Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

VARAN ÜSTÜNE VARAN

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

1. Şehide "KELLE" teröristbaşına "SAYIN"...

2. Oğlunu, ciğer parçasını vatana şehit vermiş, artık daha ne verecekse, ne isteniyorsa, acılı babaya cenaze üzüntüsü sırasında ağzından çıkan sözler nedeniyle MAHKEME VE HAPİS CEZASI!

3. Ve canının bir parçasını, yirmi yaşında fidan gibi evladını toprağa vermekte olan şehit annelerine "AYILIP BAYILANLAR"!!!

SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

Gönderi tarihi:

En evlere şenlik olan da, karakolları artık TOKİ yapacakmış!

Buna çok gülerdim de, konunun vahametinden gülemiyorum. Osman Pamukoğlu'ya terörle mücadelede sabit karakol diye bir şey olamayacağını söylemekten gına geldi. İşin uzmanı Pamukoğlu söylüyor: Duran, donan, bekleyen ölür! Bu kadar!

Yok bu özel birlik fikrinin filan bu dar akıllara gelebileceğini hiç sanmıyorum, birileri Osman Pamukoğlu'nun kitabından aşırıp götürüp söylemişler. Ya da genelkurmay önermiştir. Kopye çekme ile anca bu kadar oluyor işte.

Kılıçdaroğlu ile görüşme ortada... Havanda su dövme, ee daha ne var ne yok muhabbetinden öte olmadığı anlaşılıyor. Bu ülke uyutucu masalcı nine ve dedelere layık değil.

Ya ben ne diyorum ki... Daha madenden işçilerin cenazesi çıkarılmamışken "biz bu işi gündemden çıkarmak istiyoruz" diyen bir sorumludan, pardon tersini mi diyecektim, ne beklenebilir ki?

Gönderi tarihi:

1. Şehide "KELLE" teröristbaşına "SAYIN"...

2. Oğlunu, ciğer parçasını vatana şehit vermiş, artık daha ne verecekse, ne isteniyorsa, acılı babaya cenaze üzüntüsü sırasında ağzından çıkan sözler nedeniyle MAHKEME VE HAPİS CEZASI!

3. Ve canının bir parçasını, yirmi yaşında fidan gibi evladını toprağa vermekte olan şehit annelerine "AYILIP BAYILANLAR"!!!

SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

varan bir...varan ikiii...varan üçççççç...!

Sayın Demirefe,

Bugün sıralarken yazdıklaınızı, bir daha farkına vardım;bu ülkede şimdiye kadar sorun yokmuş...(!)...asıl sorun varan 3 zinciri tamamladığındanmışşşş.

Gönderi tarihi:

Bir insanın ülkesine verebileceği şeylerin en büyüğü olan, artık daha verecek bir şeyi hiç veya pek kalmadığı durum, canını vermesi ve canının parçası fidan gibi evladını vermesidir.

Bir ülkenin en değerli mirası, o ülke için canını verenlerdir. Daha değerli bir miras yoktur. Yeni Zelanda tarihinde tek savaş yaşamış, onda da yenilmiş olduğu halde bu tek savaşa ve kaybettiklerine nasıl önemle sahip çıkıyor görüyorsunuz. Biz ise herhalde bolca sahip olduğumuz için değeri az sanıyoruz. O yüzden onlara yapılan bu yoz saygısızlıkların hafife veya alaya alma ile geçiştirilebileceğini sanmıyorum.

Sananlar çoğunlukta olursa o ülkenin geleceği sahipsiz kalır, kararır. Sanmayanlar çoğunlukta olursa o ülkeye kimse bir şey yapamaz.

Bir dönüm noktasında olduğumuzu herkes görebilsin dilerim. Bir Irak, bir Yugoslavya, en hafifinden bir Çekoslavakya olmamamız buna bağlıdır. Bu ülke üzerinde emelleri olanlar bunun artık ellerindeki son fırsat olduğunun bilincindedirler ve bir daha yakalayamayacakları bu fırsatı heba etmemek için bütün güçleriyle yükleniyorlar. Fakat bunalım dönemleri iyidir. Yeni yeteneklerin doğmasına zemin hazırlar...

Gönderi tarihi:

Bu ülke için canını verenler, bu ülke için kendinden geçenler...cehennemde yaşarken, cenneti görenler...sürülenler, kitapları yakılanlar,düşüncesi ile esir edilen beyinler...tercihlerinden dolayı öldürülenler, basit çıkarlara kurban verilenler...Türk'ler, Ermeni'ler, Kürt'ler...Sünniler, Aleviler...inananlar, inanmayanlar....İşte tüm bunları düşündüğümde şaşırıyorum;şimdi bedel ödeyenler, dün bedel ödenirken hangi ülkedeydiler!

Şunun farkında olsun hrkes;hiçbir din, değer, ideoloji vs insanın ötesinde değildir.İnsan sadece bir defa yaşar,hiçbir insanın yaşam hakkı elinden alınamaz.

Ölüler kutsaldır, benim ölümlerim kutsaldır...diğerleri .... olanlardır...hala soruyorum;hangi kutsal!

Gönderi tarihi:

Üzerinde dolar çıktı diye hapse girenler... Telsiz bulundurdu diye tutuklananlar... Kürtçe konuştu diye dayak yiyenler...

Heeey, çağ değişiyor uyanın aloooo! Tabii ki kalıplar değişecek, kim neyinde boncuk bulmuş yahu? Çağa ayak uydurma yutturmacasıyla zehire iki üç şekerleme kaplayıp kimse bize yutturamaz.

Yok canım, oldu olacak Habil'in Kabil'i öldürmesinin intikamını da alıverin eliniz değmişken! Onun da ruhu şad olsun! :lol:

Gönderi tarihi:

Bu ülke için canını verenler, bu ülke için kendinden geçenler...cehennemde yaşarken, cenneti görenler...sürülenler, kitapları yakılanlar,düşüncesi ile esir edilen beyinler...tercihlerinden dolayı öldürülenler, basit çıkarlara kurban verilenler...Türk'ler, Ermeni'ler, Kürt'ler...Sünniler, Aleviler...inananlar, inanmayanlar....İşte tüm bunları düşündüğümde şaşırıyorum;şimdi bedel ödeyenler, dün bedel ödenirken hangi ülkedeydiler!

Şunun farkında olsun hrkes;hiçbir din, değer, ideoloji vs insanın ötesinde değildir.İnsan sadece bir defa yaşar,hiçbir insanın yaşam hakkı elinden alınamaz.

Ölüler kutsaldır, benim ölümlerim kutsaldır...diğerleri .... olanlardır...hala soruyorum;hangi kutsal!

Onun için bizim Müslüman Başbakanımız, Müslüman Irak ı yerle bir eden ABD askerleri için umarım kazasız belasız dönerler demişti. Bizim şehitlerimize KELLE, baş caniye de SAYIN demişti.

Gönderi tarihi:

Bu kişizade faraza annesi veya babasının cenazesinde akrabalarına "ayılıp bayılanlar" der mi, dese akrabaları ona ne derler acaba? Değil vatanı için can vermiş aziz şehitler, normal yaşını tamamlayıp ölmüş insanların bile cenazesindeki insanlara bile bu lafı etse ne tepki alırdı?

Peki bu millet ne tepki verecek, ben asıl onu merak ediyorum...

Gönderi tarihi:

Bu millet sabirlidir cok sabirlidir.Fakat sessiz atin ciftesi pek olurmus.Bunu da kimse unutmasin.Bu millet gerekirse ikinci bir Kurtulus savasi daha verir...

saygilarla

Gönderi tarihi:

Avrupa Birliği'nin "pakete evet deyin" dayatmasının bu milletin kanına dokunması gerekiyor. Bu referandum bir turnusol kağıdı olacak. Akif'in dediği:

"His yok, hareket yok, acı yok... Leş mi kesildin?

Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin.

Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?

Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?"

sözlerinin doğru olup olmadığını anlayacağız.

Fakat unutmayalım ki Kurtuluş Savaşımız da bu şiirde anlatılan ümitsizlik ortamından sonra gerçekleşti...

Gönderi tarihi:

Mide bulandırıcı bir propaganda savaşı yürütülüyor. "Ünlü" bir karikatüristimiz, "aile" ile pek içli dışlı olan, evinde "aile"yi sık sık misafir eden, çizdiği gazete uçuk kredilerle efendisine hibe edildikten sonra çarpıcı mutasyonlar geçiren, göbeğinden menfaat hortumlarına bağlı bu karikatürist BDP ile ortak bir "hayır" cephesinden söz ediyor.

BDP nin bu konudaki siyasetini görmemek için işte böyle göbekten hortumla embeslenmek gerekiyor. BDP açılım ile federasyona gidilemeyişini protesto ediyor, boykot ediyor. Hayır demiyor! Yani bu haliyle, federasyona kapı açmayan bu pakete evet diyemem diyor. Bir parmak bal çalma olarak görüyor. Kuşkunuz olmasın hepsi evet diyecektir. İstemem yan cebime koy hesabından. Ha, olmadı akape yıkıldı mı, farketmez, ağababalarının yeni atının yularını da tutarlar. Bu pakete ancak yurtseverler HAYIR der!

Midemi bulandıran BDP değil. Yardakçı, yandaş, evet efendim sepet efendimci göbek kordonlu eşhas...

Gönderi tarihi:

Eski büyükleri ile ''Aynı görüşü paylaştıklarını'' ancak daha sonra ''Değiştim'' diyenleri edebi bir dil ile eleştiren ve Necmettin

Erbakan'a da yakın oluşu ile tanınan MİLLİ ÇÖZÜM dergisinin EYLÜL 2007'deki şiirini sizlerle paylaşıyorum.

Kim kazandı,kim kaybetti genel seçimi?

Hem İsrail,hem de İsmail bayram ediyor!

Binbir soru kemiriyor beynimin içini

Hans ile beraber Hüsnü bayram ediyor.

Şu AKP kazandıysa Amerika'ya ne?..

Bağımsızlar başardıysa PKK'ya ne?..

Bu Türkiye davasıysa Danimarka'ya ne?..

Önde Haham yanda İmam bayram ediyor!

TÜSİAD seviniyor,rantiye devam...

Arsa mafyası göbek atar,şantiye devam...

Patrik Ekümenik oldu Sevr yine devam...

Başta papaz sonra Hamza bayram ediyor!

PKK Meclis'e girdi, Apo tacizde...

İşte Lozan deliniyor,devlet hacizde.

Vah ülkeme yönetimi acizde...

Şeytan tamam Şaban niye bayram ediyor?

Demokrasi, küresllik bir amaç oldu.

Kökten karıştı,kaynaştı bulamaç oldu.

Cehennem yolu düz,Cennet hep yamaç oldu!

Dışta Gavur, içte Gavur bayram ediyor!

Haçlının,işbirlikçinin gücü yetmez.

Hak görüşçü,Atatürkçü müsaade etmez.

Artık DUR deme vaktidir bu böyle gitmez!

Kafir de, ****** de boşa bayram ediyor.

YORUM SİZLERİNDİR.

Gönderi tarihi:

Bu millet gerekirse ikinci bir Kurtulus savasi daha verir...

Bu millet öyle bir millettir ki, İngilizlerin "buradan sinek bile havalanmayacak" talimatı verdikleri istanbul havaalanından üç uçağı kaçırıp Milli Mücadeleye katılmasını sağlamış, uçakların benzinini sınırlardan katır sırtında geçirmiş, uçakların dış bez kaplamasına emaye bulamayıp yumurta akı, paça jölesi gibi akla gelmeyecek kaplamalar uydurup uçurmuş, bu uyduruk uçaklarla her biri beş yunan uçağını püskürtmüş efsane pilotlar yetiştirmiştir.

Milli Kuvvetlerin elinde 17 "bazen uçabilen" hurda vardı. Bunlar da sadece Yunanlılarla değil, gerici bölücü isyanlarla da uğraşmak zorundaydı. Yunan kuvvetlerinde ise 75 uçak vardı.

Belki de aklımızın başımıza gelmesi için bir kez daha bıçak kemiğe, mum tahtaya dayanması mı gerek bilmiyorum...

Gönderi tarihi:

BU SÖZLER KİME VE KİMLERE AİT

Referansımız İslamdır.

Tutturmuşlar ''Laiklik elden gidiyor.''Bu millet istedikten sonra tabii elden gidecek.Bu ülkenin %99'u Müslüman;hem laik hem Müslüman olunmaz.Ya

Müslüman olacaksın ya laik.İkisi birarada olunca ters mıknatıslanma yapar.Mümkün değil ikisinin birarada olması.Ben Müslümanım diyenin,aynı zamanda

laikim demesi mümkün değil...

Çözüm ortada 1,5 milyarlık İslam Alemi,Müslüman Türk Milletinin(Sen Ne Mutlu Türküm dersen O da Ne Mutlu Kürdüm Diyecek???Bu nasıl bir

şey?) ayağa kalkmasını bekliyor.Kalkacağız onun ışıkları görülüyor.Bu kıyam(ayaklanma) başlayacak.(1)

Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıçta ortaya koyduğu Laiklik,Cumhuriyetçilik ve Milliyetçilik gibi bir çoktemel ilkenin yerini daha Müslüman bir yapıya

devir etmesi zorunluluğu olduğu ve artık bunun zamanının geldiği düşüncesini taşıyorum.(2)

Said-i Nursi keşif edilmeyi bekleyen bir hazinedir.(3)

Bediüzzaman'a talebe olabilmeyi, o şerefi elde edebilmeyi cana minnet bildiğimi arzetmek isterim.(4)

Din için kıyam farz oldu.Bir Türk'ü öldürmek yetmiş gavuru öldürmekten daha üstündür.(5)

Ben biraderi azamim,ekremim Şeyh Sait Efendininhayatını (Öcünü) alacağım,aldım.(6)

Mekke'de Osmanlı mirası Ecyad Kalesini yıktırıp yerineiş merkezi ve otel yaptıran,

Vahabi geleneğinde kabir ziyareti yoktur bahanesi ile Anıtkabir'e gitmeyi red eden,

Kendisine 10 Kasım günü Devlet Şeref Madalyası verilen Suudi Arabistan Kralı Abdullah'a ait hukuki işlemleri (Anayasa değişiklik paketi konuşuyoruz ya)tamamlatan yüksek idareciler kimler.(7)

***AÇIKLAMA:Madalya ve nişanlar Kanununa göre;Devlet Şeref Madalyası,Bakanlar Jurulunun teklifi ve Cumhurbaşkanının tevcihi ile TÜRKİYE

CUMHURİYETİ'NİN BEKASI,ÜLKENİN VE MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ,TOPLUMUN HUZURU,BİRLİK VE BERABERLİĞİ İÇİN,YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÜSTÜN

FERAGAT,FEDAKARLIK,BAŞARI,YARARLILIK GÖSTEREN,TÜRK VE YABANCI UYRUKLU KİŞİLERE VERİLİR.

ABD'ye Ocak 2004 'te gerçekleştirdiği ziyaretteThedore Herzl tarafından 19 yy. sonunda kurulan Dünya Musevilerini Ulusal bir yurda kavuşturmayı amaçlayan American Jewish Congress tarfından kendisine ''Cesaret Ödülü ''verilen büyüğümüz kim?(8)

Abdullah ÖCALAN'ın İmralı'dan talimat verildiği belirlendi.(9)

YUKARIDAKİ SÖZLERİ SÖYLEYEN VE İŞLEMLERİ YAPANLAR;

(1)Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN

(2)Başbakanlık Müsteşarı Ömer DİNÇER

(3)Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN

(4)Fettullah GÜLEN

(5)Şeyh Said

(6)Said-i Kürdi

(7)Kanun maddesinden cevap zaten belli.

(8)Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN

(9)Adalet Bakanı Mehmet Ali ŞAHİN

Aynı düşünceye sahip ancak farklı kişilere ait arttırılması mümkün,canlı bu kadar örnek cümleler ve işlemler ortada iken referandum konusunda halen

saf dilli olmanın gereği var mı takdir sizlerindir.

Gönderi tarihi:

Türk düsmanligi 8 yildir artik resmilesmistir.Ondan önce,saman altindan su yürütülerek;dinciler,Kürtcüler,Ermeniciler,solcular tarafindan bu Türk düsmanligi yasatiliyor,bu nedenle de TÜRK SOLU'na IRKCI deniyordu.Amaca ulasmak icin karsi oldugun her kesime camur atman gerekir.Kime karsisin?Atatürk'e mi?"O DESPOTTU"diyeceksin.Birlik ve bütünlügemi karsisin?Ulus Devlet irkci devlettir,diyeceksin.Laikligemi karsisin?Laiklik dinsizliktir diyeceksin.Türk Devletinemi karsisin;TÜRK DEVLETI ISGALCIDIR diyeceksin.Bak iste o zaman;ABD seni kucaklar,AB seni kucaklar,Yobazlar seni kucaklar.Alevisi,Kürtcüsü,Türk düsmanligini solculuk sanan herkes seni kucaklar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Zaten açılımın açılış mesajı buydu. "Türk bir etniktir, bir etniğin adı milletin adı, devletin adı olamaz." Türk milleti ve Türkiye adları kaldırılacak yani. Zahir Çekoslavakya gibi "Kürdotürkiye" filan olacakmıştır! Sonra da nüfus kağıtlarına bir de etnik hanesi eklenecekmiştir! Artık arkasından ne geleceğini öğrenemedik, çünkü açılımın içeriği, amaçları devlet değil, uzaylıların sırrı gibi saklandı!

Sanmayın taşeronlar da bu içeriği bilsin. İçerik dış ağababalarda. Talimat gelecek, ip çekilecek, taşeronlar da "haaa, yapmamız gereken buymuş" deyip adım atacak, bir sonraki adım için yine bir ip çekilmesini bekleyecekler!

Tabii yüzelli kere söyledik. Türk adlandırması bir atamadır. Irkla ilgisi yoktur. Tarihe, bu devleti oluşturan tarihsel sürece yapılan bir atamadır. Türkler dünya tarihini geri döndürülemez biçimde formatlamış, dünya tarihini yeniden yazmıştır. Bu devletin Türkiye, halkının Türk diye adlandırılması, bu tarihsel gerçeğe yapılan bir atamadan başka bir şey değildir. Bu formasyonu Türkler değil de atıyorum Hurtlar yapsa ülke Hurdiye, halkı da Hurt halkı olurdu. Bu kadar yani, ırkçılıkla uzaktan yakından ilgisi yok...

Tabii bu yöndeki diğer açıklamaların ne kadar talihsiz olduğunu söylemeye aslında gerek bile yok. Bıyıklara ambargo konması bir ayrı skandal. Bıyık hata yapmaz, hata yapanı hükümet görevden alır. Badem bıyıklı olunca okunmuş mu olacak da hata yapmayacak? Vatan evlatlarına ambargo koymak bir skandal, bir rezalettir. Türk düşmanı olmak için ırkçı olmak gerekirmiş! Bu, laf statüsünde bile değildir. Türk düşmanı olmak için atıyorum Yunan ırkçısı filan olmaya gerek yok. Örneğin emperyalist taşeronu olmak yeterli olabilir...

Gönderi tarihi:

"Korku" konusunu daha önce çok konuştuk, dön baba dönelim oynamaya hiç niyetim yok. Böyle bayat psikolojik taktiklere pabuç değil, pabucun köselesinin ucunu bırakmayız. Bizde korkunun zerresi de yoktur. Asıl emperyalist taşeronlarında korku dağları sardı! İçten içe "bu kadar da sahibinin sesi olmakta ileri gitmese miydik?" endişesi sardı, ıslık çalarak korkuyu bastırma gayretindeler. :)

Gönderi tarihi:

ama korkuyorsunuz, ne yapabilirim ki bensleep.gif

Üstelik siz yaşam tarzınız için korkuyorsunuz; farkında değilsiniz ama tabunuz gözü kapalı ardında gideceğiniz doığrular ve siz doğrularınız yanlış diyenlerin söylediklerinden, yzdıklarından korkuyorsunuz...

yoksa VARAN ÜSTÜNE VARAN ile nedir açıklanan!

Gönderi tarihi:
ama korkuyorsunuz...yoksa VARAN ÜSTÜNE VARAN ile nedir açıklanan!

Siz galiba bu varan'ı 2 metrelik kara kertenkelesi varan ile karıştırdınız! :)

Yoksa korku ile başka nasıl alaka kurabilirsiniz? "Aman üstüne üstüne varan bu korkunç varan da ne?" :lol:

Gönderi tarihi:

Ülke bazı gülünç gündemlerle boşa meşgul ediliyor. TSK İç Hizmettan 35. madde kaldırılacakmış!

Bu komik bir öneridir. Ha yani, asker bakıyor 35. maddeye, "yahu benim böyle bir görevim var, kaç sene de geçti, yapayım artık bir darbe!" diyor!

Darbenin savaş gibi istenmeyen bir şey olduğunu, istemeden gelip kapıyı çaldığını ve kapıyı açmazsan kırarak girip iç savaş çıkacağını, o yüzden mecburen açıldığını bu zevat bilmiyor mu? Öyle bilirler ki! Bilirler de işlerine gelmez. Tıpkı "terörü PKK değil ergenekon yapıyor zırvası gibi, 12 eylülün de şartlarının idareye el koyma meraklısı darbecilerce kotarıldığı iftirasını yayarlar.

Sen elli kere anlat, Türkiye kendisini Varşova paktına katmak isteyen Sovyetlerle NATO da tutmak isteyen ABD arasına mengenede ceviz gibi sıkışmış, kabuğu çatır çatır çatlıyordu diye gerçekleri anlatmaya çabala! Dinleyen kim?

Bunlara bir "bizim çocuklar işi halletti" sözü kanıt sayılır. Düşünmezler ki, sen Galatasaraylıysan ve diğer şampiyon adayı Fenerbahçe ise, fakat Fenerbahçeyi sıradan bir takım yendiğinde o takım senin "bizim çocuklar"ın olur!

Millet, darbe öyle talimatname maddesiyle filan olmaz, tıpkı savaşın talimatname maddesiyle çıkmadığı gibi... Bunlar laf salatası saçmalıklardır... Bu abuk şeyler tartışılarak ülkeye yazık ediliyor...

Gönderi tarihi:

bu karikatürist BDP ile ortak bir "hayır" cephesinden söz ediyor.

Hiç şaşırmadım, Recep Bey de aynen bundan söz etti. Evet propagandasını iki gerçek dışı olgu üzerine kuruyor: "12 Eylül ile hesaplaşma" ve "BDP ile birlikte hayır cephesi"

İkisi de çok sıradan ve çok belli birer kandırmaca. 12 Eylül'ün getirdiği YÖK'ü daha da muhkemleştiren bu paket mi 12 Eylül ile hesaplaşıyor? Hadi ordan derler adama. Yahu bu bahsettiğim karikatürist hazretleri gibi kalemi kelepire kiralanmış yazar çizer takımı sahte liberal, sahte demokratlar değil miydi YÖK antidemokratik diye bas bas bağıran? Kim kıstı bu "sahibinin sesi"ni de çaktırtmadan plağı değiştirip yeniden açtı?

BDP ise hayır filan demiyor. Açılım ile verilen vaadler tutulmadığı için boykot ediyor Hangi hayır deme yahu?

Ki, boykot etse de bal gibi, buz gibi evet diyeceklerdir, bunu saftirik olmayan herkes açıkça ve kesin biliyor. "Yeterli değil ama, evet" BDP nin oyu budur!

Kimse masal okuyup, maval anlatmasın. En azından benim karnım tok bu uyduruk aldatmacalara!

Gönderi tarihi:

Ülke bazı gülünç gündemlerle boşa meşgul ediliyor.

Buna yeni bir örnek:

Referandum saatinin yaklaşmasıyla guguk kuşu saatten çıkıp ötmüş. Yani bunlara "yandaş medya"dan sonra yandaş bir şey diyecek oluyorum da, kavramın öneminden dolayı içim el vermiyor. Guguk deyip geçiyorum.

Neymiş efendim, balyoz yapılanması 12 eylül modellemesi ile hazırlanmışmış!

Kargalar gülecek oluyor, insan zekasına bu kadar ağır hakareti onlar bile içine sindiremiyor!

Ha yani 12 eylülü bir ordu komutanı yüzlerce subayın katıldığı seminerde hazırlamış, Kenan Evren'in bu dönen dolaplardan "haberi var da denemez, yok da denemez" miş! Eskaza bir bakmış Kenan Evren kendini darbe yaparken bulmuş! Eh, ayıp olmasın diye de rolü üstlenmiş!

Bir tezgah bu kadar adi ve bayağı biçimde kurulamaz. Üstadları efendi referandum stratejisini hayali ve martaval "12 eylül hesaplaşması" teması üzerine inşa etti ya! Zaten bu amaçla 12 eylüle denk getirildi ya!

Yandaş seferberliğinin bu kadar bayağısını ben ömrümde görmedim! Yo, pardon gördüm. 12 eylüle yana yakıla methiyeler düzen cemaat yayın organlarındaki 12 eylül methiyelerinde görmüştüm. Fetullah Gülen efendi "aman efendim nerelerde kaldınızzz! Hasret kalmıştık sesinize, soluğunuza, postalınızın raprapınaaa! Aman kırmızı halılar nerede, ne duruyorsunuz, sersenize kahraman postallar çiğnesin!" diye ne yağlar yakacağını şaşırmıştı!

Millet, komediyi bırakıp ciddi olalım: 12 Eylül öncesi devletin tüm kurumları bölünmüştü. Sıra ordudaydı. "Militarist devrim" kavramı vardı. Türkiye'yi Varşova paktına katacak sözüm ona devrimin ne halk ayaklanması, ne iktidara gelmekle gerçekleşemeyeceğine, tek çarenin bir askeri darbe ile yönetime el koymak olduğuna karar vermişlerdi. Sovyetler kapıyı kırıp girmeden Kenan Evren kapıyı açıp çıktı ve hasımla yüzleşme cesareti gösterdi. Çok acılar çekildi, çok veballere girildi evet, ama iç savaş çıksa milyon katı, hatta hesapsız acılar çekilecekti.

PKK da şimdiki gibi ABD güdümünde değil, Sovyetler güdümünde Marksist-Leninist-Maoist bir örgüttü. Kuruluş bildirisi Mao Zedung'dan aynı cümlelerle alıntılardan oluşmaktadır. Tüm eylem taktik ve stratejileri Mao'nun yazdığı gerilla kitabından alınıp uygulanmaktadır...

Gönderi tarihi:

İnsan artık pes! Diyor. Bahçeli yi argo sözlük kullanmakla, Kılıçdaroğlunu da yalancılıkla ve ihanetle itham etti; itham eden kim, bunların alasını yapan, çıkarı için kılıktan kılığa giren kişi.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Ses tonunu kontrol etmesini, sesini çatlak ve çatallı çıkarmamasını ve o kadar kinli, nefret dolu bakmamasını da biri söylemeli ama, krala çıplak olduğunu kim söyleyecek? Ben şahsen sinir sağlığım açısından ekrana çıktığında hemen zap yapıyorum.

Kimmiş yalancı olan? BDP nin hayır oyu vereceği sunturlu yalanını uyduran kim?

Paketin 12 eylülle hesaplaştığı kuyruklu yalanını uyduran kim?

Bunlar yalanın en bayağısıdır. 12 eylülle hesaplaşan pakette YÖK daha da güçlenmez!

12 eylülle hesaplaşan paket MGK yı da kaldırır. Bunlar değil mi 12 eylülün getirdiği en temel kurumlar? Bunlara ateş püskürenler değil miydi marksistten bozma liberaller?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.