Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Tüm forum üyeleri ve yöneticilerinin ramazan bayramını kutlar. Her bayramınızda bir öncekinden daha mutlu, daha güzel, daha huzurlu olmanızı temenni ederim. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Teşekkürler CYRANO, Nice Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar dileği ile.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 buyuklerım ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper tum forum uyelerının bayramlarını kutlarım yasıtlarımında yanaklarından Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 forumdaki herkesin bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim... cejnê ramazanê li hewa hemure pîroz bê... 2 Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Teşekkürler kardeş.Forum yönetici ve üyelerinin bayramı mübarek olsun. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 HERŞEY YETERLİ OLSUN Seni ayakta tutmaya yetecek kadar Güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana Yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene Yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar Mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar Kazanç diliyorum. Sahip olduğun her şeyi taktir etmene Yetecek kadar kayıp diliyorum. Son 'Elveda' yı atlatmana yetecek kadar 'Merhaba' diliyorum. Aborjin'lerin Duası Herkese sağlıklı, mutlu ve dünya da barışı görebileceği bayramlar diliyorum. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 İyi bayramlar İyi bayramlar S.e.t.h Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Sanada Efendi Türkler, bayramın sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgiler 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 bayramınız kutlu olsun.. Nice, keyifli ve huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 he hee iyi bayramlar ne bayramı yavvv hadi öyle olsun mutlu kutlu olsun Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 herkese iyi bayramlar dilerim Alıntı
Φ ilker01 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Herkese iyi bayramlar.Mutlu bir bayram geöirmeniz dileği ile. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 buyuklerım ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper tum forum uyelerının bayramlarını kutlarım yasıtlarımında yanaklarından Pisst aramizda bir yas var ellini öpsem para vercen mi Bütün Forumun Bayramini Kutlarim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Admin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Her zaman bayram logosunu Cloud hatırlatırdı bu sefer unutmuş tabi ben büyük unutkan (Suçlu) Neyse bu sefer akıllı deli hatırlattı... Teşekkürler... Bayramınız kutlu olsun... Saygılar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Pisst aramizda bir yas var ellini öpsem para vercen mi Bütün Forumun Bayramini Kutlarim o yas farkı kalmadı o halde bı yasıma daha gırdım ben bu durumda el degıl yanak Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Şekerlerimiz de gelmiş..., Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Hayırlı Bayramlar. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 o yas farkı kalmadı o halde bı yasıma daha gırdım ben bu durumda el degıl yanak Şekerlerimiz de gelmiş..., Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2010 Tum Turkish media forum ailesinin ve bu vesileyle tum muslumanlarin bayramini kutlar, saglik, huzur, mutluluklar basarilar dilerim nice mutlu bayramlara temennisiyle ... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Tüm dost ve arkadaslarimin bayramini kutlarim. saygilarla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 HERKESİN BAYRAMINI KUTLAR, SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİM... Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 Bütün Forumdaşlarımın Bayramını Kutlar,sevdikleri ile beraber mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini temenni ederim.... Cejna We Yê qurbanê Proz Be..... 2 Alıntı
Φ misket Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2010 iyi bayramlar herkese Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.