Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gece Yağmuru Bugün bitanecik kankim,canım, dostum, kardeşim gece yağmuru'nun doğum günü İyi ki doğdun kankitom, iyi ki varsın Bugün ve bundan sonraki hergün dilediğin her dilek gerçek olsun canım benim, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mutlu yaşlara... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Mutlu yıllar diliyorum Sevgili Gece Yağmuru'ma, Seni buralarda artık pek sık göremiyoruz ama görmeyi de çok diliyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Nickini yazmaktan ve telaffuz etmekten en hoşlandığım güzel; Günün kutlu olsun Gece'm.. Seni görmeyeli çok oldu, gelinim ve senin diyaloglarınızı izlemeyi özledim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Sevdiklerinle birlikte, sağlıkla nice mutlu yaşlara Gecem... Doğum günün kutlu olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.