Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Mutlu Ve Benim kadar güzel yıllar dilerim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 dogum gunun kutlu olsun abı saglıklı huzurlu mutlu yıllar =) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Doğum günün kutlu olsun Taylan abi... Başta ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice huzur ve sağlık dolu yıllara... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Toplu doğum günü kutlaması yapmıştım ama bizler için özel bir yerin olduğundan tek bir başlık çok daha yerinde olmuş. Gerçi yaşlanmak kutlanmalı mı, kutlanmamalı mı, tam tartamıyorum ama Genelde kutlandığına göre iyi birşey olmalı... Önemli olan daha sonraki hayatının mutluluklar içinde geçmesini istiyor olmam. Seninle biz daha mutluyuz çünkü bu forumda... Hele Zebercetle muhabbetinizi uzun yıllar okumak isterim daha, gülmekten gözlerim yaşarıyor çünkü İyi ki doğdun dostum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 mutlu yıllar taylan abi Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 dogum gununuz kutlu olsun.. yenı yasınızın guzellıkler getırmesını dılerım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Taylancım sevgili eşin ile sağlıklı mutlu ve bol çocuklu(unutma en az 3 tane ),her anından keyif alacağın bir ömür dilerim... Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Doğum günün kutlu olsun dostum. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Doğum günün kutlu olsun taylan abimiz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Mutlu Ve Benim kadar güzel yıllar dilerim. "Senin güzelliğine benzetme bulmak zor" şair ne güzel söylemiş. Çok incesin, Allahım gönlüne göre versin. Amin. dogum gunun kutlu olsun abı saglıklı huzurlu mutlu yıllar Sen de askerliği yedin, düğün fotoğraflarını bekliyoruz netekim. Çok sağol arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun Taylan abi... Başta ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice huzur ve sağlık dolu yıllara... Adada piknik yapamamış olsak da, bu hiçbir zaman mangalı hep beraber yelleyemeyeceğimiz anlamına gelmesin Bil mukabele. Toplu doğum günü kutlaması yapmıştım ama bizler için özel bir yerin olduğundan tek bir başlık çok daha yerinde olmuş. Gerçi yaşlanmak kutlanmalı mı, kutlanmamalı mı, tam tartamıyorum ama Genelde kutlandığına göre iyi birşey olmalı... Önemli olan daha sonraki hayatının mutluluklar içinde geçmesini istiyor olmam. Seninle biz daha mutluyuz çünkü bu forumda... Hele Zebercetle muhabbetinizi uzun yıllar okumak isterim daha, gülmekten gözlerim yaşarıyor çünkü İyi ki doğdun dostum... Yaşlanmaktansa, yıllanmayı tercih ederim. Sizlerle birlikte olursa da ne mutlu bana. Zebercet insanı ise halen doğum günümü kutlamadı, iş bu halde kapışmalarımızı izlemeye devam et lütfen. Dönüşüm muhteşem olacak. mutlu yıllar Son 32 yılı mutlu/mutsuz atlattım. Olan bitenleri de "1 itiraf 1 davet" blogumda anlattım. Artık eminim ki beni pek daha mutlu zamanlar bekliyor. İnşallah sağlık ve afiyet içerisinde. Çok teşekkür ederim arkadaşım. mutlu yıllar taylan abi İsmi güzel, kendi eminim ki güzel insan Eksik olmayınız forumumuzdan. dogum gununuz kutlu olsun..yenı yasınızın guzellıkler getırmesını dılerım... Son yaşım, acayip bir güzellik ve anlam getirmişti; Dilerim ki bu sene de altında kalmayız Size de çok teşekkür ederim. Taylancım sevgili eşin ile sağlıklı mutlu ve bol çocuklu(unutma en az 3 tane ),her anından keyif alacağın bir ömür dilerim... Hay maaşallah Zebercet insanı seni tanıdı, ah bir de ben tanıyabilsem. Öpüldünüz efenim. Doğum günün kutlu olsun dostum. Eyvallah. Sen bunu hiç söylemesen bile varlığın yeter bize. Sağolasın dost. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Dilediginiz kadar bir yaşam sediklerinizle ve sevenlerinizle olsun Taylan agbi... Kim Susturabilir Bizim Türkümüzü Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki bu hasreti semahlarin seyrinden alip gelmisiz Biz ki onu sitemkar analarin kirpiginden derlemisiz Süzülsün de acinin derin izler biraktigi gül yanaklardan Yere dökülsün istememisiz Bizim türkümüzü rüzgar söyler her gece Ay vurdukça parildar gün dogdukça hiz alir Nevroz atesleriyle sagaltarak çirpinan yarasini Can havliyle kardas Kan içinde bir kartal gibi vadilere saldirir Türkülere ilismeyin Türküler nehirdir gecenin bagrina akar Fazla eselemeyin kardas Tasinca ne siperler kalir ne dev barikatlar Desmeyin diyorum desmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki nice amansiz badirelerde serden geçmisiz Biz ki ilmikler boynumuza takiliyken bile türkü söylemisiz Sonra irmak boylarinda gögertip körpe otlarin serinliginde Daglara emanet etmisiz Biz ki her yanginin külünden diri canlar yaratmisiz Bizki mazlumlarin defterine kanli resimlerle siralanmisiz Banaz yaylasindan kerbelaya kar götürsün turnalar Ölürüz sanma kardas Dostun attigi gülden yaralanmisiz Türküleri dövmeyin Türküler gökyüzüdür karanliga yildizlar çakar Üstümüze gelmeyin kardas Namuslu bir devrimcinin alninda kavga isildar Incitmeyin diyorum incitmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Bizki karacaoglani askla veyseli toprakla yüceltmisiz Bizki köroglunun narasiyla nice beyleri yere çökertmisiz Yine de masum bir bebek gibi avuç avuç sevdamizi Kalanlara vasiyet etmisiz Adam dedigin sapina kadar yigit olmali Ne karincayi incitmeli ne ozanlari yakmali Öyle sansar gibi punduna getirmek de neymis Adam dedigin kardas Yüregi varsa eger getirip ortaya koymali Türküleri yakmayin Türküler çiçektir en umutsuz zamanlarda açar Kavgayi uzatmayin kardas Yüzyillardir tuz döke döke çürüdü bu yaralar Kanatmayin diyorum kanatmayin Yusuf Hayaloglu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Kusura bakma Taylan Abi son zamanlar burda yoktum şimdi gördüm, Doğum günün kutlu olsun ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.