Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 aleykum selam be aleyküm selam ve rahmetullah ya haci Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Siz hangi şubedensiniz acaba? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi.. Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Siz hangi şubedensiniz acaba? Bilişim suçları dedektif, ya sen ? Alıntı
Φ Zehir Hafiye Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi.. Korkma bişi yapmayacaz sadece idam edecez o kadar. Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. brava abii. saygılar abii.. Alıntı
Φ Zehir Hafiye Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. Tamam giyotine verelim arkadasi o zaman Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 abi hoşgeldiniz saygılar abi.. valla bi paroblem yok abi.. hoşgeldiniz abi.. saygılar abi.. Rua,senle sorun yaşamayacağız sevdim seni Rahat ol.. Ama diğer arkadaşlara mesafeni koru kıskancımdır, dedektifmiş hafiyeymiş anlamam ben Hoşbulduk Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Belçika da idam yok çok ilkel buldum Zehir Hafiye idam etmeni. Tamam giyotine verelim arkadasi o zaman Arkadaşlar, tekniklerimizi açıklamayalım lütfen. Bizim de meslek sırlarımız var değil mi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Siz hangi şubedensiniz acaba? Hahahahaha buna çoook güldüm yaw ))) gülmek suç mu? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gloria gül sen gül, gülmek serbest.. Fazla ses etme Dedektif biraz asabidir Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Arkadaşlar, tekniklerimizi açıklamayalım lütfen. Bizim de meslek sırlarımız var değil mi En sevdiğiniz ve tercih ettiğiniz idam tekniğini tartışalım o halde. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var Seni arıyolardır belkim... Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var Gizli bir görevle gönderildik bu foruma.Ayrı konu üzerindeyiz,çözmeden gitmek yok Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Müfettişler hafiyeler dedektifler falan basmış burayı, bi durum mu var yok bi durum. sen pek buralarda dolaşma hadi bakiim.. kimseye bişey söyleme hadi.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gloria gül sen gül, gülmek serbest.. Fazla ses etme Dedektif biraz asabidir sustumm valla Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Seni arıyolardır belkim... Belki de seni! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gizli bir görevle gönderildik bu foruma.Ayrı konu üzerindeyiz,çözmeden gitmek yok Ben de azıcık kriptoloji falan bilirim radya da azıcık karate bilir, bi yardıma ihtiyacınız olursa hanii Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Ben de azıcık kriptoloji falan bilirim radya da karate bilir, bi yardıma ihtiyacınız olursa hanii Tamam Gloria, notumu aldım.Desteğe ihtiyaç olduğunda aranacaksın. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Belki de seni! Hıııı... Gloriaaaaaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Hıııı... Gloriaaaaaaa Korkma sen karate biliyorsun korkmaaa, bak işte bu sensinnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.