Φ hangisi kullanılmıyo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Şimdi aynen şöyle bir istekte bulunuluyor benden, "Bizim beklediğimiz insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamaktı", el insaf site yönetimi, ne yani şimdi beni burada hiçbir becerimin olmadığını söylemek ya da yalan söylemek zorunda bırakıyorsunuz. Yok becerim, yani mal budur, hiçbir becerisi olmama becerisine sahip biriyim ben Nicke, yani hangisi kullanılmıyo'ya gelince orada da beceriksizim, birkaç nick denedim, hepsi kullanılıyormuş, hangisi kullanılmıyo yazdım, siteden aha bu uygun ibaresi geldi. Ben de uygunsa uygundur dedim, koskoca site yönetimi yalan söyleyecek değil di mi ama İç dünyama gelince dışımdaki dünyanın aynı, yani dıttt dıtttttt dıtttttttt Tüm bunlara karşın yine de hoş geldim, hadi yine iyisiniz iyiiii )) Alıntı
Φ hangisi kullanılmıyo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Şimdi aynen şöyle bir istekte bulunuluyor benden, "Bizim beklediğimiz insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamaktı", el insaf site yönetimi, ne yani şimdi beni burada hiçbir becerimin olmadığını söylemek ya da yalan söylemek zorunda bırakıyorsunuz. Yok becerim, yani mal budur, hiçbir becerisi olmama becerisine sahip biriyim ben Nicke, yani hangisi kullanılmıyo'ya gelince orada da beceriksizim, birkaç nick denedim, hepsi kullanılıyormuş, hangisi kullanılmıyo yazdım, siteden aha bu uygun ibaresi geldi. Ben de uygunsa uygundur dedim, koskoca site yönetimi yalan söyleyecek değil di mi ama İç dünyama gelince dışımdaki dünyanın aynı, yani dıttt dıtttttt dıtttttttt Tüm bunlara karşın yine de hoş geldim, hadi yine iyisiniz iyiiii )) Bakın, bir de kendine özgü kelimelerle bölümü vardı ki o kısma hiç girmedim, bu da site yönetimine kıyağım olsun )) Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Demek ki, her yeni üye olacakların önüne konulan engellere rağmen bütün testleri geçip... Tüm üye adlarını deneyip yoğun bir uğraştan sonra forumun açık kapısını bulup içeri daldınız... Oysa "hangisi kullanılmıyo" adı özenle saklanıyordu... Ve onu bulan siz oldunuz.. Tebrikler Hoş geldiniz aramıza... Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Şimdi aynen şöyle bir istekte bulunuluyor benden, "Bizim beklediğimiz insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamaktı", el insaf site yönetimi, ne yani şimdi beni burada hiçbir becerimin olmadığını söylemek ya da yalan söylemek zorunda bırakıyorsunuz. Yok becerim, yani mal budur, hiçbir becerisi olmama becerisine sahip biriyim ben Nicke, yani hangisi kullanılmıyo'ya gelince orada da beceriksizim, birkaç nick denedim, hepsi kullanılıyormuş, hangisi kullanılmıyo yazdım, siteden aha bu uygun ibaresi geldi. Ben de uygunsa uygundur dedim, koskoca site yönetimi yalan söyleyecek değil di mi ama İç dünyama gelince dışımdaki dünyanın aynı, yani dıttt dıtttttt dıtttttttt Tüm bunlara karşın yine de hoş geldim, hadi yine iyisiniz iyiiii )) Şimdi anlıyorum... Hoşgeldin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.