Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Video: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

İsim: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

Dizin: Komik Videolar

Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2010 - 17:59

Gönderen: Admin

Kısa Açıklama: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

 

Geniş Açıklama: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

 

CNN Türk'teki "5 N 1 K" programını sunan Cüneyt Özdemir, dün ilginç bir konu ve konuğu ağırladı. İzmir'de saf kan yarış atları bir aygırın tecavüzüne uğrayan Mustafa Akın, soruları cevaplarken, Özdemir sık sık 'gülmekten' kendisini alamadı.

 

Trajikomik bir olayla karşı karşıya kaldığını anlatan Akın, bitişikteki bahçeden çiftlikten çitleri kırarak giren ve 'seri' tecavüzleri gerçekleştiren aygırın ellerinde olduğunu belirterek, "Suçluyu yakaladık. Ancak ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

 

Özdemir, İzmir'deki çiftlikte gerçekleşen ilginç tecavüz olayını ele aldı.

 

İnciraltı Atlı Spor Tesisleri'nden katılan Akın, soruları cevaplarken, Özdemir gülme krizine tutuldu. Özdemir, 'gülmekten soru soramıyorum.' dedi.

 

"Korkunç bir olayla" karşı karşıya olduklarını belirten Akın, aygırın ellerinde olduğunu ancak sahibini bulamadıklarını söyledi. Akın, "Burada üç saf kan yarış atı ve üç binek atımız var. Buna tecavüz demeyelim. Trajikomik bir olay. Bahar ayı geldi. Çiftleşme dönemi. Sanırım erkek aygır, sabaha karşı çitleri kırarak, yan bahçeden çiftliğimize girdi. Burada "Happy Girl" isimli safkan Dinyeper'in yavrusu yarış atımıza tecavüz etti. Bahar ayı olduğu için bu atlarda istekli. Rızayla çiftleşme desek daha iyi olur. Beşiyle de çiftleşmiş. Sabah ve gece çiftleşme olmuş." diye konuştu.

 

150 Milyara yakın maddi kayıba uğrayabileceklerini belirten Akın, "İngiliz taylarının yavruları olursa bu bizim 4 yılımızı alacak. Normalde bunların çiftleşeceği erkeklerin soyu ve sopu belli olmalı ki, doğan yavru safkan yarış atı olsun. İki ingiliz kısrağı için 4 yıllık zarar söz konusu." dedi.

 

Yasal işlemleri başlattıklarını belirten Akın, kime dava açacaklarını bilemediklerini söyledi.

 

"SUÇLU ELİMİZDE"

Akın, "Suç var, suçlu aygırı yakaladık, bağladık. Ancak kimi suçlayacağız? Polise, 'atlarımızın ırzına geçildi' diyoruz. Onlar da 'ne yapalım' diyor. diye konuştu.

 

Özdemir, 'aygırı ne yapacaksınız?' diye sorunca Akın, "İstiyorsanız, size hediye edelim. Siz bakın." demesi gülüşmeye sebep oldu.

 

İki gündür bir yandan gülüp diğer yandan ağladıklarını belirten Akın, "Kısraklarım ziyan oldu. Küçük kısraklar kesin gebe kalmıştır da, ingiliz taylarının hamile kalmasını temenni etmiyorum. Çünkü annesi ve babasının ırkı belli olmayan tayları koşulara sokamıyorsunuz. " şeklinde konuştu.

 

Aygıra, "Coşkun" adını koyduklarını da anlatan Akın, çiftlikteki bir eşeklerinin de "mağdure" olduğunu belirterek, "Gülizar adlı eşeğimiz de mağdure. Depresyona girmiş. Saklanıyor, bizden kaçıyor" dedi.

 

Arkadaşlarının arayarak, 'geçmiş olsun ne oldu kızlarına?' diye sorduklarını anlatan Akın, çiftlik dışında tuttukları aygırın gece bir seyisin ayağını çatlattığını, diğerinin de parmağını kırdığını anlattı.

 

Akın, hayvanların gebe kalması halinde kürtajı düşünebileceklerini de kaydetti. Akın, "Atlar eğer doğurursa, kırma atlar için herhangi bir nüfus cüzdanı çıkaramıyoruz. Dışarıdan bir melez atı koşulara koyamazsınız. Yavru doğarsa binek için kullanırız" dedi.

 

Akın, Hapy Girl'ün ismini koşularda kötü reklam olmaması için "Maya" olarak değiştirdiklerini de sözlerine ekledi. (milliyet)

 

Video Linki: Videoyu Görüntüle

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İsim: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

Dizin: Komik Videolar

Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2010 - 18:59

Gönderen: Admin

Kısa Açıklama: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

 

Geniş Açıklama: Mağdure atların sahibi canlı yayında konuştu

.

.

.

Video Linki: Videoyu Görüntüle

 

 

Yaf iyi de Mustafa Akın'ın 5 tane atı yoktur adına kayıtlı olan, üç atı vardır, ikisi faal değildir ve bu ikisinden biri zaten aygırdır. Diğer atı faaldır, onu zaten koşturması abesle iştigaldir, yani bu anlamda zararı yoktur. Aygır adamı o atı koşturmaktan kurtarmış, otursun dua etsin smile.gif

Diğer yandan Happy Girl Mustafa Akın'ın değildir, Ümit İpkin denilen bir şahsındır. onun beş atı vardır, ama onların da ikisi erkektir smile.gif Happy Girl'ün koşmamasıyla bu şahıslar zararda, değil yine kârdadırlar, çünkü o atın koşmaması koşmasından daha faydalıdır sahibine smile.gif

Yani özetle ülkemizin yeni Coşkun'u ilgili at sahiplerini aslında kurtarmıştır o saçma sapan atları koşturmaktan smile.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • Admin

 

TECAVÜZÜN CEZASINI ÇEKİYOR

 

İzmir’in Balçova İlçesi’nde, İnciraltı Atlı Spor Tesisleri’nin çitlerini yıkarak aralarında yarışlarda koşan şampiyon İngiliz atı Dinyeper’in yavrusu Happy Girl’ün de bulunduğu beş kısrak ve bir eşekle çiftleşen başıboş aygır, sahibi çıkmayınca tesis sahibi Mustafa Akın tarafından pulluğa koşulmakla cezalandırıldı.

 

tecavuzun-cezasini-cekiyor-751024.Jpeg

 

Akın ‘Dünyamı karartı’ dediği aygırı komşu tarla sahibi Çoşkun Azıl’a bir yıllığına ücretsiz verdi. Kısrakları gebe bırakan aygır her gün kızgın güneşin altında tarlada çift sürerek cezasını çekmeye başladı. Mustafa Akın üç kısrağın gebe kaldığını belirterek, “Aygırın verdiği zarar cezasız kalmama-lıydı. Çapkın aygırın sahibinin bölgedeki bir başka at çiftliğinden olduğunu biliyorum ama kayıtlı olmadığı için bir şey yapamadım. Depresyona giren eşeği ise başka çiftliğe gönderdim” dedi.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.