Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bircecim;

Doğduğumuza inanıyoruz dimi :)

Aynen onun gibi öleceğimizi de kabullenmemiz lazım -_-

Yarın ölecek gibi yaşamamız lazım,ben tabii ölmek falan istemiyorum,hatta dünyaya kazık çaksam mı ki

diye düşünüyorum hep :w00t::grin:

Hadi üzülme,seni üzeceğimi bilsem vallahi yazmazdım :clover: simitcaypeynir.JPG

Haydi kahvaltıyaaaaa bak sana da ne getirdim :hug:

• 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 120
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
birce elimde sudoku ögreten cd var yollim mi

madem ki sende var, neden ugrastiriyorsun beni...Admini ve Natalia' i geciversene.. :)

hem demedinmi rakamlarla aran cok iyi diye..

Birce gel artı aramıza arkadaş ya :w00t:

geldim de bu defa da sen yoksun Lucifer :) o gün ben kac saat ugrasdim sudoku da biliyormusun.. sabahladim..ama ne

var ki hepsi bosunaymis...bi baktim moRyel gecti.. cok sürmedi tabi ki takip Natalia :) cözemedim ben bu olayi.

Gönderi tarihi:
Birce bu sevimli yaratık seni arıyor.. :wub:

24co7.gif

arayan bulurmus :) cok güzel Natalia..cok tesekkür ederim :clover:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Sufi ve sen mutlu mesut oldunuz bizi unuttunuz .Ne yapiyorsun .Buraya ugramiyali cok olmus . :clover:

Unuturmuyum hic, Sufimin sana selami var :) yanim da suan uyuyor.. ara sira basini kaldirip bana bakiyor sonra devam uyuyor ama uyaniken yapmadigi muzurluk kalmadi desem..

Gönderi tarihi:
Unuturmuyum hic, Sufimin sana selami var :) yanim da suan uyuyor.. ara sira basini kaldirip bana bakiyor sonra devam uyuyor ama uyaniken yapmadigi muzurluk kalmadi desem..

Iyi iyi.O muzur olsun .Hic yurumuyor miskin miskin uyuyor diyen sen degilmiydin.Gor bakalim simdi.El mi yaman ,bey mi yaman .....boylemiydi bu ....dogru soyledim degil mi? :P

Gönderi tarihi:

Bak bunu gorunce aklıma hemen sen geldin :) Çok şeker be yaw :)

21325697_l.gif

Gönderi tarihi:
Iyi iyi.O muzur olsun .Hic yurumuyor miskin miskin uyuyor diyen sen degilmiydin.Gor bakalim simdi.El mi yaman ,bey mi yaman .....boylemiydi bu ....dogru soyledim degil mi? :P

dogru dogru :) ...artik asilarini da oldu, oda rahat bende..hem var ya ..kimildamadi bile igneyi yerken

bilgisayara kayit etmesini ögrendigim de, resmini sana gönderirim :hug:

ya bircee bu sayfayı actıgımda da simit cıkıyor karşıma deepblueda da var -_- siz bana inat yiyiyorsunuz biliyorum -_- ben de simit istiyorum olmaz ki :wub:

olmaz degilmi haklisin deniz_kizi :) biri yer digeri bakarsa..

dur, az sonra ben sana gelicem :clover:

Bak bunu gorunce aklıma hemen sen geldin :) Çok şeker be yaw :)

21325697_l.gif

Tesekkür ederim Gloria..

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Birceee seninkide böyle mi uyuyor :P

birceninqu5.jpg

Bu arada bişeye çok sevindim anladın sen beni :hug:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bayramın kutlu olsun birce :stuart::clover:

bak sufi bayılır bunlara :)

balongksusw4.jpg

Gönderi tarihi:

cıglık olmak ama her sessızlıge

cıglık olmak ınsana yarasır

olume dırenırım tırnagımla dısımle

ama alısamam olume

bır basına olmak onemlı degıl

bır gul, bır gul bırakabılmek arkadan gelenlere

tek basına bır mum devırır geceyı

tek bır can nelerı devıremezkı

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hatirladigin kadar ile hepinize bir sekil de cevap vermisdim fakat yine de pek emin olmadigim icin tesekkürler.. :clover:

Didem sana cevap vermedim veremedim daha dogrusu... beyenmedim desem yalan olur beyendim..

onca emek vermis aramis bulmussun :)

fakat..fakat bir digerinin yerini tutmuyor didem, neden yalan söyleyim simdi degil mi...

Simsekler aydinlatsin gecelerini... :clover: anladin beni degil mi.

Yayamaz Kayimca sana gelince, pes diyorum inan ki.. dün bunu ekledigin de aninda tabi ki gördüm..gel gör ki ben

hemen cevap yazamam ve üstelik sasirmadim da degil...

Neden mi :) Kediyi ben piyanonun üzerin de uyurken birakmisdim.. sen nereden gördün, kitaplarin arasin da nerede ise

kayboldugunu ... ayrica sana da kolay gelir insallah 3 tane kolay degil.. :clover:

Gönderi tarihi:
Hatirladigin kadar ile hepinize bir sekil de cevap vermisdim fakat yine de pek emin olmadigim icin tesekkürler.. :clover:

Didem sana cevap vermedim veremedim daha dogrusu... beyenmedim desem yalan olur beyendim..

onca emek vermis aramis bulmussun :)

fakat..fakat bir digerinin yerini tutmuyor didem, neden yalan söyleyim simdi degil mi...

Simsekler aydinlatsin gecelerini... :clover: anladin beni degil mi.

Yayamaz Kayimca sana gelince, pes diyorum inan ki.. dün bunu ekledigin de aninda tabi ki gördüm..gel gör ki ben

hemen cevap yazamam ve üstelik sasirmadim da degil...

Neden mi :) Kediyi ben piyanonun üzerin de uyurken birakmisdim.. sen nereden gördün, kitaplarin arasin da nerede ise

kayboldugunu ... ayrica sana da kolay gelir insallah 3 tane kolay degil.. :clover:

Piyano!!!!güselbir dip not!benimde kediler kayboldugunda ve çokciddiyim kitaplarmın arasına aynen bu şeklilde buluyorum tabi kitaplar dosyalar v.s genelde yerlerde oluyo....sağolasın....

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bircecm çk tşk ederim tatlım senin de bayramın kutlu olsun :wub:

Buyur lütfen :)

cikolata.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.