Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 alooooo çizimci burda her türlü teknik resim itinayla çizilir.. müraacat : ben Burda ben varken sana laf düşermi bakim hıııı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 independece kendine çok mu güveneyon bakim sen?? hadi bakalım hodri meydan..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben iddaalıyımm ama Ben idda oynamam yakarım bu forumu üleyynnnn
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 hodri meydann hadee... gece yağmuru; ne çizebilion sen ( bende bıraktım iddaayı, o kadar kupon yaptım tutmadı hiçç )
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 heh hodri meydan da sen neyine güveneyon bakim musti?? atölye eğitimi aldınmı heç??
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 hodri meydann hadee... gece yağmuru; ne çizebilion sen ( bende bıraktım iddaayı, o kadar kupon yaptım tutmadı hiçç ) Çöp adamlar çiziyom heh hodri meydan da sen neyine güveneyon bakim musti?? atölye eğitimi aldınmı heç?? Atölye nedir
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 yaf etrafımı Grafikerler ve desinatörler sarmış da haberimiz yok arkadaşlar olmazsa size bir yarışma yapalım en güzel kim çizecek bakalım ahanda size hodri meydan herkez marifetini göstersin üyeler oylama yapsın olur mu ?
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 kıs yağmur abla bilmeyonmu atölye nedir.. ben resim atölyesinden bahsediyorum bea.. ressamlar genelde hepsi genelde bile değil hepsi atölye eğitimi almışlardır..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 kıs yağmur abla bilmeyonmu atölye nedir.. ben resim atölyesinden bahsediyorum bea.. ressamlar genelde hepsi genelde bile değil hepsi atölye eğitimi almışlardır.. Sen daha kısa pantolonla geserken ben atölyede çizimler yapıyodum Gerçi hala yapıyom ya Biliyom tabikide Yemyeşimcim ama benim çizim alanım farklı Sadece şaka yapıyodum ok
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben makina ressamlığı mezunuyum..2 yıl da ön lisans okudum..şimdi tekniker olarak çalısıomm resim konusunda kendime güveniom... hade bakalımm kimle katılıoo yarısmayaaaa
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben makina ressamlığı mezunuyum..2 yıl da ön lisans okudum..şimdi tekniker olarak çalısıomm resim konusunda kendime güveniom... hade bakalımm kimle katılıoo yarısmayaaaa Tebrik ederim Türk Milleti değilmiyis hemen gasa geliyoz yaw Ben Harita Mühendisiyim... Sen Makine Konstriksiyon ( umarım doğru yazabilmişimdir ) Çizim alanlarımız farklı
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Tebrik ederim Türk Milleti değilmiyis hemen gasa geliyoz yaw Ben Harita Mühendisiyim... Sen Makine Konstriksiyon ( umarım doğru yazabilmişimdir ) Çizim alanlarımız farklı makina resim konstrüksiyon gaza gelmekle bi alakası yok,amacım sadece eğlenmek çizim alanlarımız farklı evet..karakalem çiziomm bende,portre,manzara falan.hobi olarak yanee
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 iyi çizimler o zaman hepimiz eğleniyoruz ok
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 niye bu kadar yoruluyorum neden mutlu olmam gerekirken hep mutlulukta bir soru işareti oluyo... sanırım bıktım yaşamaktan ...... bir yandan da düşünüyorum bunlarda geçecek.....bu yoğunlukta....20 si geçtikten sonra... yeni elemana çok mu yükleniyom yoksa çok mu büyüklük taslıyom anlamadım....
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 dün keşke erken yatsaydım diye düşünüyorum..
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bencedee geveze şeyyyy ne olcekk
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bugün biter mi acaba diye düşünüyorum.
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 işlerimi halledip tatile çıkmayı düşünüyorum..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Hiç göremediğim abimi düşünüyorum onu öbür dünyada görmek nasip olurmu ? diye düşünüyorum
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Hiç göremediğim abimi düşünüyorum onu öbür dünyada görmek nasip olurmu ? diye düşünüyorum boğuluyorum ben ya
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 kankimi düşünüyorum ben geliyom o kaçıyo kankim bana samsundan baluk getir
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 neden durgun uzak ve sessiz kaldığını
Önerilen İletiler