Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Üç harf verip aşağıdakinden cümle türetmesini isteyeceğiz...buyrun harfleriniz: f k t
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Üç harf verip aşağıdakinden cümle türetmesini isteyeceğiz...buyrun harfleriniz: f k t Efendi Türkler
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar fakat yok yok kelime değil cümle...şöle fakat kenardaki taşdı. n ş p
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Üç harf verip aşağıdakinden cümle türetmesini isteyeceğiz...buyrun harfleriniz: f k t fedakar kahraman türk
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Ne Şaklaban Polis j s y jandarma sahilleri yokluyor ğ v ç hahahahahaha ben gerçekten de oyunbozanın tekiyim yaa
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Geçmiş olsun... Kral'ın kızı kaçık...(buda ben oluyorum ) jpd
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Gelin örmüş çorabı(kaynananın başınadır mutlaka... ) p y m
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Radya burada kaynana ben oluyorum örmez benim gelinim bilirim peynir yedim masada k d p
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl damat feneri tutuyor (kaynanalar,damatlar furyası gidiyor,hadi hayırlısı) s g v
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.