Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yeni AKP afişi


Aries

Önerilen İletiler

halkını allahla kandırıp, müslüman olan türk toplumunu dininden soğutmayı öğrettiler.

 

kanla aldığını; rüşvetle ....,ülkeyi altın tepside sunmayı öğrettiler.

 

bu halka vurdumduymazlığı aşılayıp kayıtsız bananeci bir toplum yapmayı,

 

milli değerlerine olan bağlılığı öcü gibi gösterip bu topluma ümmetçiliği aşılamayı,

 

rejim düşmanlığı yapıp cumhuriyete,yeni osmanlıcılığı enjekte etme çabasıyla,

 

üniter devleti yıkıp yerine feodal devlet yapısıyla,

 

yıllarca sürecek saltanat anlaşıyışı...

 

daha neler neler........

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Demekki Ataturk orada kendini kandirmis, yani ogretemedigini sanmis fakat aslinda hep icinde varmis hic unutmamis cunku bir toplum sirf 7 yil icinde bu durumlara gelmez bakin boyle yaparak halen birbirimizi kandiriyoruz yillardan beridir, Yillardan beri halka ne vaadlerde bulunuldu ama hic biri yerine geldimi HAYIR elde var yine sifir..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ümmetci bir toplumdan modern bir toplum yaratmak kolay degildir.Osmanli veya baska imparatorluklarda ayniydi.Bastaki bir adam herseydi.Herkes onun agzindan cikacak laflara bakiyordu.Savassa savas,vergiyse vergi,padisanim sen cok yasa diyen bir toplumdan ancak bu kadarini yapabildi Atatürk.Atatürk kendini kandirmadi,ama ne ömrü vefa etti ne de savastan cikmis hicbirseysi olmayan bir topluma fazla birsey veremedi.Kendinden sonra gelenler ne yapti peki?Kocaman bir hic.Ülkeyi borc batagina batirmaktan ve Amerika'nin sömürgesi yapmaktan öte hicbirsey yapmadilar.Ne varki son 7 yildami bunlar oldu derken biraz Türkiye'de son 7 yilda olan bitenden bihaber gibi olmus.Son 7 yilda Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kara dönemini yasamis ve yasamaktadir.Teslimciligin,yalakaligin,gelene agam gidene pasam denmenin en ayyuka ciktigi dönem son 7 yildir.Son 7 yilda Ulusun haysiyeti ayaklar altina alindi.Devlet disiplini yok edildi.AB'ye girecegiz yalanlari ile halk aldatilip AB'nin bize sart kostugu ne varsa yerine getirildi.Kibris dedi AB biz hemen Kibris'ta Rum'lara yanastik.Ermeni dedi AB biz hemen Ermenilerin boynuna atladik.Bop dedi Amerika biz Irak'ta ki kan gölüne ortak olduk.Simdi tabii ki 1950 yili itibariyle Türkiye'yi yönetenler haysiyetsiz ve basiretsiz siyasetlerle ugrastilar,Ama bu son 7 yil Türk ulusunun gercekten uyutuldugu,kandirildigi kullanildigi bir dönem olmustur.Hicbie iktidar halkin oyunu gapetmek icin AKP kadar takiye yapmadi.Hicbir iktidar devleti babasinin cifligi gibi kullanmadi AKP kadar.

Gerceklere ciplak gözle bakmakta fayda vardir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kısacası haklı olduğun bir çok konuda,haksız konuma düşürülmeyi,

hakkını aramak yerine üzerine atılan iftiraları aklamakla ,

bu ifitiralarla boğuşurken,hakkını unutan bir toplum oluşturuldu..

 

Adalet dilenmekle ve başkalarını kendine acındırmakla ulus işleri,

devlet işleri görülemez; ulusun ve devletin onuru ve bağımsızlığı güven altına alınamaz....

 

biz itibarımızı AB-D nin eteğinde kazanmamışken,

 

malesef bu eteğin altında kaybediyoruz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye ilk defa bu kadar onurlu hale geldi Tayyip Erdoğan sayesinde.

Keşke ideolojik önyargılarınızı bir tarafa bırakıp tarafsız bakabilseydiniz...

 

Onurlu mu?

 

Bu ifadenizi, konunun mizahi bütünlüğü açısından ele alıyorum ve güzel bir şaka, espri olarak nitelendiriyorum.

 

AKP;

Gerek bürokratik, gerek devlet gelenekleri, gerek toplum psikolojisi ve ilişkileri, gerek siyasi ve ilkeli bir yönetim açısından

Türkiye Cumhuriyeti için tam bir hezimet dönemi yaşatmıştır.

Osmanlı Devleti'nin son dönemindeki sinik, silik bir kafa yapısı vardır...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu ülke II.dünya savaşına girmedi.

ama çok değil 65 yıl önce bu savaşa giren tüm avrupa ülkelerinden daha geri kaldı.

 

atatürkün ölümünden sonra bakın hep sağ iktidarlar yönetmiş ve ABD ile kolkola girilmiş..

Ecevitin haşhaş ve kıbrıs resti dışında hiç bir türk liderin bir bağımsızlık restini göremezsiniz.

 

çünki bu ülke insanlarını başta din olmak üzere uyuttular..

80 askeri cuntası gelişen toplumsal muhalefet karşısında ABD direktifi ile dinsel bir

cemaat toplumu yaratacak uygulamalara girişti.böylece üretilen yeni nesil ve tarikatlarla

<kuzu toplum> yaratıldı.

 

şimdi bu hükümetin diğer sağ iktidarlardan bir farkı var ;o da iyice ABD ile kucaklaşması.

hiç olmazsa Demirel, Erbakan, Ecevit, Türkeş gibi 1980 lerin liderleri dünyaya <Türkiyenin penceresinden>bakıyorlardı.bunlar dünyaya <ABD nin penceresinden> bakıyorlar

 

basinda-cikmis-tayyip-erdogan-karikaturleri-19a.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Demirel; Nurlu Süleyman,Yollar yürümekle aşılmaz vs vs.

Ecevit;Kontrgerilla.

Erbakan; 28 şubat vs vs.

Türkeş; Ne mozaiki lan.

Nazım Hikmet; hapse düştüğü tarih çıktığı tarih.(bilen,bilir)

İnönü; 5 Nisan 1946 Cuma sabahı Missouri Zırhlısı Dolmabahçe önünde demirledi.

İstanbul'un hem valisi hem de belediye başkanı olan Lütfü Kırdar.

Ankara'dan gelen bir emirle konukların Dolmabahçe Sarayı'nda ağırlanması daha daha uygun görülerek hazırlıklar saraya kaydırıldı.

Vesaire,vesaire,vesaire.

1960 darbesi ve Menderes in idamı (acaba neden).

60 darbesi kendimize "ÖZEL'Mİ" yoksa netekim'in bizim çocukları yabancımı ve yahut senin darben kötü, benim darbem iyi geyiği mi.

KİM KUZU,KİM KURT.

Vesaire,vesaire,vesaire.

FELAN.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin Sarigöl,yazinizi okudugum zaman güldüm ve insanlar nasil bu kadar gözleri kapali olabilir diye düsündüm,7 yildir Türkiye'de olandan bitenden haberdar olmayanlar ancak yukardaki yaziyi yazabilirdi veyahutta inkar edenler.

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin Sarigöl,yazinizi okudugum zaman güldüm ve insanlar nasil bu kadar gözleri kapali olabilir diye düsündüm,7 yildir Türkiye'de olandan bitenden haberdar olmayanlar ancak yukardaki yaziyi yazabilirdi veyahutta inkar edenler.

saygilarla

 

Sayın politika, sizi güldürebilmiş isem ne mutlu bana. Doğru yazmışsınız İnsanların gözleri kapalı olabiliyor malesef 7 yıllık geçmişi hatırlayıp,hiç olmazsa bunu 9 yıla çıkarsa idiniz belki de ağlardınız (gülmekten) nede olsa gülme ile ağlama kardeştir.İnkar edenler derken ne kastettiğinizi pek anlayamadım,sonra yazdıklarımda bir yanlışmı var,yahut hiç yaşanmadımı ki siz hatırlayamıyorsunuz bak sitemizde "GOOGLE" arama motoru var bir tık mesafesinde,yazar öğrenirsiniz; "BİZE EN UZAK OLANIN EN YAKIN TARİH OLDUĞUNU" ne dersiniz.

 

Muhabbetle.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

Daha neler öğrettiler...

 

Dilenciliği

Hırsızlığı

Körlüğü

Sağırlığı

Korkuyu

Birbirini yemeyi

Yalancılığı

ve sömürüyü de öğrettiler...

Dini para kazanma yolu seçmeyide öğrettiler...

 

 

 

Dilenciliği durumu iyi olmayan kişilere(durumu iyi olup alanları demiyorum onlar se....sizler) kömür gıda yardımı falan vererek öğrettiler değil mi Zaten sosyal yardımlar ilk biz Türkiyede ortaya çıkmış birşey...

 

Hırsızlık falan zaten bu zamana kadar ülkemizde görülmüş şeyler değildi bu akpli dinciler yüzünden baş gösterdi...

 

Körlük konusunda zaten üzerimize yok. Herkes Türkiye ve Türk ekonomisini dünyada parlayan bir yıldız olarak görürken biz batıyoruzda batıyoruz diyoruz...

 

Korkuyuda israile her nekadar ufakta olsa davosta posta koyduğumuz gece ekranlara çıkan emekli elçilerimizden gördük israil bizi bitirir sözleriyle...

 

Birbirini yeme konusunda zaten su götürmez bi başarımız mevcut...

 

Allah sonumuzu hayretsin.

 

Afiş enteresan olmuş komik güzel bir çalışma... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu ülkede ne hirsizlik yenidir ne de fakirlik.Bu milleti 1950 yilindan buyana sömüren ve sömürtenler bugünde iktidardadir.

 

Tabii ki bu ülkede hirsizlik,fakirlik ve dilencilik hep vardi ama bu ülkede insanlara "YARABBI SÜKÜR"de diye beyin yikayan iktidarlar ve onlarin arka bahceleri olan cemaatler hep vardi.Yasakti ama simdi yagmuru bol görünce yine toprak üzerine ciktilar.Igrenc bir koku ve resim var ortada.

 

Bu ülkede dilencilik,fakirlik ve hirsizlik hep vardi,ama yolsuzluklarla mücadele ediyoruz diyerek yolsuzluk yapanlar simdi iktidardadir.Gemicikler alanlar AKP ile dogdu.Kizini danisman yapan basbakan AKP ile oldu.Dünya bankasinda calisan bakan cocuklari AKP ile gerceklesti.Daha sayayim mi?Bu ülkeyi acilim acilim diye diye askere olan nefretleri yüzünden bölünme noktasina tasiyanlar AKP ile ortaya ciktilar.Yandas medya ile yandas olamamamin kuyruk acisini tasiyan medya AKP ile gelisti.Bu ülkede Türk Bayraginin yaninda PKK bayragida Asilsa ne olur diyen belediye baskanlari AKP ile ortaya cikti.

 

Askerin kafasina cuval bu iktidar ile gecirildi.Daha sayalim mi yoksa sosyal yardimin ilk defa Türkiye'de olmadigini ileri sürerek oy hirsizligi yapmayi SOSYAL YARDIM olarak mi niteliyorsunuz.Evinde suyu olmayan dagin basinda yasayan insana Camasir makinesi vermek oy rüsvetidir ve Kürtlerin oyuna göz dikmektir.

Ramazan cadirlarinin yerden biten mantarlar gibi ortaya cikmasi sosyal yardim degil CEMAAT SERMAYESI'nin AKP'ye destegidir.

 

Mezardakilerde kalksin EVET desin diyen CIA'nin Amerika'da ki din tüccari Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin karsisinda yer alan cephededir.

 

HEDEF TÜRKIYE'nin bölünmesi ve adinin degismesidir.

 

Fakirlik,dilencilik ve hirsizlik AKP DÖNEMINDE bilincli ve sistematik bir sekilde yukari dogru pompalanip,hergün gazelerde filan cete cökertildi filan ceteye darbe vuruldu mansetleri ile sözümona AKP iyi calisiyor izlenimi verdirilmektedir.Dilencilik ve fakirlik de sistematik olarak yaratilip,sosyal yardim kilifi adi altinda insanlarin vicdanlari ve duygulari sömürülerek yandas toplum yaratilmaktadir.

 

Dincilikle sömürmek ise Özal'dan bu yana;"MÜSLÜMAN BASBAKAN,MÜSLÜMAN CUMHURBASKANI"propagandasi olarak sürdürülmekte.Her Cuma günü bir ordu koruma esliginde "PADISAHIM SEN COK YASA"tarzi tezahüratlar arasinda camilere gidilmektedir.Din sömürüsü daha nasil olacaktiki?

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Körlük konusunda zaten üzerimize yok. Herkes Türkiye ve Türk ekonomisini dünyada parlayan bir yıldız olarak görürken biz batıyoruzda batıyoruz diyoruz...

 

 

 

Parlayan yıdızın iki gün önce açıklanan ihracat, ithalat ve cari açığına bir bakın isterseniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Körlük konusunda zaten üzerimize yok. Herkes Türkiye ve Türk ekonomisini dünyada parlayan bir yıldız olarak görürken biz batıyoruzda batıyoruz diyoruz...

Ekonomi bir tarafa, siyasi olarak ta batmanın arefesindeyiz. Kurum olarak imamlar tarafından yönetilmeyen bir yargı kalmıştı. Bugünlerde oraya da imamlar atanıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben sahsen ne öyle bir yemekte bahis konusu kazanin olduguna ne de Atatürk'ün böyle bir sey dedigine inaniyorum. Atatürk o dönemler sadece bir askerdi yani osmanlinin emrindeydi ve kimseye ögretecek bir konumuda yoktu, Padisahin emirlerini yerine getirmek haric baska hic bir etkinligi yoktu.

 

Bu tip abartili ve gercek disi söylemler birlideri yücelten ülkelerin tümünde yasanan bir durumdur, bu tip yüceltmeler sadece bir fikradan ileri gidemez. Benzeri fikralari Türk dünyasinda cok yerde rastlayabilirsiniz.

 

Diyelimki Atatürk gercekten söylemis, demekki bayagi yükseklerden atmis o zaman. Su anki halimiz cumhuriyetin kurulusundan beri fazla degismemistir. Dincilerin, gericilerin, irkcilarin etkisi eskidende vardi bu günde var bu sistemde yarinda olacak. Bazilarinada ancak böyle fikralar dinlemek düsecek ve ancak fikralar sayesinde hayallerini yasayacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ahh atam ahh keşke burada olsaydın :(

Yani olmayacak bir is icin keske olsaydi gibi isteklerde bulunmak ancak fikralarda ve hayallerde yasanir. Kardesim neden kurtulusunu sadece bir lidere veya sahsa bagimli yapiyorsun? Mertce demokrasi, barsi ve özgürlükler icin sesini yükselt. Irkciliga, fasizme, seriata, zulme ve haklari gasp politikasina karsi dur ve bu bozuk düzeni yikip gercek bir demokrasiyi getirmek icin caba harca.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.