Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Oyuncak Bebekten Tahrik Olan Zihniyet


Mouchette

Önerilen İletiler

Hürriyet Gazetesi'nde Okan Konuralp imzası ile yeralan habere göre, Nakşibendi Tarikatı İsmailağa Kolu’nun önemli isimlerinden ’Cüppeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Ünlü, bir fetvayla cemaatinin ’İslami oyuncak bebek’ standardını belirledi. Ünlü oyuncak bebeklerle ilgili şunları söylüyor: "Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin verilmiyor. Çünkü normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, tıpa tıp benzetim var, sanki resim gibi, üstelik çıplak gibi."

 

FOTOĞRAF CAİZ HEYKEL HARAM

 

Ahmet Ünlü’nün resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasındaki diğer detaylar da şöyle: Fotoğraf caiz heykel haram Vesikalıklar ve boy resmi de olsa caizdir. Çünkü gölgeyi hapsetme, durdurma kabilindendir. Ancak haram olan kısmı; duvara asarsan, oraya doğru namaz kılarsan, penyelere basarsan haramdır. Kesinlikle haram olan kısım, heykel kısmıdır. Yani gölgesi olan suretler haramdır. Ama bir manzara kabartmış; bunda bir sorun yok. Gölgesi olması haram etmez. Ancak hayvanların da heykelleri haramdır. Canlı şekli verdin, ama can veremedin. Canı çıktı Japonya’nın robot yapana kadar. Ufacık bir robot yaptı, o da buradan buraya yürüyemiyor.

 

İKİNCİ ÇOCUĞU TÜP BEBEKLE YAPMAK CAİZ DEĞİL

 

Çocuk varsa 2’ncisi tüp bebek olamaz 2’nci çocuk için tüp bebek yapması caiz değildir. Allah bir çocuk vermiş, daha ne istiyorsun. Tek çocuğu var ve ikincisi erkek olsun diye yapılan muamele haramdır. Ama hiç çocuğu olmayan için bu ihtiyaçtır. Kadının rahmine işlemi zerk edecek kişinin kadın olması şarttır.

 

KADINA KADIN DOKTOR ŞARTI

 

Neden kadının avret yerini erkek görsün? Ancak ölüm döşeğindeyse olur. O zaman erkek doktor, kadını kurtarır. Ama bu işlemi yapan kadın doktor varken, bu işlemi erkeğin yapması haramdır. Erkeğin yapmasından başka yol yoksa; o erkek tek başına kalmayacak. Teke tek kalırsa ’halvet’ denir, haramdır. Zaruretinin gerektirdiği yer dışında fazla yer açılmayacak. Ne kadar gerekliyle o kadar yer açılacak.

 

(alıntıdır İnternet haber)

 

Cübbeli Ahmet Hoca yine çoşmuş...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cüppeli'den şoke eden fetva

 

 

"Öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor"

070720090951261630802_2.jpg

Nakşibendi Tarikatı’nın İsmailağa Kolu’nun etkili ismi Cüppeli Ahmet Hoca resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasında oyuncak bebek kriterlerini açıkladı:

 

"Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin yok. Normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, üstelik çıplak gibi."

 

NAKŞİBENDİ Tarikatı İsmailağa Kolu’nun önemli isimlerinden ’Cüppeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Ünlü, bir fetvayla cemaatinin ’İslami oyuncak bebek’ standardını belirledi. Ünlü oyuncak bebeklerle ilgili şunları söylüyor: "Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin verilmiyor. Çünkü normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, tıpa tıp benzetim var, sanki resim gibi, üstelik çıplak gibi."

 

Ahmet Ünlü’nün resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasındaki diğer detaylar da şöyle:

 

Fotoğraf caiz heykel haram

 

Vesikalıklar ve boy resmi de olsa caizdir. Çünkü gölgeyi hapsetme, durdurma kabilindendir. Ancak haram olan kısmı; duvara asarsan, oraya doğru namaz kılarsan, penyelere basarsan haramdır. Kesinlikle haram olan kısım, heykel kısmıdır. Yani gölgesi olan suretler haramdır. Ama bir manzara kabartmış; bunda bir sorun yok. Gölgesi olması haram etmez. Ancak hayvanların da heykelleri haramdır. Canlı şekli verdin, ama can veremedin. Canı çıktı Japonya’nın robot yapana kadar. Ufacık bir robot yaptı, o da buradan buraya yürüyemiyor.

 

Çocuk varsa 2’ncisi tüp bebek olamaz

 

2’nci çocuk için tüp bebek yapması caiz değildir. Allah bir çocuk vermiş, daha ne istiyorsun. Tek çocuğu var ve ikincisi erkek olsun diye yapılan muamele haramdır. Ama hiç çocuğu olmayan için bu ihtiyaçtır. Kadının rahmine işlemi zerk edecek kişinin kadın olması şarttır.

 

Zaruret varsa erkek doktor olur ama...

 

Neden kadının avret yerini erkek görsün? Ancak ölüm döşeğindeyse olur. O zaman erkek doktor, kadını kurtarır. Ama bu işlemi yapan kadın doktor varken, bu işlemi erkeğin yapması haramdır. Erkeğin yapmasından başka yol yoksa; o erkek tek başına kalmayacak. Teke tek kalırsa ’halvet’ denir, haramdır. Zaruretinin gerektirdiği yer dışında fazla yer açılmayacak. Ne kadar gerekliyle o kadar yer açılacak. (Okan KONURALP / Hürriyet)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin verilmiyor. Çünkü normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, tıpa tıp benzetim var, sanki resim gibi, üstelik çıplak gibi."

 

Bu türler kendilerini normal görüyorlar ancak akılları fikirleri cinsellik.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İşte Cüppeli’nin seveceği oyuncaklar

 

 

 

Yayımladığı fetvasında oyuncak bebeklerden tahrik olduğunu açıklayan Cüppeli Ahmet Hoca’nın tarzı

 

olan dua okuyup namaz kılan oyuncak bebekler vitrinlerde yerini aldı.

 

Elif, Asya, Hilal gibi isimleri olan ve Çin’den ithal edilen oyuncak bebekler,

 

kız çocuklarının gözdesi Barbie bebeklerin papucunu dama attı.

 

 

Yayımladığı fetvasında oyuncak bebeklerin kriterlerini açıklayan Cüppeli Ahmet Hoca’nın tarzı olan dua okuyup namaz

 

kılan oyuncak bebekler, Barbie’nin papucunu dama attı.

 

“Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin yok. Normal insanı tahrik edecek gibi.

 

Tıpatıp bebekler, üstelik çıplak gibi” diyerek tepki çeken Cüppeli Ahmet Hoca’nın belirlidiği kriterlerine uygun bebekler

 

sanal ortamda satılıyor.

 

Oyuncak üretiminde rakip tanımayan Çin’den ithal edilen dua okuyan, ilahi söyleyen oyuncak bebekler yaklaşık 20 TL

 

bedelle satılıyor.

 

Pille çalışan, Hilal ve Elif bebekler, sureler, ilahiler ve Türkçe dualar okuyor.

 

Daha çok 0-6 yaş arasındaki kız çocuklara yönelik hazırlanan bebekler, namaz da öğretiyor.

 

İnternet üzerinden satışı yapılan oyuncak bebeklere yüklenen dualar ve ilahiler online satış yapılan internet sitelerinde

 

ayrıntılı olarak anlatılıyor. Cüppeli Ahmet Hoca’nın belirlediği “kriterlere” uyan oyuncak bebekler ve özellikleri şöyle:

 

 

gp496363.jpg

 

ASYA BEBEK: Üç kalem pille çalışan Asya bebek, 15 TL. Sağ elini sıktığınızda namaza niyet ediyor ve Sübhaneka, Fatiha ve Felek surelerini okuyor. Sol elini sıktığınızda ise Fatiha ve Nas surelerini okuyor. Göğsüne bastığınızda Ettahiyyatü, Allahümme Salli ve Barik, Rabbena dualarını okuyor. Karnına bastığınızda Türkçe Dua ediyor. Sağ bacağına bastığınız da 1.rekat, sol bacağına bastığınız da 2. rekat rüku, sağ ayağını sıktığınız da 1.rekat secde, sol ayağını sıktığınız da 2.rekat secde ediyor.

 

HİLAL BEBEK: Piyasa fiyatı 21 TL. Türkçe konuşuyor, iki kalem pille çalışıyor. Dua ve ilahi okuyor. İhlas, Süphaneke ve Fatiha surelerini okuyor. Sağ bacağındaki butona basarak sıktığınızda “Anneciğim Uykum Var” diye, sol bacağındaki butona bastığınızda “Babacığım” diyor. ı

 

GÜLAY BEBEK: İstiklal Marşı’nı okuyor, Memleketim şarkısını söylüyor. Fiyatı 20 TL.

ELİF BEBEK: Dua ediyor ve ilahi okuyor, süt içiyor. 3 kalem pille çalışan Elif bebeğin satış fiyatı 18 TL.

 

 

ELİFİ’İN (FURKAN’IN) BİLGİSAYARI: Ekranda Namazın Başlangıcı namaz kılan türbanlı çocukların olduğu oyuncak laptopta namaz kılma pozisyonları bulunuyor. Ayrıca laptopun tuşlarına basıldığında çocuklar çeşitli duaları dinleyebiliyor. 3 adet pille çalışan oyuncak PC, 15 TL.

 

 

İSLAMIN CENNETİ OYUN SETİ: Hem küçüklerin hem büyüklerin oynayacağı oyun seti. Çocuklara İslam’ı öğrenmek ve iyi davranışları kazandırmak için hazırlandığı belirtilen oyun setinde 1 adet VCD-İslamın beş şartı çizgi film, 1 adet oyun kartonu, 55 adet soru kartı-220 soru, 1 adet Kur’an Elifbası kitabı, 1 adet Namaz öğreniyorum kitabı, 1 adet bulmaca bilmece kitabı, 1 adet sayı topacı ve 6 adet piyon bulunuyor. Fiyatı 26 TL. (ANKARA)

 

 

 

Nedense bu yazıyı okuduğum da yine benim aklıma, bu başlık geliver' di

 

 

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...mp;#entry736266

 

Saygılar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Eskiden tarikatçıydı bunlar.

Parayı buldular.

"Tahrik"atçı oldular.

Devamlı tahrik oluyorlar.

 

Bakın, jetskici olanı demiş ki:

"Öyle bebekler yapıyorlar ki... Uzun bacaklı falan. Saçları taranıyor. Üstelik çıplak. Tahrik edecek gibi."

 

Şeytan diyor, koy Barbie fotoğrafını manşete, gözüne de bant at...

Bak bi daha yapıyor mu şıllık!

(Şimdi anlıyor musunuz, o garibim kadınlar niye çarşafa giriyor? Normalde, işi sağlama almak için brandaya girmeleri lazım... Hatta bırak kadınları, ben kendi payıma, bunların önünde secdeye bile varmam, ki, n’olur n’olmaz... Veya, alüminyum don.)

 

Şaka bir yana...

Aklını yitirdi Türkiye.

 

Çağdaş, aydınlık, Atatürkçü bilim insanlarını hoyratça içeri tıkarsan, cüppeli müppeli hocalara "sivil toplum örgütü" diyen "züppeli hoca"ları demokrat profesör zannedersen, dindarım ayaklarına yatan dolandırıcıları baş tacı edersen, iktidar nimetlerinden yolunu bulmak için gelene ağam gidene paşam dersen... Varacağın adres bellidir.

 

Bindik bir jetskiye...

Gidiyoruz kıyamete.

 

Dolayısıyla...

Yerim sizin demokrasinizi!

 

Hani jetskilere plajlara yaklaşma yasağı filan konuyor ya... Bunlara da insanlara yaklaşma yasağı konsun kardeşim.

 

 

Y.Ö.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Oha ya bu kadarida olmaz..

bu haberin gercek olmadığına inanıyorum yok artık ..bir kız çocuğunun elinde evcilik oynadığı bebege bakıpta tuhaflaşan şahsiyet varsa suç bebekte degil şahısta bugun oyuncaga yarın o oyuncakla oynayan 4-11 yas arası kız evlatlarımızada tuhaflasır ..
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Bir yasindaki bir kiz cocugu ile evlenilebilir" diyen, "olu ile ilk 6 saat icinde sex yapilabilir" diyebilen, cocuk ile yetiskin farkini algilayamayan, biyolojik gelisimi, beyinsel gelisim ile bir tutan, kiz cocuklari icin evlilik yasi belirleyemeyen ve sadece adeti biyolojik olarak hedef alan v.s. kisaca akli beyninde degil de, seyinin ucuinda uckurunda olan ve kendi tahrik olmasini teshire baglayan, 13 yasindaki bir kiza yapilan tecavuzu "kiz da istemistir" diye degerlendiren. Disinin kadinina insan muamelesi yapomayan "erkegin, elinin kiri/esyasi/oyuncagi/namusu" v.s. olarak degerlendiren ve de saymakla bitmeyecek sekilde, zihniyeti pedofili, nekrofili, cinsi sapiklik, tecavuz, insan hak ve ozgurluk ihlali olan bir zihniyetten baska ne beklenir.

 

Onlar icin bir seyin ne oldugu degil; disai gorunumlu olmasi yeter.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tecavüzcüleri de geçen gün şeriat istiyordu... kendilerinden ve tükürüklerini saça saça söyledikleri herşeyden nefret ediyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.