları kesilip tespih de yapılabilir, sorgu odalarında infaz da edilebilirler, keleşle arkalarından da taranabilirler.

***

Bu ifadeler de Kafes planı kapsamında yargılanan askerlerin kayda geçen anlatımları.

Şimdi AĞLAYIN: “Kardak çıkarmasında kullandığımız botun benzinini kendi kredi kartımızla aldık.”

AĞLAYIN: “Ben dünyaya yeniden gelsem, yine asker olurdum, yine SAT olurdum. Ama bu ülkenin ordusunda değil.”

AĞLAYIN: “SAT’ların ceplerinde bol miktarda ‘Tadelle’ vardı. Neden diye sordum. ‘Uzun süre kalabiliriz. Kan şekerimizin düşmesine karşı yanımıza aldık’ dediler.”

Bunlara ağlayın. Çünkü öyle yaptılar. Onca faili meçhul, işkence, asit kuyuları, vahşet, dehşet, ‘Beyaz Türklerin’ en beyaz(lar)ını asla ağlatamadı. En ufak bir tüyünü bile oynatmadı yerinden, küçücük bir duygu kıpırtısı bile uyandırmadı içinde. Göstermelik de olsa, timsah kabilinden bile gözleri yaşarmadı.

Ama tarihin en lüzumsuz gösterisi olan Kardak saçmalığı ile ilgili yukarıda okuduğunuz ayrıntılardan gözyaşları eşliğinde kahramanlık öyküleri çıkardı(lar). İçi sızlamış, yüreği burkulmuş ve inanıyormuş ki tüm Türkiye aynı şeyi hissedecekmiş. Doğrudur, hissediyordur mutlaka.

İşte bu kibir, bu kayırmacı vicdan tüm geçmiş günahları bir anda unutturup bugün “Ama Kürtçe TV bile serbest. Daha ne istiyor bu nankörler? Olmuyorsa ayrılalım!” dedirtiyor. Dahası; azımsanmayacak sayıda aklıevvel bu koroya katılıyor. Ve dahası; devlet aklı dönüp dolaşıp OHAL mantığına yanaşıyor, Özel Harekât terörü bilinmiyormuş gibi özel ordu ile sorun çözmeye soyunuluyor. Bu koro o kadar başarılı ki, hep Türk-Kürt eşitliğinin-kardeşliğinin altını çizen Ahmet Altan bile tuzağa düşüyor ve o da ayrılalım korosundan ses veriyor.

İşte asıl buna ağlayalım. Çürütücülüğün bu kadar başarılı olmasına, kibrin vicdana tecavüzüne, insanlığın oynaklığa kul olmasına... Ağlayamıyorsak, yol belli: Ordular, ilk hedefiniz...

 

Radikal Gazetesi'nden alıntıdır...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O beyaz toros her yerde vardı, o beyaz torostan hırsızlar, kaçakçılar ve özellikle teröre çanak tutanlar korkuyordu. çünkü biliyorlardı, bir gün öldürülen suçsuz günahsız insanlar ve bu bebeklerin hesabını bir gün vereceğiz diye bir gün biri bunun hesabını soracak diye beyaz torosu bekliyordu o korkuyla!

İki olayın arasındaki farkı yine anlamazdan geliyorsunuz oysa bu kaçıncı bilmezden gelmeleriniz.

 

Ağlamak vicdan işidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Asit kuyuları, gömülen insanlar hepsinin birer iftira olduğu dozerlerle, kepçelerle canlı yayınlarda yapılan kazılar sonucunda ortaya çıktı. Bu resmen çifte standarttır, yakılan belediye otobüsleri içindeki insanlar, balkonunda otururken vurulan genç asker eşi, hergün gelen şehit cenazeleri, askeri birlikler basılıyor en son ilçe basmaya cesaret ettiler bunlar kim? Dediğiniz gibi bir ayrımcılık olsa defalarca yazdığımız gibi batıda da Kürt Kökenli insanlar var ve bu insanlara yönelik kayda değer bir olay yok. Kimse Kürtleri vurmuyor, teröristleri gebertiyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hayır şimdi Kardak lüzumsuz bir gösteri ise Yunanlılar niye gelip bayrak dikmiş?

 

Biri sana bir küçük çakıl taşı atıyorsa senin sabrını, tepkini denemektedir değil mi? Ses çıkarmazsan yumruk kadar bir taş fırlatacaktır.

 

Kardak'ı milli hislerden yoksun kişiler çakıl taşı olarak görebilir ve gösterebilirler. Sessiz kalalım, kafamıza yumruk kadar taş gelsin

 

Diyorum ya, bu psikolojik yıpratma çabaları camdaki sinek intibaatı. Silecekleri çalıştırınız...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yani kendilerini barış güvercini,insn haklarından yana objektif barışçı görenler bu askerlerin şehitliğine her zaman sesiz kalırlar.

 

Soruncada,biz şidete karşıyız bunada karşıyız ama!!! işte o amadan sonra hemen atağa geçer bize bunu yapmışlar,bunu demişler mşlerle mışlarla terör örgütünü meşrulaştırırlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

KOSOVA'nin Türkiye tarafindan yani Erdogan tarafindan alelacele taninmasinin altinda hangi hinoglu yatiyor bunu düsünenimiz varmi acaba?Kosova'nin Türkiye tarafindan taninmasi ve bundan gurur duyanlarin hedefinde Türkiye ULUS DEVLETI vardir.Yarin ayni seyi Güneydogu icin yapacaklarda ondan.Simdiden kilifini hazirliyorlar.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

KOSOVA'nin Türkiye tarafindan yani Erdogan tarafindan alelacele taninmasinin altinda hangi hinoglu yatiyor bunu düsünenimiz varmi acaba?Kosova'nin Türkiye tarafindan taninmasi ve bundan gurur duyanlarin hedefinde Türkiye ULUS DEVLETI vardir.Yarin ayni seyi Güneydogu icin yapacaklarda ondan.Simdiden kilifini hazirliyorlar.

 

Hangi hinoğlu yattığını siz düşünmüşsünüz çok güzel ama biraz daha düşünün isterseniz... O zaman sizin dediğiniz gibi düşünürsek Kıbrısı da tanımamamız lazımdı orası da bölünmüş durumda şuanda, yarın demezler mi "e siz Kıbrısı tanıyorsunuz hatta orayı siz böldünüz 2'ye, şimdi bizde doğu Anadoluyu ayırıyoruz orayı da tanıyın hadi..." Böyle saçma bişey olabilir mi?

 

Hükümet karşıtı olabilirsiniz tamam anlıyorum hükümetin sevmediğiniz yönleri vardır, benimde yanlış gittiğine inandığım bazı olaylar var ama bu kadar da olmaz ki. Ben eminim başka bir parti o zaman iktidarda olsaydı ve Kosovayı başka bir parti varken tanısaydık siz o zaman burada methiyeler düzüyor olurdunuz o partiye...

 

Bende kosovanın tanınmasından mutlu oluyorum ama sizin dediğiniz gibi hedefimde Türkiye Cumhuriyeti Ulus devleti falan yok, ayrıca burada sizin gibi düşünmeyenlerin milliyetçiliklerini sorgulamaya da sizin hakkınız yok. Siz ne kadar ülkenizi seviyorsanız Kosova için mutlu olan biriside en az sizin kadar belki sizden milliyetçi olabilir ve ülkesini sevebilir.

 

 

Şimdi AĞLAYIN: “Kardak çıkarmasında kullandığımız botun benzinini kendi kredi kartımızla aldık.”

 

Ordumuza yılda bu kadar kaynak aktarılırken, botun benzininin bulunmaması bana saçma geliyor. Ordumuzun sosyal tesislerinde bu kadar şatafat varken bana o botun benzininin olmaması yine saçma geliyor. Eğer bu denilen doğruysa kim suçlanmalı acaba? Hükümet mi, komutanlar mı? Askeri bi aracın nasıl benzini olmaz. Biz yaklaşık 70-80 çalışanı olan bir devlet kurumunun lojmanlarında oturuyorduk, bizim kurumumuzda bile araçların benzinini temin için 2 pompalı bir benzinlik bulunurken bu nasıl bir ihmaldir ki o botun benzinini devletimiz koyamıyor.

 

pkk konusundada bölgedeki kürtleri ve pkklıları ayrımamız gerek. O beyaz torosa binip gidenler pkklılarsa zerre kadar acımam hiçbirisine...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1950 yili itibariyle Türkiye sistematik olarak ABD'nin sömürgesi durumuna getirilmistir.Son 8 yilda ise artik sömürge oldugumuz apacik ortaya cikmistir.

 

AKP ne AB'den ve ne de ABD'den bagimsiz siyaset yapamaz.Cünkü AKP'nin misyonu Türkiye'nin Laik ve Ulus devlet düzenini yikip yerine bir Islam Cumhuriyeti ve hatta federasyonu kurmaktir.Askerlerin tutuklanmalariniun asil nbedeni budur.Atatürkcülerin darbeci düzmeceleri ile tutuklanmalarinin amaci budur.Ülkede bir korku sendromu yaratip,herkesi sindirmek ve adim adim amacina ulasmaktir.Eger (DEMOKRASI BIZIM ICIN BIR ARACTIR-TAYYIP ERDOGAN)bu ülkede birileri acik acik bölünmeden bahsediyorsa,yönetimde olan hükümet buna göz yumuyor ve adina demokrasi diyorsa bunlarin hedefinde Türkiye'nin bölünmesi vardir.Dünkü teröriste bugün ülkemizin hariciye naziri "BARZANI ABI"diyor.Demek ki Barzani Davutoglu'nun akrabasiymis bilmiyorduk ögrenmis olduk.Bir süre sonrada Barzani'ye EKSELANSLARI DIYECEKLERDIR SANIRIM.

 

Kosova'nin taninmasi tamamen bir AB VE ABD direktifidir.Kibris'ta Türkleri Rumlara peskes cekmekte bir AB-ABD DIREKTIFIDIR.Eger bu iki konuyu birbirinden ayiramayip ayni görenler var ise bence eksilerini tamamlamalari gerekir.Eger bana birisi Kosova ile Kibrisi ayni stratejik konumda gösteriyorsa ona daha cok okumasini salik veririm.

 

Particilikle, ülkenin bagimsizligi birlik ve bütünlügü,üniter yapisi ayni seyler degildir.Bugün ülke harac mezat acik arttirmaya cikarilmistir.Bunu su parti yapsa bu parti yapsa diye sulandirmak isteyenlerin biraz daha ciddi olmasi gerekir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi bu yazılanların üstüne ne yazılır ki!

 

Sizi çok iyi anlıyorum, sizinle bu konuda tartışmayacağım.

 

Ezberlerinizle, bilmediklerinizle, öfkeniz ile bana yanıt veriyorsunuz.

 

Kurduğu cümleler ile "düşünce ve çözüm üreten" leri burada görmeyi diliyorum...iyi geceler.

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi bu yazılanların üstüne ne yazılır ki!

 

Sizi çok iyi anlıyorum, sizinle bu konuda tartışmayacağım.

 

Ezberlerinizle, bilmediklerinizle, öfkeniz ile bana yanıt veriyorsunuz.

 

Kurduğu cümleler ile "düşünce ve çözüm üreten" leri burada görmeyi diliyorum...iyi geceler.

Gerçekten dediğiniz kişileri bende göremiyorum forumda ortalıklarda...

Ben size bi yanıtda vermedim aslında basit bi soru sordum nasıl o botun benzini olmaz diye bunu akıl mantık alıyor mu gerçekten? Bu yüzden eğer ezber ve bilmediklerimle konuştuğumu iddia ediyorsanız buyrun öğretin efendim bilmediklerimi ben yeni şeyler öğrenmeye açık biriyimdir...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi bu yazılanların üstüne ne yazılır ki!

 

Sizi çok iyi anlıyorum, sizinle bu konuda tartışmayacağım.

 

Ezberlerinizle, bilmediklerinizle, öfkeniz ile bana yanıt veriyorsunuz.

 

Kurduğu cümleler ile "düşünce ve çözüm üreten" leri burada görmeyi diliyorum...iyi geceler.

Bu kadar insan ezberiyle konuşuyor,bilmeden yazıyor ne hikmetse hepside öfkeli !!

 

Sizin doğrularınız taraf gazetesinin doğruları sanırım....

 

Eski terörist, itirafçi teröristin iftirasıyla Sözde kireç kuyularına ve askeri kışlaya gömülen cesetler falan vardı, bunlarda sizin doğrularınızdı hatırlayın.

 

Noter ve köylülerin huzurunda açılan kireç kuyuları ve kışla içinde söylenen yerlerin boş çıkması sizin doğrularınız değilmiydi?

 

Şimdi hangi ezberden hangi doğrudan söz ediyorsunuz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.