Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 13 yıl mouse ile kediyi okşa...) http://widgetserver.com/syndication/facebook/connect/widget.jsp?id=be067e58-6bdb-4987-9cd6-811c4fff4583
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 13 yıl Yeni Rakı bugün gazetelere ve internet sitelerine verdiği reklamda son günlerin en çok konuşulan ismi Noel Baba'yı konu etti. Reklamda sürekli olarak bacadan girdiği için kendisine sitem edilen Noel Baba'nın çizmelerinin kapının önünde durduğu bir afiş ve yeni rakının mesajı bulunuyor İşte o afiş
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 13 yıl Bir gün elektrikler kesilecek ve hepimiz bilgisayarın başından kalkacağız..
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2012 13 yıl Yaaaa bu kadarmı olur..ne sıkılgan ve utangaç insanlar bu araplar.. :D Radya..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 13 yıl valla iyilik sağlık işte hayat gidiyor netsem tutamıyorum samanı
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 13 yıl ufff yaa biri benimle konussun.. Ders cok boring oldu... ( admin umarim bnu banlamaz )
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 13 yıl Artık ara ver istersen ders çalışmaya. Bir kahve yap kendine eşinle birlikte. Oğluşunu okşa sev uyanıksa. Sonra illa çalışman gerekiyorsa tekrar devam edersin. Hiç olmazsa iki satır yazdım sana. Konuşmak gibi olmasa da. Kolay gelsin.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 13 yıl Artık ara ver istersen ders çalışmaya. Bir kahve yap kendine eşinle birlikte. Oğluşunu okşa sev uyanıksa. Sonra illa çalışman gerekiyorsa tekrar devam edersin. Hiç olmazsa iki satır yazdım sana. Konuşmak gibi olmasa da. Kolay gelsin. Sagol sevgili co-admin oglus dayhome'da esim iste, ben okuldayim. Sıkıcı olan ders aslinda. Safak sayar gibi saat sayiyorum. Eve gidip onu isiracagim
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 13 yıl Forumda kimsee varmii? Biri benimle konussun.. Okuyupta cevap vermeyen 200 kilo olsun
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 13 yıl Admin 200 mü... oha... Bak sırf iki yüz kilo için yazıyorum ha... ona göre...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 13 yıl Co-Admin Kahve ve kurabiye için uyanmıştım ben, şimdi gidip tekrar uyumaya devam edicem.. Tövbe de nolur yoksa tek kurabiye bana zehir olur...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 13 yıl ) bizim adminlerde fizikleriyle bayagi barisiklar yani 200'u gorunce cuk diye oturdu Desemmii demesemmii Bende yatmaya gidiyorum zaten dedim gitti
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 13 yıl Size artik sabah keyfi gibi olmus... Bize iyi geceler gercekten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.