Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2014 11 yıl cok tesekkur ederrriim hepsini not alldimmmmm cok yarrdimci oldun
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2014 11 yıl emeği geçen arkadaşa tsk ederim.Küçük bir ricam olacak türkçe okunuşu yazarsanız çok iyi olur minnettar olurum
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2014 11 yıl emeği geçen arkadaşa tsk ederim.Küçük bir ricam olacak türkçe okunuşu yazarsanız çok iyi olur minnettar olurum Basliktaki liste cok uzun eger istediklerini buraya alintilarsan, turkce okunuslarini yazabilirim. Ornek olarak A harfinde olanlari yazayim. A After you: Senden sonra-Afti yuu Allow me: Bana izin ver-Allau mi A lovely day, isn’t it?: Hoş bir gün, (öyle) değil mi?-E lovli dey izin it? Any thing else?: Başka bir şey var mı?- Eni ting els? (TH sesi yunancadaki tetha sesidir) Any day will do: Herhangi bir gün bana uğra-Herhangibir gun, olur.-Eni dey vil duu. W sesi de ayni "kuvvet" teki "vv" birlikteligidir. Are you kidding?: Şaka mı yapıyorsun? Kafa mı buluyorsun?-Aaa yuu kiding? Are you sure?: Emin misin?- aaa yuu suu As soon as possible (A.S.A.P.): Mümkün olan en kısa sürede esz suun esz passibil
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2014 11 yıl hi yeap (genelde kısaltılarak ve ses tonu yükseltilerek ve vurgulayarak söylenir) can i have one small coffe thank you your welcome
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2014 10 yıl Bazi keliemelerde yazim yanlisi var onun haricinde çok yararli bir liste ellerine saglik. Bunlar benim bulabildiklerim. D Do me a favor: Bana bir iyilik yap . . . Who told you that? Elinize sağlık arkadaşlar çok faydalı bir konu olmuş, arkadaşımın yazdıklarının dışında benimde gördüğüm; What’s your trounle?: Senin derdin ne? What's your trouble?
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2014 10 yıl Harika olmuşşş çok teşekkür ederim buyazılanlar İngilizce çalısmama yardımcı oldu :)
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 10 yıl TODAY I DARK MİLK BEN BUGÜN SÜT İÇTİM bu cümleyi tekrar yapmayı denemelisin. "dark" karanlık anlamına geliyor.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2014 10 yıl bu cümleyi tekrar yapmayı denemelisin. "dark" karanlık anlamına geliyor. Belki de "koyu sut" demek istemistir. Tabi o zaman da "icmek" fiilinin gecmis hali gerekir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.