Φ arman Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Eliniz mahkum burada ki herkes onun fanıdır bi kere.. İletilerini ilk kez okuduğumda kendi kendime demiştim ki '' al işte bi de uzaylı yok derler bu ne oluyo peki ''... Yazdıkları anlaşılması güç güç olduğu kadar da karakteristik forumun belkide en sevilen insanlarından.. Yanlız ne olursa olsun imza istemeyin çünkü verdiğini hiç görmedim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 inter abi.....foruma ilk geldiğim sürekli beni ona benzettiler ve hatta sen intersin dediler........halbuki hiçte benzer yanımız yok........yazılarını okurken büyük feyz duyuyorum.......her ne kadar yazılarnı anlamasamda....... tek bildiğim çok rahat bir insan sewgilerimi sunar sayın çok möhterem abem interin ellerinden öperim en şeker fanın meyydünnnn ........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Ya yazılarını anlamayn tek kendim sanıp hiç bozuntuya vermiyodum ama başka anlamayanlarda varmış, yırttım Tam bir işlemcidir kendisi, hemide interlock edilmiş cinsinden! Çift çekirdekli O kadar yüksek performansla çalışırki, soğutman için çok fan gerekir nitekim vardırda Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 canım çekirgeme iki satı da ben karalamasam ayıp olur di mi? geldiği günden beri ustalık yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyor lakin hala öörenmesi gerekenler var. mesela ''ustadan sır saklanmaz'' di mi çekirge... umarım ilim irfan yolunda yılmaz adımlarla ilerler... şad olasın... ''amin'' de ustaya... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 hayatımın bir dönemi yazılarını anlamaya çalışmakla geçti...ama farkettim ki onu anlamak naçiz bedenini anlamak değil ,buyüzden vazgeçtim anlamaya çalışmıyorum artık ,forumun vazgeçilmezi olarak görüyorum yalnızca.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Benim için söylediğiniz her şey için teşekkürler.. Sizleri, ayırmaksızın çok seviyorum.. Hepinizi... Arman, anılar'a başlarken "imza vermez" demiş!.. Şu "AND" ı, imza'm kabul edermisin?.. Tekrar ve hepicünüze selam..selam... Türk'üm, doğruyum, çalışkanım. Yasam; Küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.. Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Varlığım; TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN... 1 Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 İnce bır eda gızlı yazılarında Nedense sevdası saklı yarınlarda Tekıl bır kısılık sanma, aldanma Erdemı yuregınde dılıne bakma Rıyasız yazılarında anlamsız kalma Lakın yazılar da manasız sanma... O ki kelımelerın yetmedıgı, anlatmadıgı Canların anlatamadıgı, tukenmedıgı Kalemın tukenmedıgı, soyleyeceklerı bıtmedıgı...... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 buraya ilk geldiğimde bana yakınlık gösteren hatta burayı sevmemi sağlayan güzel insan.....fanı olduk kerçiçiyi olduk ama ne olursam olayım ben onu çok sevdim....burdaki ilk göz ağrım interim hep mutlu ol emi...o şahane şiirlerinden mahrum bırakma bizleri.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Sen benim eski değil, eskimeyen fanımsın.. Karçiçiyim..Sen hep tek'sin.. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 efendim hiç tanışmadık lakin gizli ve derin fanlarınızdanım bendeniz. her yazınızla başka bir boyuta geçmenin haklı gururu içerisindeyim. iyi burdasınız. saygılar Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 NE DİYE/bil-irim Kİİİİ saygılar fanlarından biri Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Ey!..Ustalarımın enn zoru!.. Sen benim genleşim kutbumsun. To BE or not To BE.. YANİ!... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Tanımasam da Herşey gönlünce olsun Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgi dolu ve huzurlu nice Bayramlar gecirmeni dilerim Interlock, tekrar yazmaya baslamissin buda sevinirici Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 bayram gibi.. interlock tekrar yazmaya başlamış.. hoşgeldi....bayram geldi... iyi bayramlar dilerim... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 malesef yine kayiplarda... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Neredesin yazıp 3000 e göndersek acaba interlock arkadaşımız cevap verir mi ki???? 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Neredesin yazıp 3000 e göndersek acaba interlock arkadaşımız cevap verir mi ki???? yokki cevap vermiyorki... 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 hocam her alemde ; her an hal-i hazirda tuttugu bir afiyettedir elbette .. e zaten burda , hissettiriyor acik acik .. kim ozlediyse zaten hissettigi icin ozluyor .. ; ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.