Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 siir,lerin prensesi her yasdigin siiiri okuyorum hep mutlu ol hersey gonlunce olsun Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 nerdesin sen bacım ya....aşkolsun ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu. en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni... sen iyimisin? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Selam Karcicegi, Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegimle umarim hep umutlu olursun.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu. en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni... sen iyimisin? ben iyiyim be güzelim idare ediyorum işte....gün başlamaya görsün öyle hızla akıp gidiyorki önüne geçmek ne mümkün.bide geçen gün ömürdendir demeyip sanki dünyaya kazık çakacakmışız gibi yaşamaya didişmeye birbirimizi kırmaya devam ediyoruz.... ama yaşamak güzel be bacım..sende hayatın kıymetini bil hasta olma tamam mı.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 tamam kimse hasta olmasın. ölüm neysede hasta olup sürünmek hakikaten kötü bişeymiş. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 bana göre forumun kalb atışı kendileri.. ne yalan söylüyeyim ben kendisini şüşe nine karakteriyle çok sevdim... sevgiler... göremiyorum ama bu aralar şüşe yi nerelerde... yaşlılıkdan herhalde... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 alla alla ben niye bu gizemli melek için bişiler yazmamışım ki...hakettiğin gibi yaşa mutlu ol... saygı ve sevgilerimle... Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 karcegim bacilarin bacisi... herkesle dost, herkesle arkadas.... her ben diyen bunu beceremez... bu yüzden saygiyla egildigim biri ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 şeker atmışlarmı seni 2. sayfaya.......zaten yoksun kaç zamandır...heheheeehhh Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Çok beğendiğim bir forumdaş .. Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 kankam benim yaa bu topicleri çok geç gördüm idare et artık Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 bİR KıVıLCıM DüŞEr ÖNcE BüYÜr YAvaŞ YaVAş BiR BAkArSıN VoLKaN OLmuŞ YaNmIŞsIn ARKADAŞ.... yazmakla klavye aşınmaz demi ama çiçeğimm aplamm.....İYİ Kİ TANIDIM SENİ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Çok beğendiğim bir forumdaş .. Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı neymiş bu konu...hemen ortaya çıksın meraktan çatlarım sonra......buyrun sizi dinliyorum Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Çok önemli birşey değildi..merak ettirdiğim için üzgünüm.. Ardahandan yazıyorum dediğinde.. orada olmadığını düşünerek.. Beni ti ye aldığını düşünmüştüm. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 sao lsezar cvp için.ben burdayım buralıyımda kimseyide ti ye almam..sevgiler... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 sao lsezar cvp için.ben burdayım buralıyımda kimseyide ti ye almam..sevgiler... özür dilerim öyleyse.. sevgiler.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim haklısın gelemiyorum çok fazla...iş güç umutsuz aşk biraz uzaklaştırdı beni sanırım.ama herşeye rağmen burası benim vazgeçilmez mekanım ilgin içinde saol güzelim... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 rica edcerim ne deme kgüzelim seni de tekrar aramızda görmek istiyoruz = Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 O bu forumun manevi sahiplerinden.. Unutulur mu ? Asla unutulmaz.. Çiçeğim seni özledim.. Az kaldı görüşeceğiz.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 karçiçeğim özlediklerimdensin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 yine geldim arkadaşlar.. eski dostlarımı çok özlüyorum ben yaaa ..yeniden buluşmak dileğiyle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 off be cigerim ben seni çok öslüyorum................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ösledikseni yahuuuu............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.