Φ ahmetsecer Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Biliyorsunuz hem Michael Jackson’ın hem de Prens Charles’ın Müslüman olduğuna dair haberler sürekli basında yer alır. Michael Jackson’ın Müslüman olduğunu kardeşi açıklamıştı, en küçük oğluna da Ömer adını vermişti. En son Prens Charles’la ilgili okuduğum çok güzel bir haberde basında çıkan haberleri doğrular nitelikte. Prens Charles, Esma'ül Hüsna'yı (Allah'ın güzel isimleri) besteletti. Eser ilk olarak Londra'daki Westminister Kadedrali'nde seslendirildi. Bu da tutucu Katolikleri ayaklandırdı. Esma'ül Hüsna eseri İngiltere'nin yaşayan en önemli bestecilerinden biri olan John Tavener imzası taşıyor. Eser, esin kaynağını Kuran'da geçen Allah'ın 99 isminden alıyor. Bu görkemli koral yapıtı BBC Senfoni Orkestrası ve Korosu'nun 200'ü aşkın müzisyeni Arapça orijinalinde seslendirecek. Konserin gerçekleşmesine katkıda bulunan British Council'ın İstanbul Genel Müdürü Chris Edwards eserin Prens Charles'ın isteği ile bestelendiğini söyledi: "John Tavener ile Prens Charles'ın Prenses Diana'nın cenaze töreninde tanıştığını söyleyen Edwards "Tavener'in Songs For Athens adlı eseri cenaze töreninde çalınmıştı. İki yıl önce de Prens Charles kültürlerarası diyaloğa katkı sağlamak amacıyla Tavener'den bir beste yapmasını istedi. Tavener de Allah'ın Güzel İsimleri'ni besteledi" dedi. Tüm dünyadan gelen böyle güzel haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Alıntı
Φ S&S Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Merhaba Ahmet bey, Michael Jackson'ın Müslüman olabilir inanırım ama Presn Charles'ın müslüman olduğu haberlerine inanmıyorum ve katılmıyorum. Dini konularda yazdığınız bazı yazılarınızı okuyorum. Politik gündemde fırsat buldukça MB'da takip ediyorum yazılarınızı beni hatırladınız mı? Saygılarımla_______S&S Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Müslüman olmak herkes icin gecerlidir.Kim hangi inanci kendine uygun görürse onu kabul eder,bunda bir yanlis yok. Prens Charles'in müslüman oldugu iddiasini ortaya atan:Naksi seyhi Kibrisi'dir.Insanlar o kadar büyük hatalara düsüyorlarki neyin yanlis neyin dogru oldugunu muhakeme edemez bir ruh haline bürünüyorlar.Islamiyetin reklamini yapabilmek icin basvurulacak en son taktik dünya kamuoyunda popüler olan isimleri bu reklama aktör olarak koymaktir.Simdi Prens Charles yarin Kralice Elizabeth,bir baska zaman Alman sansölyesi Bayan Merkel bu isimler cogaltilabilir.Önemli olan cogunlugu egitimsiz olan Islam dünyasini kandirabilmektir.O kadar ilgincki bu haberler hep bizim malüm kesimlerde cogaltiliyor,sanki Prens Charles'in din degistirdigini bunlardan baska kimse anlayamadi.Öyle birsey olsa dünya calkalanir. Atin atin ama biraz insafli atin be kardesim! saygilarla Alıntı
Φ ahmetsecer Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Evet sizi hatırladım, saygılarımı sunarım. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Hayret! Bende hatirlanmiycam diye kaygilaniyordum... saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 heee hepsi müslüman oldular Cat Stevens'ten sonra duramadılar kayıtsız kalamadılar... aslında Elizabeth'de menzil tarikatine girmiş buda yeni moda falanca müslüman olmuş eee bize ne? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Başbakan Recep Tayyip peygamber olcakmış .. tabi eğer peygamberlik zincirinin sonu gelmeseymiş, geldiği için olamamış .. Ya ne ülkeyiz ama neler konuşuluyor neler unutturuluyor değil mi? SAZAN saf bir balıktır! Alıntı
Φ Suheyla Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 ünlü deniz araştırmacısı Jaques Yves Cousteau da Musluman olmuştu dediler. Ayrica astronot Neil Armstrong'un aya ayak bastığı sırada ezan sesi duyduğu iddiasını ortaya atmışlardı ve Musluman oldu dediler. Ikiside gercek dışı iddialardi. Acaba Muslumanlarin niye boyle gerçek olmayan iddialara ihtiyaci olur diye merak eden olmazmi? Bizim Iran'dan gelen komşularimizin anlattiklarina gore, halkin Ayetullah Humeyn'nin resmini ay'da gorme iddialari varmiş. 2010 yilinda , halan gerçekle ilgisi olmayan bu iddialar sürüp gider. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Bu tür haberler, neden verilir ve bizim basınımızda bu kadar yankı bulur anlamış değilim. Acaba altında yatan şu olabilir mi? "Onlar bile inandı (hani onlar büyük adamlar ya), doğru yolu buldu demek ki , biz doğru dine inanmışız" dan kaynaklanan aşağılık kompleksi Bize ne, kim neye inanırsa inansın,bize faydası nedir? Tevfik Fikret'in oğlu da hıristiyan olmuştu. Bize veya diğerlerine ne faydası var ya da zararı? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Başbakan Recep Tayyip peygamber olcakmış .. tabi eğer peygamberlik zincirinin sonu gelmeseymiş, geldiği için olamamış .. Ya ne ülkeyiz ama neler konuşuluyor neler unutturuluyor değil mi? SAZAN saf bir balıktır! Sevgli Sardunyam,siz bilerekmi yazdiniz bu yaziyi,Erdogan peygambermis meger...! Alıntı
Φ Suheyla Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Bu tür haberler, neden verilir ve bizim basınımızda bu kadar yankı bulur anlamış değilim. Acaba altında yatan şu olabilir mi? "Onlar bile inandı (hani onlar büyük adamlar ya), doğru yolu buldu demek ki , biz doğru dine inanmışız" dan kaynaklanan aşağılık kompleksi Bize ne, kim neye inanırsa inansın,bize faydası nedir? Tevfik Fikret'in oğlu da hıristiyan olmuştu. Bize veya diğerlerine ne faydası var ya da zararı? Evet sayın gelincik, kaynağın kompleksle veya kendi inanclarından emin olmadıkları muhakkak. Bu yuzden, Turkiyede hıristiyan dinine donen Turklere muthis baskıları goruyoruz. Onları ya dovuyorlar ya da olduruyorlar. Malatya'da ki olaylarda oldugu gibi. Batı ulkelerinde kimse kimsenin dinine karısmaz. Insanlar kiliselerine gonullu olarak giderler ve kiliselerini kendi aralarında para toplayıp yaptırırlar. Devlet onlara kilise yapmaz ve zorlamaz. Iste bu hakiki inanctır. Yani dogru veya yalan degilde, yalniz şahsi bir inanctir. Insanoglunun kendi ozel inancları ve komsularının ne inancta olması onları ilgilendirmez. Ne yazıkki, Turk toplumunda, alevilere, hiristiyanlara, yahudilere karşi olan tepkiler icinde, kendi inanclarının zayıflığını izlemek kolay oluyor. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 he he herkes müslüman oluyor zaten, corc kulunide olacak yakında nikol kidmında bu arada isimlerin yazılışlarını biliyorum sırf uyuzum ingilizceye ondan böyle yazıyorum sen kendi müslümanlığını hakkaniyetle yerine getirdinde elalemin adamı elalemin feodali müslüman olacak diye havaya giriyon ne ülkeyiz ya valla alkış bize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.