Φ BOŞNAK Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 GÜZEL MİŞ FISTIKLAR ÇOK SEVERİM Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 fıstıklar çok güzel kardeş Alıntı
Φ Dimension Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yahu bende ne sanmıştım amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 afiyet olsun...... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 ABLALARIM ABİLERİM BEN DAHA KÜÇÜĞÜM TERBİYEMİ BOZMAYIN LÜTFEN!!!! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Umdugunu değil buldugunu ye hesabı oldu bu topicde fıstık hee Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 erkekçe söylüyorum arkadaş ağzımın suyu aka aka bekledim resmin açılmasını resmi görünce masum hislerimle oynanıp bir kenara atılmış gibi hissettim insanları kandıran kötü kalpli birisin sen hevesim kursaamda kaldı çok kırıldım çok kötü ama çokta komik yaaa Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 tuzlumu yoksa tuzsuzmu çift kavrulmuş bol tuzlu tercihim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 isdemode abi eve gider ayak dolduruyorsun forumu bakıyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ne bereketli fıstıkmış bunlar yav....fıstıklarım benim..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bi gün şuraya bi fıstık eklicem.. Herkesin ağzının suyu akıcak.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 yaw bilimsel başlıklara bu kadar yazlımıyor. aslında bilimsel forum başlığına böle topic açalım bu sayede herkes okumuş olsun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Bi gün şuraya bi fıstık eklicem.. Herkesin ağzının suyu akıcak.. avatarındaki akıtıyor zateenn.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 avatarındaki akıtıyor zateenn.. Hahahhahhaa :lol: Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bende bişey zannetimdi ALLAH iyiliğinizi versin.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bende bişey zannetimdi ALLAH iyiliğinizi versin.... nası bişi zannetin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 evet yeni sazanları bekliyoruz.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bi gün şuraya bi fıstık eklicem.. Herkesin ağzının suyu akıcak.. sen yeterlisin askim baska eklemene gerek yok.ki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sen yeterlisin askim baska eklemene gerek yok.ki Senin agsınıı yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin seeen Yine ben yokken kaçmışsın bi yakalayım seni görüşces Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Fıstık mı?Çok severim dün akşam biraz yemiştim(tuzlusundan) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Erbay antep fıstıkları +18 mi oluyor? Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yanlız farkındamısınız yorum yapanlarda bayanların bi üstünlüğü var . bu sazan erkeklerin yorum yapmaya utanmalarındanmı yoksa bayanların bu konuya daha fazla ilgilerindenmi kaynaklanıo acaba:D:D Bayanların özellikle ilgilenmesi acaba fıstıklar nasıl oluyo diye kendileri ile karşılaştırma yapıp bakalım bizde fıstıkmıyız acaba diye merak ettiklerindendir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Erbay antep fıstıkları +18 mi oluyor? bu fıstıkları her yaşta insan yiyemez ablacım... bunlarda yeni çıktı buyrun afiyetle yiyin arkadaşlar... yanındada ezilmişleri var.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 erbay ayıp sana fıstıkları kötü emellerine alet etmişsin yawww. Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Merhaba, Bu fıstıklarla çok güzel, fıstıklı tel kadayıfı yenir. Hatta peynirlisini yaparsanız, tadı künefeyede benzer, dahada güzel olur. Ben kadayıf yapmasını bilmiyorum ama, hazır kadayıflada bunu nasıl yapabileceğinize dair katkıda bulunabilirim. Önce birkaç dilim tel kadayıfını alıp, üzerine fazla tuzlu olmayan taze kaşar peynirini rendeleyin. Sonra fıstıkları havanda iyice dövün. Ama döverken dikkat edinde unufak olmasınlar. Sonra dövdüğünüz fıstıkları, peynirin üzerine koyun. Sonra bir kısım toz şekeri az bir suyla eritip, fıstıkların üzerinde gezdirin. En sonrasında da kadayıfı yaklaşık 150 derece fırının içine sürün. 3 dakika sonra çıkarın ayifetle yiyin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.