Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sağol ahucum.. bugün belli olacak herşey... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Demek gelinimiz olacak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... Allah utandırmasın... Erbay kardeşim dualarımız seninle ve müstakbel gelinimizle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım bu bir dilek şarkısı senin için uşağum..umarım yıldızlardan eriğinle beraber seyredeceksiniz bu alemi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 ahh çekirdek babam ah.. neler ediyorsun kendine böyle.. neyse seni kendine getirecek reçete defterimde.. acil şifalar diliyorum uşağum.. bugünkü armağan şarkım günün anlam ve önemine binaen; kendim ettim kendim buldum gül gibi sarardım soldum eyvah..eyvah..vahhh... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 reçeteni harfiyen uyguliycim ahucum şarkıda tam bana göreymiş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 kiraz camiasına sıkı bi giriş yapmanı istiyorum uşağum.. imagemaker'ın olarak ilk olarak sana yeni bir stil yaratıciim.. Hırsız -Polis'i seyredermiydin..Aksağın saçları gibi şöyle bi arkaya yapıştırırız onları.. sonra bi alışverişe çıkmamız gerek..sana farklı bi hava kazandırıcaz ki..o havanın tesiriyle fırtına gibi esiceksin.. düş önüme..cilt bakımına gidiyoruz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 ahucum bu cilt bakımı bizi bozmasın... çok hırsız polis oynadım ama hiç izlemedim hem ben öle aksağa benzemek neyin istemiyom ben nuri alço olmak istiyom... bu kirazlara böyle olmak lazım iyilikten anlamıyolar adamda karizma var tip var röpdöşambır var, var oğlu var bölece kiraz camiasını uyutup elime geçiriciiim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 durdun durdun en sonunda Nuri Alçoluğa mı soyundun.. olucak başka şey bulamadın mı..? illa röpdöşambır giymek istiyosan Ediz Hun'da giyerdi..ondan ol bari.. hem yakışıklı..hem karizmatik..hem romantik..ilaca da gerek kalmaz o zaman mirak etme.. hatta bu durumda senin gazozuna atabilirler dikkatli ol.. ayriyetten cilt bakımı, manikür, pedikür, kaş aldırma gibi faaliyetler günümüz playboylarının vazgeçilmezleri biliyosun... sana kasırga olup esiceksin diyorum..bi daha düşün.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 yav ediz hun'da hep aldatılıyodu yada başına gelmeyen kalmıyodu bizden pek farkı yok yane ondan şeyettim... cilt bakımı, manikür, pedikür, kaş aldırma gibi faaliyetler yaptırıp sonra kendini değişik hissedenlerde var başka türlü kasırga olunamıyomu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 evet bi miktar çile çekiliyo elbette romaaaaaaaantizmin gereği bunlar..ama nihayeti genellikle mutlu sondur bilirsin.. amaaaaa..ben daha farklı bi şekil olucam dersen..şööle pala bıyık bırakıp..saçını sakalına karışıtan..elindeki heybetli butun yağlarını çenesinden akıta akıta yiyen..sonra elini tersiyle onları silip..********* derecede gürültülü bir kahkaha savuran Erol Taş modelimizdende olabilirsin.. hatırlarsan onun çevresinde de leopar postu giymiş kadınlar olurdu hep.. tabe tercih senin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 :lol: en iyisi ben kendimi sizin ellerinize bırakıyım imagemaker hanım takılın kafanıza göre... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 en iyisini yaptın bence.. ben şööyle biraz Ediz Hun..biraz Nuri Alço..biraz da Erol Taş 'tan ortaya karışık bişeyler yaparım senin için.. bu durumda pek çok caimaya hitap edebileceksin.. güven bana.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 sen böyle güzelsin doktorcum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 tabiki de öyle Aysumcum..bunlar işin latifesi..hem,kim çekirdek babam kadar karizmatik..duygulu ve aristokrat olabilir ki.. güzel bir şiir buldum uşağum..hediyemdir..kabul et.. Sevgimi unutmak için seyrederim bir tabloyu, bir mermeri, Ki ne kadar dalsa ruhum yeniden döner geriye: Okurum düşüne düşüne okuduğun şiirleri, Senin düşüncen geçerken üzerlerinde bir sıcaklık kalmıştır diye... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 sen böyle güzelsin doktorcum hemşirem benim teşekkür ederim git yazanemi toparla... tabiki de öyle Aysumcum..bunlar işin latifesi..hem,kim çekirdek babam kadar karizmatik..duygulu ve aristokrat olabilir ki.. güzel bir şiir buldum uşağum..hediyemdir..kabul et.. Sevgimi unutmak için seyrederim bir tabloyu, bir mermeri, Ki ne kadar dalsa ruhum yeniden döner geriye: Okurum düşüne düşüne okuduğun şiirleri, Senin düşüncen geçerken üzerlerinde bir sıcaklık kalmıştır diye... teveccühünüz efendim... işte böyle kimisinin sıcaklığı kalıyo şiirlerde kimisininde yüreğinin güzelliği kalıyor senin gibi ahucum yolladığın her şiir sanki en içten güldüğün bi resim karesi gibi canlanıyo gözümüzün önünde... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Babaların en aristokratı..biricik çekirdek babam.. madem her şiirim sende böyle güzel bir tesir bırakıyor..içten bir gülücük daha bırakayım o zaman defterine.. bugünkü şiirimi senin en sevdiğin şairlerden birinden seçtim.. umarım beğenirsin uşağum.. Dön Arkanı dönme yüzünü dön bana Aştan, ekmekten, sudan ziyade Muhtacım sana Beni bu dünyaya Niçin saldığının farkındayım. Önce Bezm-i elest'te yüzleştin ruhumla Sonrası mühürlü bir damla Toprak, su, ritim ve nur Baştan sona evrensel bir mâcera Hâlime güldüğünün farkındayım. İrinli Bir çıban gibi sürdürürken varlığımı İçimde senin aşk tohumun yeşerdi Çimdikleyip deştin çıbanımı Anladım noksan yanımı Yüreğimin sağaldığının farkındayım. Yakam Her zaman senin elinde Çimdikle, çimdikle, daha çimdikle Sana mezmurlarımı okuyayım içtenlikle Bırakma yakamı ey sevgili Karanlık sislerin, bulutların Dağıldığının farkındayım. Temiz Tertemiz bir kaynaktan içiyorum şimdi Has güzelliklere adadım gözlerimi Gönlüm helâl çiçeklerden balözü toplar Kanatlarım olmuş sevgi Kefenim sırtımdaymış. Yanımda taşıyormuşum tabutumu Kırmışım nefs denen putumu Bu bir kusur mu Ölümün peşimden geldiğinin farkındayım. Olsun Takdirî ilâhî neyse o olsun Alıştık ateşe, yağmura, kara Büyük depremlere, acılara Düşlerin parça parça Öldüğünün farkındayım. Ey sevgili Gücümle orantılı olmayan yükü Yüklersen omuzlarıma, taşıyamam Kalbi dirilten aşkı ise Hiç eksik etme benden Hürriyetsiz yaşarım da Aşksız yaşıyamam Aklımdan geçenleri teşhirden çok korkarım Kendim için saklanmam Ama senin ey sevgili, Her şeyi bildiğinin farkındayım. Bahattin KARAKOÇ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 ahucum yine mest ettin beni şiirinle, üstad döktürmüş yüreğine sağlık yüzünden o içten gülücükler hiç eksik olmasın... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 ıyıce unutulduk erbay beyefendı,neyse buyukluk bende kalsın gerçi zaten senden buyuğum.hayden selamlarr Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 uşağum defterimdeki şiir yine bir harika.. sana muhteşem bir sepet hazırlamıştım.. ama gel gör ki yoksun.. bu durumda hayrıma dağıtayım sepettekileri bari.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ıyıce unutulduk erbay beyefendı,neyse buyukluk bende kalsın gerçi zaten senden buyuğum.hayden selamlarr ortadan sır gibi kaybolursan unutulursun tabii... uşağum defterimdeki şiir yine bir harika.. sana muhteşem bir sepet hazırlamıştım.. ama gel gör ki yoksun.. bu durumda hayrıma dağıtayım sepettekileri bari.. sepet mi esas sen yoksun o kadar bekledim sepeti getircen diye zaten ben hep geç kalıyom dağıt gitsin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 uşağum ne dersin sıkışmış çekmece benzetmesi sana uyuyor mu..? Büyüklerle ben yapamıyorum çocuklar da almıyor beni oyunlarına devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim açılamıyorum sana Kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen sen nasıl sevmezsin eşitliği yürürken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için annen değil miydi önünde diz çöken Öpüşme sahnesinin tam ortasında içeri girdiğin yazlık sinemanın yer göstericisiyim yürüyorsun fenerimin ışığında yer: Kız Kulesi ve sonu ayrılıkla bitecek hüzünlü bir aşk filmini oynuyor beyaz duvarında Bir kez olsun çıkmazken ağzından seni sevdiğimi her gün söylememi yadırgama bil ki bu şehirde iskelenin verilmesini beklemeden atlarım vapurlara Son karesi gibi Red Kit'in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı Sunay Akın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 evet ahucum tarif bana uygun... sunay akın'ın en sevdiğim şiirlerinden birisi birde bunu volkan konak'ın sesinden dinlemeni tavsiye ederim çok güzel okuyor gerçekten...benimle paylaştıgın için teşekkür ederim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 uşağum..bak.. Ander kalsun sevdaluk-Fırtına Dizi Müziği Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatiller canım kardeşim,dukkanın önunde çok dıkelme bu sıcaklarda.hadı herşeyın hayırlısı.öptum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 uşağum..bak.. Ander kalsun sevdaluk-Fırtına Dizi Müziği oyyy becerdun demek ahucum... çok teşekkür ederim çok severim bu şarkıyı... iyi tatiller canım kardeşim,dukkanın önunde çok dıkelme bu sıcaklarda.hadı herşeyın hayırlısı.öptum güle güle ablacım sanada iyi tatiller beni ararsan dükkanın önündeyim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.