Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Bircecim; Doğduğumuza inanıyoruz dimi Aynen onun gibi öleceğimizi de kabullenmemiz lazım Yarın ölecek gibi yaşamamız lazım,ben tabii ölmek falan istemiyorum,hatta dünyaya kazık çaksam mı ki diye düşünüyorum hep Hadi üzülme,seni üzeceğimi bilsem vallahi yazmazdım Haydi kahvaltıyaaaaa bak sana da ne getirdim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 birce elimde sudoku ögreten cd var yollim mi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Birce gel artı aramıza arkadaş ya Sudoku sudoku nereye kadar nerde bulacaz seni özletme kendini ,,,, Bak daha önemli şeyler var hayatta sudokudan biz varız yaw Arayı uzatma Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 birce elimde sudoku ögreten cd var yollim mi madem ki sende var, neden ugrastiriyorsun beni...Admini ve Natalia' i geciversene.. hem demedinmi rakamlarla aran cok iyi diye.. Birce gel artı aramıza arkadaş ya geldim de bu defa da sen yoksun Lucifer o gün ben kac saat ugrasdim sudoku da biliyormusun.. sabahladim..ama ne var ki hepsi bosunaymis...bi baktim moRyel gecti.. cok sürmedi tabi ki takip Natalia cözemedim ben bu olayi. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Birce bu sevimli yaratık seni arıyor.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Birce bu sevimli yaratık seni arıyor.. arayan bulurmus cok güzel Natalia..cok tesekkür ederim Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sufi ve sen mutlu mesut oldunuz bizi unuttunuz .Ne yapiyorsun .Buraya ugramiyali cok olmus . Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Sufi ve sen mutlu mesut oldunuz bizi unuttunuz .Ne yapiyorsun .Buraya ugramiyali cok olmus . Unuturmuyum hic, Sufimin sana selami var yanim da suan uyuyor.. ara sira basini kaldirip bana bakiyor sonra devam uyuyor ama uyaniken yapmadigi muzurluk kalmadi desem.. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Unuturmuyum hic, Sufimin sana selami var yanim da suan uyuyor.. ara sira basini kaldirip bana bakiyor sonra devam uyuyor ama uyaniken yapmadigi muzurluk kalmadi desem.. Iyi iyi.O muzur olsun .Hic yurumuyor miskin miskin uyuyor diyen sen degilmiydin.Gor bakalim simdi.El mi yaman ,bey mi yaman .....boylemiydi bu ....dogru soyledim degil mi? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ya bircee bu sayfayı actıgımda da simit cıkıyor karşıma deepblueda da var siz bana inat yiyiyorsunuz biliyorum ben de simit istiyorum olmaz ki Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Bak bunu gorunce aklıma hemen sen geldin Çok şeker be yaw Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Iyi iyi.O muzur olsun .Hic yurumuyor miskin miskin uyuyor diyen sen degilmiydin.Gor bakalim simdi.El mi yaman ,bey mi yaman .....boylemiydi bu ....dogru soyledim degil mi? dogru dogru ...artik asilarini da oldu, oda rahat bende..hem var ya ..kimildamadi bile igneyi yerken bilgisayara kayit etmesini ögrendigim de, resmini sana gönderirim ya bircee bu sayfayı actıgımda da simit cıkıyor karşıma deepblueda da var siz bana inat yiyiyorsunuz biliyorum ben de simit istiyorum olmaz ki olmaz degilmi haklisin deniz_kizi biri yer digeri bakarsa.. dur, az sonra ben sana gelicem Bak bunu gorunce aklıma hemen sen geldin Çok şeker be yaw Tesekkür ederim Gloria.. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 bircecigim seninkini de benim kuafore getir olur mu ? Bak ben nasil olmusum ? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Birceee seninkide böyle mi uyuyor Bu arada bişeye çok sevindim anladın sen beni Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun birce bak sufi bayılır bunlara Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 bu da sufi ye bayram için Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 cıglık olmak ama her sessızlıge cıglık olmak ınsana yarasır olume dırenırım tırnagımla dısımle ama alısamam olume bır basına olmak onemlı degıl bır gul, bır gul bırakabılmek arkadan gelenlere tek basına bır mum devırır geceyı tek bır can nelerı devıremezkı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 bircemm ben geldim ama sanırım evde yoksun . Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Senin için bunu da indirdim,bakalım sevecekmisin http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/i5jf47H1/para_6/ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Sevgili Birce benim kitaplık buna bensiyo duyduguma göre seninki benden daha iyi degilmiş...neden senin kitap kuydu oldugunu düşünüyorum ve aynı öyle bir degil 3kedim var Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Hatirladigin kadar ile hepinize bir sekil de cevap vermisdim fakat yine de pek emin olmadigim icin tesekkürler.. Didem sana cevap vermedim veremedim daha dogrusu... beyenmedim desem yalan olur beyendim.. onca emek vermis aramis bulmussun fakat..fakat bir digerinin yerini tutmuyor didem, neden yalan söyleyim simdi degil mi... Simsekler aydinlatsin gecelerini... anladin beni degil mi. Yayamaz Kayimca sana gelince, pes diyorum inan ki.. dün bunu ekledigin de aninda tabi ki gördüm..gel gör ki ben hemen cevap yazamam ve üstelik sasirmadim da degil... Neden mi Kediyi ben piyanonun üzerin de uyurken birakmisdim.. sen nereden gördün, kitaplarin arasin da nerede ise kayboldugunu ... ayrica sana da kolay gelir insallah 3 tane kolay degil.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Hatirladigin kadar ile hepinize bir sekil de cevap vermisdim fakat yine de pek emin olmadigim icin tesekkürler.. Didem sana cevap vermedim veremedim daha dogrusu... beyenmedim desem yalan olur beyendim.. onca emek vermis aramis bulmussun fakat..fakat bir digerinin yerini tutmuyor didem, neden yalan söyleyim simdi degil mi... Simsekler aydinlatsin gecelerini... anladin beni degil mi. Yayamaz Kayimca sana gelince, pes diyorum inan ki.. dün bunu ekledigin de aninda tabi ki gördüm..gel gör ki ben hemen cevap yazamam ve üstelik sasirmadim da degil... Neden mi Kediyi ben piyanonun üzerin de uyurken birakmisdim.. sen nereden gördün, kitaplarin arasin da nerede ise kayboldugunu ... ayrica sana da kolay gelir insallah 3 tane kolay degil.. Piyano!!!!güselbir dip not!benimde kediler kayboldugunda ve çokciddiyim kitaplarmın arasına aynen bu şeklilde buluyorum tabi kitaplar dosyalar v.s genelde yerlerde oluyo....sağolasın.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Birce'mmmm iyi bayramlar canımmm. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Bircecm çk tşk ederim tatlım senin de bayramın kutlu olsun Buyur lütfen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Çok teşekkür ederim birce seninde bayramın mübarek olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.