Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl vayyyyyyyyyyyy helal egzorsist kaç ceviz kırdın şimdiye kadar bakem sen??
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Geçen sefer uyuyor dediydim Uyumuyormuş ama bu sefer kesin uyuyor , belkide demleniyordur ne yapalım şans
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl vayyyyyyyyyyyyhelal egzorsist kaç ceviz kırdın şimdiye kadar bakem sen?? ceviz kırmayla uğraşmadım..... ama senin çok sevdiğin kesin. o ne yapıyo yine bilmiyom
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl Yaw bu ne biçim muhabbet.. Canım taze ceviz çekti sizin yüzünüzden..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ceviz kırmayla uğraşmadım..... ama senin çok sevdiğin kesin. o ne yapıyo yine bilmiyom puhahahahahaha ya erkekler kısaca ama merak ediyosan ceviz kırma işini ben fazla kırmadım hatta hiç ama sana şunu solim şu forumda epy deneyimliler var onlara bu işin inceliklerini sorabilirsin
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl mışıl mışıl uyuyor...yada uyku tutmadı gitarının başında şarkı sölüyo....
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl vay vay vaysenin adına sevindim sen estikçe wampir titreten şşşşşşşş..... wampir titredikçe üşüyen ben...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl o şu an bensiz uykularda .... bende onsuz... aslında ikimzde yokuzz
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl NE HALİ VARSA GÖRSÜN HİÇ UMRUMDA DİİLL DİYORUM AMA SİZ BAKMAYIN BÖLE SÖLEDİĞİME KOŞTURMACA HER ZAMAN Kİ GİBİ DEVAM EDİYORDUR HAYATINDA
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 18 yıl Bu soruyu kendi kendime zaten günün her saatinde soruyorum .birde siz soruyosunuz bari söyleyim.hiç bir bilgim yok. inşallah çok mutludur.
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 18 yıl kendince sorguluyor..kafası karışık iştee..düzelirr..düzelir.. ---duru suda balık görmek kolaydır..ama balık bulanık suda daha iyi avlanır..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.