Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sizinle mi uğraşacaktım sanıyorsunuz... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kaynakçaya çevirirdim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sizinle mi uğraşacaktım sanıyorsunuz... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sizinle mi uğraşacaktım sanıyorsunuz... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 nickini oyun bölümde sIKÇa görür oldum................ Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bu kaar güzzel bir insanı bilmem ki neye çevirsek hadi pamuk prensese çevirelim bari Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 nickini oyun bölümde sIKÇa görür oldum................ Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 dipnot olarak kalsın tozlu raflarda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi... sen becerırsın tabı hemde gayet iyi Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ben senii böcüğe çevirirdimmmm yok yok vaz geçtim aslana çavireyimde milleti daha kolay cırmıkla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 tekrar 1.sınıfa çevıreyım tekrar vızeye girsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi... dipmot,seni aramızda görmekten kendi adıma memnunum.Bizim olduğğu kadar senin de kafanı dağıtmaya ihtiyacın vardır.Bizimle kalman dileğiyle.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 tekrar 1.sınıfa çevıreyım tekrar vızeye girsin zaten çoğundan kalmıştım fark etmez ben seni cüceye çevircem çalışkan abimizide dedeyeeeeeeeee Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kaplana çevireyyim birazdan sınıfta kavga çıkacak lazım olur taurusmutis güll seni de kuzuya çevireyim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 dipmot,seni aramızda görmekten kendi adıma memnunum.Bizim olduğğu kadar senin de kafanı dağıtmaya ihtiyacın vardır.Bizimle kalman dileğiyle.. Teşekkür ederim sevgili taurusmutis.. Oyun oynamak herkesin hakkı olmalıdır değilmi... İnsan kör, sağır, dilsiz ve ayakları olmayan birine bile en azından bir şans tanır... Oyunun hakemi olmak ve oyunun kuralını koymak ve katılımcı alışıllıklığı ile oyun devam edilmek isteniyorsa o oyunda çok oyunbozanlığa ve bencilliğe dayalıdır ve bir problemdir.. Dost sevgilerle.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Dipnot'u kısa ve öz konuşana çevirirdim.. (Bu arada bişey değil arkadaşım..) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Dipnot'u kısa ve öz konuşana çevirirdim.. (Bu arada bişey değil arkadaşım..) bende seni tarzana çevıreyım.ne bıleyıum avatarın çağrıştırdı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ben de seni uzun tırnaklı cadıya Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 baki kalan bu kubbede hoş bir seda ya çevirrdim kendilerini Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ben seni neye çevirsem bilmem kii........ Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ben biliyorum bir animasyon da izlemiştim sen beni kurbaya çevir sonra karşına çıknca prens olur mu diye sanşını dene böylece sende kurba ol ikimi de eşittlenelim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ıyyyhhhhh kurbağmı????????? yok ben seni en iyisimi balığa çavirem; en azından sesiz sakin gezelersinn Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 olabilir serçeye çevirirdim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bende üstekini kız kulesine çevirirdim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bende seni asma köprüdeki sarmaşıklara Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.