Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 cok tsk,ederim Demircan.. cok sevindim bu guzel siire Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 cok tsk,ederim Demircan.. cok sevindim bu guzel siire kaan _ demircan .....iki isim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 anladim bu kaandir dedim icimde ama yinede susayim beki baskasidir dedim tsk ederim cok iyisin kaan Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 anladim bu kaandir dedim icimde ama yinede susayim beki baskasidir dedim tsk ederim cok iyisin kaan evet benimmm tabiki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Bir Acayip Adam Fırtınadan arta kalmış bir teknede, Tevekkül içinde; Görkemli sakalı ve iğreti parkasıyla, Gizlediği macerasıyla, Bir acayip adam yaşardı. Akşamları susardı, Ben konuşsam kızardı... Bir sürgün kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Küçücük bir koydu, sığdı, Burayı keşfeden belki de oydu. Uzaktan, kasabanın ışıkları yanardı, İçim anneyle dolardı, ağlardım.. Suphi şöyle bir göz atardı, Gizli bir cıgara sarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, cıgara sönerdi, Ağlardık... Nereden geldiğini bilmezdim, Kimsesizdi, Belki kimliksizdi... Onun macerası onu ilgilendirirdi; Kimseye ilişmezdi... Bir şeylere küfrederdi hep, Tedirgin bir balık gibi uyurdu. Bazen kaybolurdu, aradım, Yağmurun altında dururdu. Bir kalın kitabı vardı, Cebinde olurdu, her gün okurdu. Ben bir şey anlamazdım, Kapağını seyreder, duymazdım. Sakallı bir resimdi, kimdi; Ne kadar mütebessimdi!Sordum bir gün Suphi'ye: Söylediklerini niye anlamıyorum, diye. Bildiklerini, dedi, yüzleştir hayatla, Ve sınamaktan korkma!. Doğru ile yanlışı, ancak o zaman ayırabilirsin Ve O'nu anlayabilirsin...Sonra gülerdi. Günlerim, yüzlerce ayrıntıyı Merak etmekle geçerdi. Sonra yine akşam olurdu, Suphi susardı, Ben konuşsam kızardı.Tekneye martılar konardı, Yüreğim Suphi'ye yanardı, ağlardım. Suphi denize tükürürdü, Gökyüzünü tarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, yıldız kayardı, Ağlardık...Bir sahil kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Bir gün bir aksilik oldu, Annem beni buldu! Suphi kaçıp kayboldu. Kasaba çalkalandı, olay oldu; Ben sustum, kanım dondu!.. Polisler onu bulduğunda tekti, Felâketti.. Herkes meydanda birikti. Karakoldan içeri girerken Sanki mağrur bir tüfekti!.. Ansızın dönüp bana baktı, Anladın mı? dedi Anladım, dedim; anladım... Ve o günden sonra Hiç bir zaman, Hiç bir yerde, Hiç ağlamadım... sadece mutluluktan ağlamak dileğimle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Hemşehrimsin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ösledim seni Vişnem ya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 tag tag tag kimse yokmiiiii.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 çekirgelerimin alamanya şubesi nirelerdesin sen yav bak yaz geldi natalia bize karpuz kescek sen bize alaman çukulatası getirecen çıbık gel bakiim buraya... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Merhaba Gulsun hemserim pamuk sekeri, elma sekeri seveni uzun zaman oldu.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Wo immer du auch nur bist, ich wünsche dir nur das beste im Leben Nice Güzel Bayramlar Gülsün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 çekirgem artık yoksun buralarda ama yinede bayramını kutluyorum hocan olarak.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Ich hoffe das es dir gut geht.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.