Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl Tüm forum üyeleri ve yöneticilerinin ramazan bayramını kutlar. Her bayramınızda bir öncekinden daha mutlu, daha güzel, daha huzurlu olmanızı temenni ederim.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl Teşekkürler CYRANO, Nice Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar dileği ile..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl buyuklerım ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper tum forum uyelerının bayramlarını kutlarım yasıtlarımında yanaklarından
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl forumdaki herkesin bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim... cejnê ramazanê li hewa hemure pîroz bê...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl Teşekkürler kardeş.Forum yönetici ve üyelerinin bayramı mübarek olsun.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl HERŞEY YETERLİ OLSUN Seni ayakta tutmaya yetecek kadar Güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana Yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene Yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar Mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar Kazanç diliyorum. Sahip olduğun her şeyi taktir etmene Yetecek kadar kayıp diliyorum. Son 'Elveda' yı atlatmana yetecek kadar 'Merhaba' diliyorum. Aborjin'lerin Duası Herkese sağlıklı, mutlu ve dünya da barışı görebileceği bayramlar diliyorum.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl Sanada Efendi Türkler, bayramın sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgiler
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl bayramınız kutlu olsun.. Nice, keyifli ve huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 15 yıl he hee iyi bayramlar ne bayramı yavvv hadi öyle olsun mutlu kutlu olsun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 15 yıl buyuklerım ellerınden kucuklerımın gozlerınden oper tum forum uyelerının bayramlarını kutlarım yasıtlarımında yanaklarından Pisst aramizda bir yas var ellini öpsem para vercen mi Bütün Forumun Bayramini Kutlarim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 15 yıl Admin Her zaman bayram logosunu Cloud hatırlatırdı bu sefer unutmuş tabi ben büyük unutkan (Suçlu) Neyse bu sefer akıllı deli hatırlattı... Teşekkürler... Bayramınız kutlu olsun... Saygılar
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 15 yıl Pisst aramizda bir yas var ellini öpsem para vercen mi Bütün Forumun Bayramini Kutlarim o yas farkı kalmadı o halde bı yasıma daha gırdım ben bu durumda el degıl yanak
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 15 yıl Şekerlerimiz de gelmiş..., Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl o yas farkı kalmadı o halde bı yasıma daha gırdım ben bu durumda el degıl yanak Şekerlerimiz de gelmiş..., Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2010 14 yıl Tum Turkish media forum ailesinin ve bu vesileyle tum muslumanlarin bayramini kutlar, saglik, huzur, mutluluklar basarilar dilerim nice mutlu bayramlara temennisiyle ...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 14 yıl HERKESİN BAYRAMINI KUTLAR, SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİM...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2010 14 yıl Bütün Forumdaşlarımın Bayramını Kutlar,sevdikleri ile beraber mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini temenni ederim.... Cejna We Yê qurbanê Proz Be.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.