Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 efffeeettttttt mümkünse kendimi almadan yanıma boşvermek istiyon.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Boşveriyom zaten Hem kumarda hem aşkta kazanmak istiyon Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Hayır bilemedin 2 sindede şansım iyi Yeni uyandın Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yuk yeni uyanmadım Bu aralar çok sıkıldın tatile ihtiyacın far Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 evet ama en az 2 yıl tatıle ıhtıyacım var su saatlerde canın sıkılıyor. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hayir tam kendime zaman bula bildigim saatler suan...... suan bir bocek baska boceyi yakalayip yamesini gordun ( bu bocekten korkulur ya zipliyor bide... ) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yuk zıplayamıyo Biras önce başka böceği yemiş zor yürüyo Canın erikmi istedi ne Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 yok meyve alıskanlıgım yok maalesef dun doktorumda dedıydı ama nerde soz dınleyen son bır hafta ıcınde toplam 3kg lık karpuz yedıydın Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yemeye çalıştım desek daha doğru olur Pek beceremedim Akşamları güneşin batışı sana ayrı bir zefkmi veriyor ne Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 gunesin batisini uzun zaman gormedim ki ..... karnin acikti yine Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 gunes yokkı burada bulutlardan goremıyoz zaten.hergun boyle hava :(yaramı desme lucı yaaaa pekı senın ıcın oyle mı(kendı sorun) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 heyyyyyyyyyyy aranizda ben varim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 arada kaynadın demekı angel yok acıkmadımformumu koruyorumdaaa ayıptır soylemesı.bu saatlerde yemıyom bırsey valla soru yok kardesler enflasyon sorularıda vurdu soru yok bulamadım ates pahası burda abıler ablalar Allah rızası ıcın bı soru Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 soru yollayim ( benim sorularim hic bitmez de ....) : Suan nerde olmak istersin? yok olmadi evet hayir oyunuydu burasi demi Kavak yellerine bakiyormusun yada bakiyormuydun ? (kotu bir soru demi) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 soru yollayim ( benim sorularim hic bitmez de ....) : Suan nerde olmak istersin? yok olmadi evet hayir oyunuydu burasi demi Kavak yellerine bakiyormusun yada bakiyormuydun ? (kotu bir soru demi) Kıs get yat uykun far senin nasıl soru bu Asmı uyudun gece naptın ... Te Allam ya Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Kıs get yat uykun far senin nasıl soru bu Asmı uyudun gece naptın ... Te Allam ya benim soru zamanim degildi o yuzden :P butun hafta sonu uyutmadilar universtede gencler Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Bak sen unı den gençler uytmamışlar falla haksısda değiller hani Ben olsam bende uyutmam Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 nıye kı lucı ben hergun angele sabahları patates kızartması,oglelerı de mantı yaptırıdım.o zaman zaten uyuyamazdı.cunku ancak yapardı (yapacagıda mechulde neyse hadı) kıs bak angel soylıyım erzurumlular varya onlara soyle sana mantı yapsınlar eger turk yemeklerını unutmamıslarsa tabı.cok guzel yaparlarda ondan. ya aklıma gelmısken sorayım angel sız orda ne tur yemekler yıyonuz.yanı annen ne yemekler yapıyo turk yemeklerı yapıyo mu cok soru sordum yıme Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 sercan annem almanyada yaninda olursam o sadec turk yemegi yapar baska tur yemiyor. Ben Amerikada suan tekim bir amerikan ailesinde anlican hic turkce yemiyorum 6 aydan. Chicagoda turk yerleri var oraya artik giderim yemege bir gun. Benim amerikan ailede bir kere Lahmacun yaptim hayatimdaki ilk lahmacun du.... Burda genelde fast food yiyoruz bazen de italyan yada mexican sofrasi..... iyiki kilo almadim ya soruda sorayim hemen: yok vaz gectim sormuyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 iyi peki.. ben sorayım bari, uykun var ? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 hayir saat 13.17 benim burda karnin acmi ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 her zaman göbek adın mualla mı ? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 hayir korku filmlerini seversin? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 bayılırım hayalperestsin.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 ya egozorsist benim bilmedigim kelimeleri kullanmasana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.