Φ cuneyt45 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Bir süre inceledikten ,konuların oldukça fazla ve ayrıntılarıyla işlendiğini gördükten sonra foruma şimdi üye oldum. Umarım faydalı olur.Güzel paylaşımlar dileği ile herkese saygılar. Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Bir süre inceledikten ,konuların oldukça fazla ve ayrıntılarıyla işlendiğini gördükten sonra foruma şimdi üye oldum. Umarım faydalı olur.Güzel paylaşımlar dileği ile herkese saygılar. Hoş Geldin Sevgili 'cuneyt'; Yararlı ve güzel paylaşımlarda buluşmak dileklerimle... Saygı ve Sevgilerimle Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Bir süre inceledikten ,konuların oldukça fazla ve ayrıntılarıyla işlendiğini gördükten sonra foruma şimdi üye oldum. Umarım faydalı olur.Güzel paylaşımlar dileği ile herkese saygılar. Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım, iyi ki katılmışım; insan fikirlerini paylaşacak, içini dökecek yer arıyor. Burasının öyle bir yer olduğunu gördüm. İnşallah sen de memnun kalırsın! Saygılarımla... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Admin Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 hoş geldiniz Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Merhaba hoşgeldiniz cüneyt45 Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Hoş geldiniz. İyi iç dökmeler. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Hoşgeldiniz...doğru yerdesiniz... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Hoşgeldiniz iyi ki geldiniz Alıntı
Φ cuneyt45 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Açıkcası böylesine sıcak ve dostane bir karşılama beklemiyordum. Başta sayın admin olmak üzere tüm üyelerimize saygılar ve yakın ilgileriniz için teşekkürler. Demekki hakikaten doğru yerdeymişim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.