Φ helin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Buralardan hemen gidesim var Yeniden başlamak hevesim var Ne varsa attığım içime Cart diye diyesim var Katlanıyoruz herkes gibi malum E açıklarımız kaçıklarımız var Ama hem kel hem fodul takımını Hart diye yiyesim Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi oyasım Var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 kırcali ile arda arası saat sekiz sırası yusufum civanda yusufumu ardalar alıyor yoktur a çaresi bu türkünün hikayesini öğrendim çok acıklıymış... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 kırcali ile arda arası saat sekiz sırası yusufum civanda yusufumu ardalar alıyor yoktur a çaresi bu türkünün hikayesini öğrendim çok acıklıymış... niye yazmadin ablacim,merak ettim ben simdi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 yusufun nişanlısı söylemiş bu türküyü, arda trakyada bir ırmak adı... yusuf ardada boğulmuş, çırpına çırpına... nişanlısı kurtaramamış... "civanda yusufumu ardalar alıyor, yoktur a çaresi" söyleyiş tarzı neşeli gibi ama aslında hikayeye göre bir melodi değilmiş... aman bre deryalar, kanlıda deryalar biz nişanlıyız, ikimizde bir boydayız biz delikanlıyız.... daha çok genç olduklarını anlatıyor..... yazık ya çok üzüldüm... ya leylacım hikayesi böyleymiş Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 oyleymis,sardunyam ablacim,ben de uzuldum sagol,kirmayip yazdin. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 türkülerin hikayesi çok güzel oluyor ama bazen üzücü... hepside gerçek üstelik... eskiden aşklarını, dertlerini, hüzünlerini, neşelerini türkülere dökermiş insanlar... şimdi duygu yok, his yok... şarkılar artık hissiz oldu, Allah .... versin diye şarkı yapar oldular... ben seni sevduğumi dünyalara bildirdum... endirdun kaşlarını babani, babani mi öldürdum... en dereye dereye de, al dereden taşları... geçti bizden sevdaluk, al cebumdan şaçları... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum :wub: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum :wub: vallahi mi diyon... yemin et... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 hey hey ben deli oldum delu...narinno hey hey tutun bağlayın benu...narinno hey hey gideyirum buradan...narinno oy oy kızlar ağlayın benu...narinno hey hey bu dere yılan olsa... narinno hey hey derdimi bilen olsa...narinno hey hey oturupta ağlardın...narinno oy oy yaşımı silen olsa... narinno hey hey bu dere akar gider... narinno hey hey taşları yıkar gider.... narinno hey hey ne ettum sevduğume...narinno oy oy yüzüme bakar gider... narinno kazım koyuncu... Nur içinde yatsın... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ohh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautifull Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Eledim Eledim Hölük Eledim, Aynalı Beşikte Canan Bebek Beledim. Büyüttüm Besledim Asker Eyledim, Gitti De Gelmedi Canan Buna Ne Çare, Yandı Ciğerim De Canan Buna Ne Çare. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el aldı keşke sevmez olaydım elim koynumda kaldı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Hiç dinmez sana olan bu sevdam seni ne kadar sevdiğimi bir anlasan koşa koşa gelirdin dünyanın diğer ucundan öylesi duygular var içimde tarifi mümkün olmayan Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 karlı dağlar kara bulut içinde yaylası hüzünlü yöresi bir hoş sevdalı yolcular umut içinde hayalin düğünü töresi bir hoş han sarhoş, hancı sarhoş yolda yabancı sarhoş el çek tabib kalbimden içindeki sancı sarhoş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 evimin bir odasında uyur mutsuzluğum oysa bende damla damla büyüyor uykusuzluk inandığım aşk yaşlı bir düş... ve sevdan çok uzakta bir karlı kış... var say ki yüreğim bu gece bir kor kanadımı kırar fırtınam uçamam uçamam uçamam uçsam da sana varamam varsam bile inan kalbine dokunamam sevdan çok uzakta bir karlı kış yüreğim vurgun bir kuş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 hayatın anlamını sorsalar sen derim ...! Yaşamın kaynağı deseler sen derim ...! özlemin anlamını sorsalar sen derim ...! mutluluk ne deseler sen derim ...! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Vatan namustur, Vatan şereftir, Vatan korunacak tek hedeftir. Vatan sevdadır, Vatan aşktır, Vatan için fedakarlık bir başkadır. Vatan candır, Vatan kandır, Vatana sahip çıkmak imandandır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Vatan namustur, Vatan şereftir, Vatan korunacak tek hedeftir. Vatan sevdadır, Vatan aşktır, Vatan için fedakarlık bir başkadır. Vatan candır, Vatan kandır, Vatana sahip çıkmak imandandır. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Pencerenin perdesini Ac bana,goster yuzunu. Gormek icin ben yuzunu, Daglari astim da geldim.. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 çaresizim mecbur bu veda kokun üzerimde gidiyorum uzaklara sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet ümidimiz muradına erecek sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabret ağlama ne olur vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabret vız gelir dağlar denizler yaban eller sevmeye engel değil mesafeler geçici bu ayrılık bir rüya farzet sonunda zafer bizim olacak sabret Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 açılır açılır gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim,fidanım,feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü bulduğum kalp verdim onur verdim yetmez mi deli fişeğim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse kimse ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra vatan diyorum. Toprağını sürdüm ekini biçtim, Ekmeğini yedim suyunu içtim, Asker olmak için sıraya geçtim, Önce vatan sonra vatan diyorum. Bir elimde silah birinde kuran, Geldi diyorlar bak şehitlik sıran, Babam bile olsa karşımda duran, Önce vatan sonra vatan diyorum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 böyle anlatılmaz bu savaş bence dağ taş konuşmuştu kendi dilince hücum diye bir ses duydum ilk önce sonra Allah Allah dedi Mehmedim... :clover: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bot mu giyerdin kot mu giyerdin siyah kazaklarını mı çok severdin gece mi gezerdin hazır mı yerdin unuttum pot mu kırardın kalp mi kırardın taş mı atardın kuş mu tutardın düşünceli miydin bananeci miydin unuttum yalandan kim ölmüş ki yolundan kim dönmüş ki elimden kim tutmuş ki bak aslında hiç iyi değilim ben ölsem bir kurtulsam ben kısmetsiz kediyim sanki aşkım baksana bana aşkım aşkım ağlarım ama aşkım yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni aşkım baksana bana aşkım yat kalk hep beni düşün ooo nerde postal aldım giymedin göbek yaptım görmedin sordum cevap vermedin ya ya fransız kaldın bana yabancı olduk sonra bir ihtimal sevmedin ya ya aşkım baksana bana aşkım aşkım ağlarım ama aşkım yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni yat kalk hep beni düşün aşkım baksana bana aşkım yat kalk hep beni düşün ooo nerde dünyayı kurtaran adam nerde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.