Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 İyi ki doğdun, iyi ki varsın seni çok seviyorum...Arkadaşım, dostum , kardeşimmmm canım benim canım, nice mutlu yıllara en güzel yarınlar senin olsun... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Yüzün hep gülsün canım arkadaşım, doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Yüzün hep gülsün canım arkadaşım, doğum günün kutlu olsun.. Durumu inceliyorum! Evet, garip bir olay oldu. Bu iletide yere bakan yürek yakan kriptologun bir resimi vardı ve hatta üstünde sarı lale vardı , yaw nere gitti bu Sanırım suçu ört bas etme çabasıyla karşı karşıyayız, resim yok olmuş demek ki bu bir ipucuydu.. dedektiff nerdesin dostum. Büyütecini al gel, burayı incelemk gerekiyor. Biz kül yutmayız!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Arkadaşlar çok doğal hakkım olarak fotoğrafımın kullanılmasını istemedim ve yönetimden kaldırılmasını rica ettim, kaldırıldı. Artık bu konunun üzerinde durulmazsa çok sevinirim. Sevgiyle Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Hımm, anlaşıldı o zaman! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.