Φ tülvent Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 KISIR DÖNGÜ Ne zaman Vazgeçmek istesem senden, Kurtulamıyorum kahrolası çekiminden. Şu, üzerime yapışıp kalan; Kokundan, Nefesinden, Sesinden... Ne zaman '' Öldürdüm seni! '' desem, Oymaya başlıyorsun beynimi. Delip geçerek bedenimi; Sızıyorsun yüreğimin derinliklerine... Sinsice Ve İnatla Yaşamaya başlıyorsun yeniden. ... Yeniden bölük pörçük uykular, Yeniden sancılı sabahlar, Boğazımdan geçmeyen lokmalar… Kahredici bir çözümsüzlükle, Sürüyor kısır döngü! Ne zaman '' Gömdüm artık seni! '' desem, Hiç bir katilin kurtulamadığı gibi; İç sesinden, Ben de kurtulamıyorum İçimi eriten, Yüreğimi kemiren sevginden. Vazgeçilmezliğinden! Ne zaman Sana benzeyen birini görsem, İki büklüm oluyorum. Titriyor dizlerim, bacaklarım, Gücümü kaybediyorum. Mantığımın sınırları silikleşiyor Yeniden başa dönüyorum. Derin bir eziklik Ve çaresizlikle, Sana Yenik düşüyorum bir kez daha... Ne zaman '' Bitirdim seni! '' desem, Parçalara bölünüyor yüreğim. Ateşler düşüyor içime Koyulaşıyor özlemin. Sana bir nefes kadar yakınken, Güç geliyor uzağına düşmek Her defasında! Biliyorum; Sona ermeyecek bu kısır döngü, Dinmeyecek bu üzüntü Kalbim attığı sürece! Ne kadar didişsem de kendimle Bu can, bu tende durduğu müddetçe; Bitmeyecek bu sevgi! Ne zaman '' Artık yaşamıyorsun! '' desem; Hep Dayanabilmek için sensizliğe. Oysa Hala yaşıyorsun bende. Bense; Her gün yeniden ölüyorum... tülvent Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Hiç kimsenin yüreğini bu çıkmaza düşmesin öyle değil mi... Kalemine yüreğine sağlık canım... Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Havada çevirdiğimiz kovanın içindeki su dökülmez,zira "yerçekimi" ile "merkezkaç kuveti" birbirine eşittir.Ama onu kuvetle attığımız zaman hem fırlar gider hem de gittiği yerde serbestçe dökülür.Niçin mi ? Çünki ona dengeyi bozacak ilk hız uygulamışızdır ve o sayede dönüp durmaktan kurtulmuştur.İşte kısır döngülerden kurtulmanın yolu da bu "ilk hız"ı nerede bulabileceğimizi keşfetmekten geçer.Tabii kurtulmak istiyorsak..! Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Yüreğine sağlık tülvet'cim. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2010 Hiç kimsenin yüreğini bu çıkmaza düşmesin öyle değil mi... Kalemine yüreğine sağlık canım... Haklısın canım. Ben de teşekkürler ediyorum... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Havada çevirdiğimiz kovanın içindeki su dökülmez,zira "yerçekimi" ile "merkezkaç kuveti" birbirine eşittir.Ama onu kuvetle attığımız zaman hem fırlar gider hem de gittiği yerde serbestçe dökülür.Niçin mi ? Çünki ona dengeyi bozacak ilk hız uygulamışızdır ve o sayede dönüp durmaktan kurtulmuştur. İşte, kısır döngülerden kurtulmanın yolu da bu "ilk hız"ı nerede bulabileceğimizi keşfetmekten geçer.Tabii kurtulmak istiyorsak..! '' İLK HIZA... '' Diyor ve teşekkür ediyorum... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yüreğine sağlık tülvet'cim. Canım, sağol... Senin de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.