Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl seni sizin okluda ens evmediğin hocaya çevırcem aynaya baktıkça hasret gıder dıe
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gulll seni 1 paket sigaraya ceviriyorum sigaram bitmiş bulamıyorummmdaaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ıyhh kalsın; suratımın mukavemet hocama benzemesini hiiçç istemem.... ben seni şu bizim okuldaki çatlak kantinciye çevireyimde gör sen sedoşaydıı
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gulll seni 1 paket sigaraya ceviriyorum sigaram bitmiş bulamıyorummmdaaaa gloria gel anlaşalım; benimde sigaram bitmek üzere biz en iyisi sedoşu çevirelim sigaraya???? olmaz mı??
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gloria gel anlaşalım; benimde sigaram bitmek üzere biz en iyisi sedoşu çevirelim sigaraya???? olmaz mı?? sigara kesmez abiii,ben sizi toza çevırcem
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ben sigara uldum bi paket daha sedoşş sen beni toza cevirmeee gulllu cevirrrrr
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ben sigara uldum bi paket daha sedoşş sen beni toza cevirmeee gulllu cevirrrrr kısım bu beyaz olan tos çaktırma fısfısfıs kulağına dıyım
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl kısım bu beyaz olan tos çaktırma fısfısfıs kulağına dıyım Sedelina seni berkay'a ceviriyorum. Gulllu de berkay'ın dayısınaaa... hem seni guldururrrrr
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl heyy topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz bi kerem....... ben seni alçak sesle konuşamayan birine çevirirdim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Toruncuğum ben seni evire çevire pataklıyacam şimdi,ne o sigara mevzusu yine..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Toruncuğum ben seni evire çevire pataklıyacam şimdi,ne o sigara mevzusu yine.. yaw dedecim valla bu sefer gloria aklıma getirdi.... hem ben içmiyom bak gloria bütün sigaraları sakladı; ben yetınca hepsini kendi içecekmiş...... ayrıca kriptex1000 senide solcana çeviriyorum... kaç çinli taurus geliyoo
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl İyi madem bende seni keneye çeviriyorum.. alın keneyi kolumdan beaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl kaşıntı tuttu beni.. bitler keneler..nerede benim böcek ilacım..ffııısssss..oh beaaa.. sedelina kaç az ötende irice bir kene koluna hamle yapacak..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl figgaro intikamım acı olacak...... işte şimdi senin böcek ilacına fazlasıyla ihtiyacın olacak senide domatese çeviriyorum.....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gloria makyajsız böyle görüneceğini hiç tahmin etmezdimm....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu yuzden hep makyajlıyım yaaaaaa seni ruja ceviriyorum gull sedelina seni rimeleee taurusu da allığa cevirim bariii... Figaro sen domates olarak kallll
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Daha mükemmel bişey gelmedi aklıma,sen böyle kal arkadaşım..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl aslına çevırıdım özüne,ilk haline glorıa glorıa makyaj yap belkım kadına benzersın pehhh heheh hahah höhö hihi huhu hühüh hoho
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Taurusssu akıllıya cevirim ben en iyisi... Ya bunu daha once kim deliye cevirmişti de duzeltmemişti kiii acaba Kıskanç sedelinaaaaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.