Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 sorunuzun muhatabı ben değilim.. neden bana soruyorsunuz.. reca ederim.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Öyle olsun Ben servis yapardım ama..Buyrunuz efendim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Tamam anlaşılan sabaha kadar hepimiz buradayız bu gece.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 buyruk sizdedir.. ne zaman derseniz.. biz gideriz.. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Güzel bir dondurmayı çikolatalı, sakızlı asla hayır demem yani 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 kirazlımız var.. eğer kabul edersen.. .. 1 Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 @@İNTERLOCK çok teşekkürler.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 esintili bi yerde uyumak Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 .. varsayımlara dayanan ya da nedensellik boyutunda/ causal kurulmuş ilişkiler, genel anlamda mental kaos yaratır.. farkına bile varmadan tekrarlamalara başlarız.. kısır döngü olarak adlandırdığımız.. bir zaman sonra.. uyarı nereden ve ne nitelikte gelirse gelsin.. bizden alacağı karşılık.. hep aynı olur.. 'kendimizi tekrarlarız' gibi ifade edebileceğimiz.. monoton, tekdüze bir yaşam filmi.. sonra buradan kurtulmak isteriz.. acı verir çünki hep aynı filmi seyretmek.. ancak yeni bir senaryo yazmak ya da tasarımlamak için epey geç kalınmıştır.. esinti beklemek bi anlamda budur.. ve bu noktada artık güvenilir bi tasarımcıya gerek vardır.. ve eğer böyle biri bulunabilirse.. o'nu asla redd etmemeli.. o'na tam biat edilmelidir.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 ancak efendim.. seçim daima tasarımcıya baş vuran bireyindir.. ve sorumluluk ta onundur.. ancak bi ölçü vereyim; eğer tasarımcı.. başvuran'ı bi biçimde kendisine sürekli.. bağımlı kılıyor.. ve işi bittikten sonra kendi başına.. kendi tasarımlarını yapabilecek durumda bırakmıyorsa.. o kişinin yanından hemen uzaklaşılmalıdır.. bu ifade ve yorumlar.. tartışmaya açık ifadelerdir.. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 buz gibi bir içeceekk 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 kekikli soda.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 işte böle oluveriyom.. söyleyemeyince.. yasıktır bana.. vay bana.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 işte böle oluveriyom.. söyleyemeyince.. yasıktır bana.. vay bana.. söyleyiverin sizde Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 peki; kısmak yok ama.. tımmı.. "Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala? Sen benim cüvara masrafımı bile karşılayamazsın." oh içimis raatladı walla yaw.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 sefmezsen sefme.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 sisin adınıs nalân mı? eywah ki ne eywah.. ben onu nalân'a söyledimdi.. "Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala? Sen benim cüvara masrafımı bile karşılayamazsın nalân.." Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 olsun nalana da yasık.. bütün kadınlar adına konuşuyorum ben burda Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 nayır.. nolamaz.. senin hayatında ben.. bütün erkekler kimin miyim? sen zengin fabrikatör hulusi beyin kızı.. ben bi fakir genç olduğum için mi? teessüf ederim nalân.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 üzgünüm biz ayrı dünyaların insanıyız ferit.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 aman allashım.. ne kadar da mesud olmak isterdim.. evlenince pembe pancurlu bi evimis bilem olçekti nalân.. git.. hadi git burdan.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 pembe mi.. ay senle biz zaten olemicekmişiz ben yeşil severim.. pembe hııı amaninnnn gidiyom tutmayın benii.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 yeşil murat demektir.. nalân yoksa.. aman tanrım.. yıkarım pempeleri aşar da gelirim.. seni kucaklar da alır kaçar giderim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.