Φ eskidost Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2010 şaşırmış olaçağım (şimdiden şaşırmaya başladım) Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Büyük adam olucam Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2010 bilsem söylerdim.. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 hiiiiiç bilmiyoruuum Alıntı
Φ Archetype Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 patron olurum herhalde Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 Geçenlerde oğluma sordum, hem basketçi hem şarkıcı hemde çocuk doktoru dedi... Peki dedim üçü bir nasıl olacak? Bi gün birini bi gün birini yaparım dedi.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2012 Küçükken öyle atıp tutmak ne güzeldi şimdi ne olmak istiyorsan onun dışındakilerden oluyorsun. en azından ben öyle oluyorum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 bilmem Şaka gibi Ben sana kapı çalma topiğinde ne dedim evladım.. çabuk orayı oku..Sonra da gel buraya doğru düzgün birşey yaz.. Az sonra gelip kontrol edeceğim ona göre.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.