Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 gazoz ol sen.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 sende çikolatali dondurma ol.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 sende çikolatali dondurma ol.... ayyy benimkide böğürtlenli olsun lütfen...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 tamam talaştan vaz geçtim; ben seni kuşş veremine çevircem...... bunun için özel bişi yapmana gerek yok ... bilmem anlatabildim mi? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 bi ısırık bile alamadan yere düşen dondurmaya çevirirdim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 sayman elimden çekeceğin varrr....kork benden.... erbay bende seni bir bardak soğuk suya çeviriyorum; dondurmanın üzerine iyi gider.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 sayman elimden çekeceğin varrr....kork benden.... erbay bende seni bir bardak soğuk suya çeviriyorum; dondurmanın üzerine iyi gider.... diyossssuunnnnnn... sudan çıkamamış kediye çevirirdim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 hayyy bende seni sudan çıkmış hamsiye çevirirdim..... o zamanda böyle konuşabilecekmiydin acaba.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ben seni tekrar güle cevirim özledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 sen kal böyle iyi......bende özledimm kız.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 şimdi kendimi gülün gecen hafta sınavına girdiği tüm hocalara ceviriyorumm. (Şimdi de senin için ne yapardın topikine girimmm de güle gecen hafta girdiği tüm derslerden 100 verimm) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 yaw ben hala sana dua etmekle meşkulum; kusura bakma bişeye çeviremicem......... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 YAzık sana yaa..Ben seni uzun ve rahat bi tatile çevireyim bari.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ben seni kuşa çevirem de bari; dağın tepesine ulaşman daha kolay olsun.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Ben seni Oktay SİNANOĞLU'nun 20'li yaşlarına çevireyim de derslerin sana zor gelmesin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ben de seni neye ceirim dur bi... eeee... Buldummm seni istediğin zaman ışınlanabileceğin bir ışın makinesine ceviriyorum... Artık uzaklıklar, zamanlar, trafik sana vız gelir hadi iyisinnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Bu ne iyi olurdu bee.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 yosuna Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 seni gloria ya çevirsem olar mı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 yok o olmaz o da beni sedalina ya çeviriyor sıonra efe ye diyelim yine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 sayman'ı sardunyam a ceviriyrum manidar ı da sedelina ya ceviriyorummm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 olmaz beni güzelyaza çevir lütfen .. ben seni gull e çevirdim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 sen gecenin bu saatinde geldigine gore ve benim de genelde gecenin bu saatinde karnım acıktıgına goreeeee o zaman ben seni makarnaya ceviriyorummm .. Hem gulll de olsa benim yerimde benim yaptıgımın aynısını yapardı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gene makarna muhabbeti...ağlamak istiyom... bende seni ketçaba çeviriyom hemide acılı ....oh olsun saaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hayır ben bu işkence ye daha katlanamam beni lütfen sedlina ya çevirme dayanamıyorum yaaaaaaaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.