Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 İnşallah iyileşmiştir kedicik.. ve umarım annene yakalanırsın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 amann yakalasın apla hepsi boş şişe ne yapabilir ki dolu olduğu zaman hiç acımıyo nimettir günahtır demiyo direk döküyo eve gelmesi bi aceyip zaten ne selam var ne hatır sorma direk dolabı açıyo dolabı kontrol ediyo dökeceği şey varsa döküyo sonra rahatlıyo heralde ondan sonra konuşmaya başlıyoruz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 cüşünüz.. abe bu ne tür bi ziyafettr yaw.. bi davet yokmudur? "üstadım.. erişilmez ikon'um.. buyursadınız.. gelip sofraya şeref versediniz.." demek yokmıydı genc çocumuz.. işte o vakit.. ben de sana bulaşmış olduklarında.. arıtım görevi bağlamında eşlik edicek olabilirdim.. bi da yapmayınz.. acilen davet notu göderiniz.. peki.. .. buyrunuz biraz önce yaptım sıcak sıcak afiyet olsun efenim bu arada pilavıda yaptım yav bakimm valla yapmışım pilava benzemiş he 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 bugün ben kuzenime gittim, yakında doğacak bebeğinin odasını gördüm.. Alıntı
Φ Videns Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 bugün sizleri ziyarete geldim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 bugün sizleri ziyarete geldim hoş geldin.. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Bugün hiçbir şey yapmamaya çok kararlıyım Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Bugün ben görmek isteyip de uzun zamandır göremediğim birinin hasretini yaşıyorum, yaşadım derinden, sarsılarak, çaresizce... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 yarını bekliyorum Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Bugün ben yine dün gibiyim... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 bugün ben bir güzel gördüm demem adını adını Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.