Φ about.you Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2010 Anlaşılmak istemeyenleri anlamıyorum. Alıntı
Φ about.me Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2010 Terbiyesiz insanları anlamıyorum. 1 Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Çinceyi anlamıyorum Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Bu kadar zor sinav yapmanin ne geregi var anlamiyorum Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 hiç bir şey anlamıyorum Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2012 havalar birden nasıl ısındı anlamıyorum, daha 2 gün önce acayip yağmur vardı 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Odama giren kocaman çekirgeyi dışarı attığımız halde niçin tekrar geri gelip suşiye yem oldu anlamıyorum.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 .. Bir gece pervaneler dernek olmuş, bir mumu nasıl bulabileceklerini tartışıyorlardı. İçlerinden biri önerdi: 'Hepimiz birden gidip niye yorulalım ki, birimiz gidip mum bulsun, sonra gelip bize haber versin.' Öyle de yaptılar. Seçtikleri pervane hayli gittikten sonra uzakta bir köşk gördü, içinde de parlak yanan bir mum vardı. Sevinçle geri dönüp arkadaşlarına mumun ne olduğunu, nasıl oldığunu bire bin katarak anlatmaya başladı. Yaşlı bir pervane vardı aralarında, tecrübeli güngörmüş, mumun ne olduğunu bilen. Habercinin bu sözlerinden sonra onu kınadı ve 'Senin mumdan haberin yok, yanılmışsın.' dedi. İkinci pervaneyi gönderdiler. O da bir mum buldu ve ona şöyle bir dokunup geldi. Sonra da ona nasıl kavuştuğunu önceki arkadaşından daha beter, ballandıra ballandıra tasvire koyuldu. Yaşlı pervane yine sözünü kesti: 'Azizim, bu senin anlattığın mum değil. Sen de bilmediğin şeyleri anlatmaya çalışıyorsun.' Son gönderilen pervane mumu görünce sarhoş oldu, sevgiliyi kucaklar gibi kendini mumun ateşine attı. Bütün bedeni kıpkırmızı kesildi. Geri döndüğünde yaşlı pervane daha onu uzaktan görür görmez: 'İşte' dedi, 'yalnızca o başardı mumun ne olduğunu öğrenmeyi, yalnızca o erdi hakikate. Çünkü mum onu kendi rengine boyadı, onu onurlandırdı..' aşk; çekirge'yi kendi rengine boyadı.. kim bilebilir ki? .. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 karate den Pembete den? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Kendimi, sonra herkesi, her şeyi... Anlıyorum, anladığımı kabullenemiyorum belki de, niye kabullenemiyorum onu da anlamıyorum... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Anlamakta istemiyorum.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 istemessen bende istemiyom banane Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.