Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Siz hangi şubedensiniz acaba? Bilişim suçları dedektif, ya sen ?
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi.. Korkma bişi yapmayacaz sadece idam edecez o kadar.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. brava abii. saygılar abii..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. Tamam giyotine verelim arkadasi o zaman
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi.. Rua,senle sorun yaşamayacağız sevdim seni Rahat ol.. Ama diğer arkadaşlara mesafeni koru kıskancımdır, dedektifmiş hafiyeymiş anlamam ben Hoşbulduk
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. Tamam giyotine verelim arkadasi o zaman Arkadaşlar, tekniklerimizi açıklamayalım lütfen. Bizim de meslek sırlarımız var değil mi
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Siz hangi şubedensiniz acaba? Hahahahaha buna çoook güldüm yaw ))) gülmek suç mu?
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Gloria gül sen gül, gülmek serbest.. Fazla ses etme Dedektif biraz asabidir
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Arkadaşlar, tekniklerimizi açıklamayalım lütfen. Bizim de meslek sırlarımız var değil mi En sevdiğiniz ve tercih ettiğiniz idam tekniğini tartışalım o halde.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var Seni arıyolardır belkim...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var Gizli bir görevle gönderildik bu foruma.Ayrı konu üzerindeyiz,çözmeden gitmek yok
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var yok bi durum. sen pek buralarda dolaşma hadi bakiim.. kimseye bişey söyleme hadi..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Gloria gül sen gül, gülmek serbest.. Fazla ses etme Dedektif biraz asabidir sustumm valla
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Gizli bir görevle gönderildik bu foruma.Ayrı konu üzerindeyiz,çözmeden gitmek yok Ben de azıcık kriptoloji falan bilirim radya da azıcık karate bilir, bi yardıma ihtiyacınız olursa hanii
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Ben de azıcık kriptoloji falan bilirim radya da karate bilir, bi yardıma ihtiyacınız olursa hanii Tamam Gloria, notumu aldım.Desteğe ihtiyaç olduğunda aranacaksın.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Hıııı... Gloriaaaaaaa Korkma sen karate biliyorsun korkmaaa, bak işte bu sensinnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.