Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Merhaba, ben kıvırcık marul Arkadaşlar düşüncelerimi, görüşlerimi açıkca söyleyebileceğim bir yer bulduğum için ve saygı çerçevesi içinde tartışma imkanı bulduğum için çok mutluyum. Genelde tartışmalar kavgalara dönüşür ama sitenin kurallarını okuduğumda tamam dedim işte burası harika bir yer. Kendi görüşlerimi rahatça aktarmak ve karşıt görüşleri birinci ağızdan duyarak tartışmak çok güzel olacak. şey ama sanırım yeni üye olduğum için biraz çekiniyorum Hoşçakalın... Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Merhaba hoşgeldiniz Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Merhaba, ben kıvırcık marul Arkadaşlar düşüncelerimi, görüşlerimi açıkca söyleyebileceğim bir yer bulduğum için ve saygı çerçevesi içinde tartışma imkanı bulduğum için çok mutluyum. Genelde tartışmalar kavgalara dönüşür ama sitenin kurallarını okuduğumda tamam dedim işte burası harika bir yer. Kendi görüşlerimi rahatça aktarmak ve karşıt görüşleri birinci ağızdan duyarak tartışmak çok güzel olacak. şey ama sanırım yeni üye olduğum için biraz çekiniyorum Hoşçakalın... marul kardeş hoşgeldin, kurallara uyduktan sonra mesele yok, kimseden de çekinmeye gerek yok; iyi tartışmalar! Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Hoş geldin "Kıvırcık"... Çekinmene gerek yok Zaten bir zaman sonra sende gereksiz olduğunu kavrayacaksın... "çekiniyorum" dedin de anımsadım. Eğer göz atmadıysan şu başlığı okuman iyi olacaktır... Başlıkta anlatılmak istenenler şu cümle ile başlıyor... "Bizler Forum yönetimi ve forumdaşlar olarak çok iyi biliyoruz ki; yeni üyeler forumların her zaman en çekingen üyeleridir." http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ Tekrar hoş geldin. Sevgiler Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Admin-- Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Hoşgeldiniz http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Turkish-mediacomforum/121498967883186?ref=ts Bu bizim facebook adresimiz. Forumu günlük olarak takip etmek, güncel olaylardan haberdar olabilmek için buraya da üye olabilirsiniz. Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Hoşgeldiniz http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Turkish-mediacomforum/121498967883186?ref=ts Bu bizim facebook adresimiz. Forumu günlük olarak takip etmek, güncel olaylardan haberdar olabilmek için buraya da üye olabilirsiniz. Hoşbuldum. Şey benim bir face adresim yok. Aslında internetle hiç alakam yoktu dün şöyle bir gezineyim dedim bu siteyi buldum. Çok hoşuma gitti. Sırf buraya üye olabilmek için bir msn adresi aldım kendime. Kullanmayı pek bilmiyorum ya profilime kendi bilgilerimi yazamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Co-Admin Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Aramıza hoş geldin "Kıvırcık" http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-8-profil-kisisel-sayfami-nasil-yonetebilirim-arkadaslarim-incelemeler/ Yukarıdaki linke tıklarsan profil sayfanı oraya bakarak düzenleyebilirsin... Kolay gelsin... Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Aramıza hoş geldin "Kıvırcık" http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-8-profil-kisisel-sayfami-nasil-yonetebilirim-arkadaslarim-incelemeler/ Yukarıdaki linke tıklarsan profil sayfanı oraya bakarak düzenleyebilirsin... Kolay gelsin... ay çok teşekkür ederim yaa yaklaşık bir saattir bununla uğraşıyorum ve beceremiyorum. sanırım ben teknoloji özürlüyüm Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Hoş geldin sefalar getirdin...Merhaba Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 ay çok teşekkür ederim yaa yaklaşık bir saattir bununla uğraşıyorum ve beceremiyorum. sanırım ben teknoloji özürlüyüm Hmm profilimi düzenlemek için 10 tane ileti yazmam gerekiyormuş. hadi bana kolay gelsin Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Hoş geldin sefalar getirdin...Merhaba Hoşbuldum teşekkür ederim. Buradaki insanlar ne kadar sıcakkanlı yaa Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Hoş geldin "Kıvırcık"... Çekinmene gerek yok Zaten bir zaman sonra sende gereksiz olduğunu kavrayacaksın... "çekiniyorum" dedin de anımsadım. Eğer göz atmadıysan şu başlığı okuman iyi olacaktır... Başlıkta anlatılmak istenenler şu cümle ile başlıyor... "Bizler Forum yönetimi ve forumdaşlar olarak çok iyi biliyoruz ki; yeni üyeler forumların her zaman en çekingen üyeleridir." http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ Tekrar hoş geldin. Sevgiler merhaba bir şey soracaktım ya bu profildeki güncelle butonu neyin nesidir? anlatabilir misiniz? usura bakmayın teknoloji özürlüyüm ben Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Admin-- Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 merhaba bir şey soracaktım ya bu profildeki güncelle butonu neyin nesidir? anlatabilir misiniz? usura bakmayın teknoloji özürlüyüm ben Oraya kişisel durumunuzla ilgili şeyler yazıp, sonra da güncelle butonuna basarak yayınlayabilirsiniz (Ne yapıyorsunuz, nasılsınız, ne hissediyorsunuz, ne paylaşmak isterseniz vs. vs.) Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Oraya kişisel durumunuzla ilgili şeyler yazıp, sonra da güncelle butonuna basarak yayınlayabilirsiniz (Ne yapıyorsunuz, nasılsınız, ne hissediyorsunuz, ne paylaşmak isterseniz vs. vs.) şey kusura bakmayın ya. teşekkür ederim. sağ olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.