Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Kıs asıl bana yassıkkk Git kankimin topicine bırakıver gel Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Elçiye zeval olmaz kendin kovala gari yüreğim el vermiyo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Natticim vişnem Hayırlı Ramazanlar cnm Hayırlı Ramazanlar Şekerparem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 gece seninde Ramazan-ı şeriflerin hayırlı olsun. ben yokken bile anı defterimi ziyaret etmen güzel. unutmadığın için teşekkürler. kendine iyi bak cnm arkadaşım ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Naticim tşkler cnm sanada Hayırlı amazanlar Murticim cnm arkadaşım tşk ederim Unutmak bize göre değil Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 bunu görünce direkt aklıma sen geldin polat hangisi seçemedim ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da gece Yağmurum'a; Acemice Bir Ömür İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor 'neden çocuğum' diyorum 'her şeyin acemisi sen oldun?' Su ışıldıyor birden: 'Hey çocuk! Ben ki boylu boyunca şu dağın acemisiyim yağmurun ve rüzgârın...' Derken bir erik çiçeği düşüyor suya yanılıp dalındaki kokuya ve akıp gidiyor boşluğunda ırmağın (Ah, gelin olsa şu ırmak suyüzünde ağlarım...) İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor sakayı dinliyorum usulca didikliyor içimi: 'Hey çocuk! Sudaki çiçek aynası ömrümüzün bırak senin de gecelerin gönlünün ırmağında süzülsün...' Ve uzun saçlarını örtünüp uyuyor yosun dinleyip suyun uğultusunu (Ah, güvey olsam ırmağa doya doya ağlarım...) İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor yüzümü arıyorum akşam oluyor Nihat Behram Seni seviyorum Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Kurbağa, Prens ve Güzel Kız Bir gün kurbağa yakışıklı prensi öper ve prensin konuşma özgürlüğünü her yıl bir kelime konuşmakla kısıtlar. Prens konuşmamanın acısıyla kıvranır dururken, bir gün ahu gözlü, güzel ve çok şirin bir kız görür. Ve buna sevgisini açıklamak ister ama bunun için büyük fedakarlıklara katlanması gerektiğini düşünür ve güzel kız için bunun yapması gerektiğini düşünür. İlk düşündüğünde "seni çok seviyorum" diyecektir. Prens üç yılı çok zorluklara katlanarak geçirirken kızı görüp de konuşamamanın acısına katlanmayı göze alır. Zorlu üç yıl sonunda prens "seni seviyorum" demenin onun için tam bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüp "benimle evlenir misin" demeyi de kararlaştırarak 2 yıl daha beklemeyi göze alır. Yine zorluklarla geçen yıllar sonunda prens 5 kelime konuşma hakkına sahip olmuştur ve böylece güzel kıza "seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyebilecektir. Koşa koşa kızı bulabileceği yerleri dolaşır. En sonunda kızı bulur ve bir şeylerle uğraşmakta olan kıza, "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye sorar. Elindeki işi bırakan kız söyleneni anlamayarak, "Pardon?" der. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 bunu görünce direkt aklıma sen geldin polat hangisi seçemedim ama Zeynep süppersin cnm Bende seçemedim Polat hangisi Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da gece Yağmurum'a; Acemice Bir Ömür İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor 'neden çocuğum' diyorum 'her şeyin acemisi sen oldun?' Su ışıldıyor birden: 'Hey çocuk! Ben ki boylu boyunca şu dağın acemisiyim yağmurun ve rüzgârın...' Derken bir erik çiçeği düşüyor suya yanılıp dalındaki kokuya ve akıp gidiyor boşluğunda ırmağın (Ah, gelin olsa şu ırmak suyüzünde ağlarım...) İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor sakayı dinliyorum usulca didikliyor içimi: 'Hey çocuk! Sudaki çiçek aynası ömrümüzün bırak senin de gecelerin gönlünün ırmağında süzülsün...' Ve uzun saçlarını örtünüp uyuyor yosun dinleyip suyun uğultusunu (Ah, güvey olsam ırmağa doya doya ağlarım...) İncecik bir ırmağın kıyısında duruyor yüzümü arıyorum akşam oluyor Nihat Behram Seni seviyorum Gloriam Çok tşk ederim cnm,Bende seni seviyorum Kurbağa, Prens ve Güzel KızBir gün kurbağa yakışıklı prensi öper ve prensin konuşma özgürlüğünü her yıl bir kelime konuşmakla kısıtlar. Prens konuşmamanın acısıyla kıvranır dururken, bir gün ahu gözlü, güzel ve çok şirin bir kız görür. Ve buna sevgisini açıklamak ister ama bunun için büyük fedakarlıklara katlanması gerektiğini düşünür ve güzel kız için bunun yapması gerektiğini düşünür. İlk düşündüğünde "seni çok seviyorum" diyecektir. Prens üç yılı çok zorluklara katlanarak geçirirken kızı görüp de konuşamamanın acısına katlanmayı göze alır. Zorlu üç yıl sonunda prens "seni seviyorum" demenin onun için tam bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüp "benimle evlenir misin" demeyi de kararlaştırarak 2 yıl daha beklemeyi göze alır. Yine zorluklarla geçen yıllar sonunda prens 5 kelime konuşma hakkına sahip olmuştur ve böylece güzel kıza "seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyebilecektir. Koşa koşa kızı bulabileceği yerleri dolaşır. En sonunda kızı bulur ve bir şeylerle uğraşmakta olan kıza, "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye sorar. Elindeki işi bırakan kız söyleneni anlamayarak, "Pardon?" der. E be kısım pardon demenin zamanı mı şimdi XprensesX çok tşk ederim cnm , gerçekten güsel bi hikaye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 tık tık tık kimse var mı? şey bizde arab sabunu bitmişte annem komşudan iste dedi bir arap yıkıycazda sizde varmıydı? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gecem..yağmurum.. ben az müsade istiyom bi okula gidip gelcem fırsat buldukça ziyarete gelirim..özlücem sizleri.. öpüyorum tatlım Her daim mutlu kal cnm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 tık tık tık kimse var mı? şey bizde arab sabunu bitmişte annem komşudan iste dedi bir arap yıkıycazda sizde varmıydı? Kimse yuk Bu konuşan bant kaydının aslı gibidiri Bisde arapta yuk sabunda yuk Ama istersen çamaşır suyu verem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gecem..yağmurum.. ben az müsade istiyom bi okula gidip gelcem fırsat buldukça ziyarete gelirim..özlücem sizleri.. öpüyorum tatlım Her daim mutlu kal cnm.. Canımsın Güle güle git güle güle gel bakim Sende her daim mutlu ve sevgiyle kal tatlım... Her zaman kapımız açık sana cnm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Zeynep süppersin cnm Bende seçemedim Polat hangisi şu siyah takım elbiseli polat olmasın canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Olabülür kanımca Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gece'm.. Mustafa Yıldızdoğan ''Gece Yağmuru''.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gece'm.. Mustafa Yıldızdoğan ''Gece Yağmuru''.. Abicim Mükkemmmelsin Çok tşk ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 sevgili gece'm güzel dost arkadaş bugün öyle içimden geldi herkesi dolaşıyorum hem hal hatır sorayım istedim hemde bir şiir bırakayım dedim Sen kum nedir bilmezsin Deniz Görmedin ki. Yum gözlerini, zamanı düşün, Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir. Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki Yürü ufuklara doğru, Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki, Uzat ellerini gökyüzüne, Ateş bir elinde Kül bir elindedir Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki, Yat toprağa boylu boyunca Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki Ağla, ağlayabildiğin kadar Bütün güzellikler sende Aşk bendedir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 KORKUYORUM Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun... Güneşi seviyorum diyorsun, Güneş açınca gölgeye kaçıyorsun... Rüzgarı seviyorum diyorsun, Rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun... İşte, bunun için korkuyorum; Beni de sevdiğini söylüyorsun... WİLİAM SHAKESPEARE Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 gececim kadir gecen mübarek olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Iyade ziyaretine geldim Gece Yagmuru hemde cok tesekkür etmeye.. sakin neden diye sorma... Tarih bölümüne baktiginda anlarsin. Saglikli ve huzur dolu daha nice Bayramlar dilerim sanada Gece Yagmuru Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 eski den gece yağmur yağardı.. iyi bayramlar ..sevgiyle huzurlu bir bayram dilerim.. :clover: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.