Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Recep Tayyip Erdoğan, 3 Ayda 1.074.000 işçiye iş sözü verdi

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam Malatya İşadamları Derneği (MİAD), tarafından düzenlenen gecede Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki konuşmasına atıfta bulunarak “Birileri çıkıyor kurusıkı atıyor, ‘İşsizlik işsizlik’, tamam kardeşim doğru. Bizim şu an işsizliğimiz yüzde 14. Sen nasıl çözeceksin, onu söyle. Çözümün ne? Reçeteyi ver. İktidara geldiğimizde 10.3 idi. 3 ay sonra yüzde 10’u yakalayacağız. Açık konuşuyorum. Bir şeye inanarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.

İşsizliğin 3 ay sonuna kadar % 14'ten %10 a inebilmesi için de 1.074.000 adet işçiye iş bulmak gerekiyormuş. Bu da demek oluyor ki her gün 11.500'den fazla işsize iş bulmak gerek...

Nasıl olacak bu iş? Recep Bey, neye dayanarak böyle bir söz veriyor, ben açıkçası bu tür büyük lafları duyunca artık huzursuzlanıyorum. Peki ya cümlesinin sonunda söylediği, "Bir şeye inanarak söylüyorum" dediği mevzu da ne ola ki? Neye inanıyor bu adam?

Allah'a mı?

Ben artık ona inandığından da şüpheliyim ya neyse...

basbakankarikatur.jpg

Gönderi tarihi:

Bizim şu an işsizliğimiz yüzde 14. Sen nasıl çözeceksin, onu söyle. Çözümün ne? Reçeteyi ver. İktidara geldiğimizde 10.3 idi. 3 ay sonra yüzde 10’u yakalayacağız. Açık konuşuyorum. Bir şeye inanarak söylüyorum"

bu ne demek şimdi yahu? anlayan varsa bana da anlatsın.

Gönderi tarihi:

bu ne demek şimdi yahu? anlayan varsa bana da anlatsın.

Allah'a meleklerine, kitaplara, peygamberlere, ahiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine vs. vs. bunlara inanıyor sanırsam ki..

Tabi burada özellikle kader konusuna vurgu yapmakta yarar var :)

Çünkü bu dedikleri olmazsa ki büyük ihtimalle olmayacak "kader ne yapalım!" diyecek, "Herşey Allah'tan gelir, hayır da şer de işsizlik de!" diyecek. "Denedik ama çözemedik!" de diyecek belkiiiii...

Hatta en sonunda şunu bile diyebilir;

"Türk Halkı alışık bu işsizlik mevzularına"

Gönderi tarihi:

Allah'a meleklerine, kitaplara, peygamberlere, ahiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine vs. vs. bunlara inanıyor sanırsam ki..

Tabi burada özellikle kader konusuna vurgu yapmakta yarar var :)

Çünkü bu dedikleri olmazsa ki büyük ihtimalle olmayacak "kader ne yapalım!" diyecek, "Herşey Allah'tan gelir, hayır da şer de işsizlik de!" diyecek. "Denedik ama çözemedik!" de diyecek belkiiiii...

Hatta en sonunda şunu bile diyebilir;

"Türk Halkı alışık bu işsizlik mevzularına"

ama bir de sayılarda mantıksızlık var. iktidara geldiklerinde 10.3 müş. şimdi 14 olmuş. diyor ki allahın izniynen 10 yaparız biz bunu :D

ondan sonra da işsizliği biz azaltacağız diyen kılıçdaroğluna reçete veerrr diye laf ediyor. sanki kendisi reçete veriyormuş gibi :D

Gönderi tarihi:

Recep Tayyib Erdogan verdigi hicbir sözü tutmamistir bugüne kadar.Takiye yapmak ona en kolay gelen bir istir.Korku daglari sarmistir.Erdogan simdi ne yapsam da milleti kandirabilsemin arastirmasi ile mesguldür.Düsünebiliyormusunuz"Brezilya ile yaklasma"bile ic konjuktüre dönük sadece bos bir yaklasimdir.BREZILYA'nin kremi olsa önce kendi keline sürecek,o da bula bula Erdogan'i buldu.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.