∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 o da neRisotto mantar, enginar gibi çeşitli sebzeler ya da balık eti veya tavuk eti, pirinç ve parmesan peyniri ile yapılan İtalyan Mutfağı'na özgü bir yemek çeşididir. Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 Ispanak Kabak Dolması Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Ayran Çorbası Yogurtlu corbayi duymustum da, ayran corbasini hic duymadim. Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Istakoz Zeytinyağlı dolma Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Yogurtlu corbayi duymustum da, ayran corbasini hic duymadim. Yayla Çorbasının her yerde adı farklı oluyor sanırım. Bizim oralarda Ayran Çorbası diyorlar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Yayla Çorbasının her yerde adı farklı oluyor sanırım. Bizim oralarda Ayran Çorbası diyorlar Anladim, tesekkurler. Yalniz ayran zaten sulu. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Zeytinyağlı dolmaSenin verdigin yemekler hep iki kelimeli oluyor. Ayva receli. Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Senin verdigin yemekler hep iki kelimeli oluyor. Ayva receli. Öyle denk geliyor hep. İrmik Helvası Yine iki kelime Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Anladim, tesekkurler. Yalniz ayran zaten sulu. Biz böyle öğrendik ismini bilemem artık ama araştırıp bilgilendiririm.. En azından sorarım.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Öyle denk geliyor hep. İrmik Helvası Yine iki kelime Iyi de I harfine takili kaliyor, senin bu iki kelimeli yemeklerin. Ispanak boregi. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 İçli köfte (olsa da yesek) Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Ezogelin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.