Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Güm Güm Bede Güm Güm.. Bayramını kutlamaya Geldim senin kapına Artık bi bahşiş versen Diyorum bu ısrarcı adama.. Ben gittikten sonra Yaptıklarını gördüm Çok hoş jestlerdi Mesut,mutlu oldum.. Ömrüm oldukça gelirim Artık ziyaretinize Zira hayran bıraktınız Güzel muhabbetinize.. İyi bayramlar dilerim Uzak olsan da yurdundan Mesafeler uzak olsa da Seviliyorsun hep candan.. Kurban Bayramın mübarek olsun sevgli Birce.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Senin de bayramın mübarek olsun sevgili Birce,verdiğin çiçekte ismimin yazmasına bayıldım,çok incesin,teşekkür ederim Güzel olan ismin ondan öyle görmüssün Sevgili Birce; Bayramın mübarek olsun arkadaşım.. Tesekkür ederim taurusmutis, senin de Bu sabah bana seslenip yardım istemişsin bulmuslar RA_dya, yine kaybetmez ise iyi Kurban Bayramın mübarek olsun sevgli Birce.. dileklerin icin mani lerin icin, hersey icin cok tesekkürler Ramazan davulcusu Senin de Bayramin Kutlu olsun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 bayramın kutlu olsun birce sevdiklerınle beraber güzel bir bayram geçirmen dileğiyle Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 sizede iyi bayramlar birce hanım..yer yer takip ediyorum sizi..güzel katkılarınız var foruma... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Sevgili Birce çok ince düşünceli nazik bir insansın gülen yüzün hiç solmasın... Not:Hazırladığın bayram kartları harika olmuş ellerine ve yüreğine sağlık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 suhedaya katılıyorum çok güzel olmuş..emeğin için teşekkürler ve beni hatırladığın içinde teşekkür ederim nazik ve kibar bayan.. geç oldu ama umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir .. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İkimize Sen geldiğinde, Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde... Sen geldiğinde, Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde... Sen geldiğinde, Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde... Sen geldiğinde, İçimde ki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle... Sen geldiğinde.... Sen geldiğinde...... Ama yoksun işte !!! iLyAdA Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Soyle gecerken bir bakayim Birce arkadas yerindeyse bir kahve icelim dedim.Ama hayret yoktu. Uyumamistir. Bir yerlerdedir simdi cikar gelir.Ben kahveleri hazirliyayimgene de. Bu sana buda bana afiyet olsun .Sogutma olur mu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 mutlu yıllar birce Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 zeyyenpp figgaro..dikat iki g ile suheda frozen tüm dilekleriniz icin tesekkür ederim.. Ilyada siirin icin sana ayrica, cok güzel bir siir' di DeepBlue sana gelince, gec fark ettim ama ben soguk' ta iciyorum, bazen bir saati bulur bitmesi.. cok tesekkürler spices sana ' da tesekkür etmek istiyorum ayrica baska birsey icin de.. fakat bunu daha sonra yazmak istiyorum. Hepinize Nice Mutlu ve Umut Dolu Saglikli Yillar Dilerim Arkadaslar.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 MUTLU YILLAR BİRCECİĞİMMMM Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 UNUTMA DOSTUMSUN Sen dostumdun benim gülünce güneşler açan Bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam Her akşam bir mektup yazarım dağlar kadar Meşeler göğermiş diyorsun, varsın göğersin Anlamını yitiren bir şeyler mi var şimdilerde Yazdığım şiirlere yabancıyım, sokaklara yabancıyım Taşı delemiyor bir çığlık ve apansız Su oluyorum ipince, kendime sızıyorum Dünya yetmiyor bazan, bırakıp gidebilir miyim? Kuşları ürkütülmüş bir dal gibiydin, öylesine mahzun! Efkar da yakışırdı sana, ilk kadeh kekik kokardı Unutalım mı şimdi kente indiğimiz o ilk günü Sabahlara kadar okuduğumuz o kitapları Sabahlara kadar düşüncelerimizde yaşattığımız hayallerimizi Kar aydınlığında yürüdüğümüz o yolları Sen dostumdun benim gülünce güneşler açan Bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam Her akşam mektup yazarım dağlar kadar Kayıp bir adresten geliyor sesin şimdi, üşüyorsun Unutma dostumsun sen, neredeysen orda ölmek isterim! Ahmet Telli Birce`cigim oylesine iste. Ahmet Telli`yi seviyorsundur umarim. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 gece yağmuru & Mineu ben sayfayi geri aldim, görememisim cok tesekkürler..sizlerinde yaşlılık gloria sana da teşekkür ederim.. Birce`cigim oylesine iste. Ahmet Telli`yi seviyorsundur umarim. değil işte değil Deepblue vardir bir şey en derinden kelimelerle ifade edemediğimiz sözcüklerimiz yetersiz kaldığın da öylesine hep dediğimiz dedim ve herzaman diyecegim iyi ki varsin Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 dedim ve herzaman diyecegim iyi ki varsin Birileri var uzakta saniyorsun oylece bakakaldigin bir anda sozcuklerin sicakligi alip goturuyor seni uzaklara onlara Sagol. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Sen simdi cok yorulmussundur tostunu ben yapayim dedim .Afiyet olsun. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 gel paylasalim bu cok gelir bana sol taraf benim olsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Günaydınnn,çaylarınızda benden olsun Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Günaydınnn,çaylarınızda benden olsun Gel tost ucumuzude yeter birce oyle bir parca almis ki almasa da olurmus . Cayda cok guzelmis tavsan kani cinsinden mis gibi koktu. Degdi emin ol.....Sagol Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Günaydınnn,çaylarınızda benden olsun cikmisdim geri döndüm RA_dya nasil olsa aliskanlik oldu.. ama birsey varki baskasini düsünmekten, sira kendine gelmiyor, bir bardak eksik azini gelirken döktüm kusrua bakma Gel tost ucumuzude yeter birce oyle bir parca almis ki almasa da olurmus . Cayda cok guzelmis tavsan kani cinsinden mis gibi koktu. Degdi emin ol.....Sagol ama aldim gerisi sizin olsun bu arada ben gercekten yaptim bir tane.. fakat fakat yaktim yine ikinciyi koydum kismet olursa yetisecem Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gel tost ucumuzude yeter birce oyle bir parca almis ki almasa da olurmus . Cayda cok guzelmis tavsan kani cinsinden mis gibi koktu. Degdi emin ol.....Sagol Birce rejimde heralde Ben bugün seni gördüm mutlu oldum canım,sırf çay bile kafi,ama güzel hatırın için kopardım ucundan acık Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 cikmisdim geri döndüm RA_dya nasil olsa aliskanlik oldu.. ama birsey varki baskasini düsünmekten, sira kendine gelmiyor, bir bardak eksik azini gelirken döktüm kusrua bakma ama aldim gerisi sizin olsun bu arada ben gercekten yaptim bir tane.. fakat fakat yaktim yine ikinciyi koydum kismet olursa yetisecem Canım sağolasın hem döndüğün için hem çay için,biliyomusun,bigsayar başındayken hep benimde ocaktakiler yanıyo Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Birce rejimde heralde Ben bugün seni gördüm mutlu oldum canım,sırf çay bile kafi,ama güzel hatırın için kopardım ucundan acık Afiyet olsun canim .Ne demek Bak birgunde cayin yanina sicacik Izmir simiti ve tulum peyniri koyarsin demi cok ozledim de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.