Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Batsın bu dünya, Bitsin bu rüya... Yahu forum arkadaşlarım beni anlamayınca daha da bağırarak söyleyesim geliyor. Neden acaba? bak simdi üzüldüm,, tartismayalim IKIMIZ BIR FIDANIZ tamam.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Yol arkadaşım gördün mü, Duydun mu olup bitenleri Kıskanıyor insan bazen, Çekip gidenleri Yalnızlaşmışız iyice Üstelik de alışmışız Hiç beklentimiz kalmamış Dosttan bile Korkular basmış dünyayı Şimdi bir semt adı "vefa" Kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Hepimiz kardeşiz,bu öfke ne diye...diye başlayan şarkı yok türkü!İş esnasında gelen evraklara inat sabahtandır dilimde(ne alakaysa) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Sevdamız bir uzun bakış.ey memleket,ey soylu düş ömrümüze girip oturdu kış....................... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 .....kirvem bu yıl bu dağlarda.... ......can içinde can içinde .....can erir zaman içinde.......Kızılırmaktan İlkayın o güzel sesinden içimden değil onunla söyleyerek! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Bu hasretlik kalır gitmez tenimden Eksilmez acılar ezik yüreğimden Alma başını nasırlı ellerinden Sen istedin gültenimde yaralar Bu ayrılık hem seni Hem beni yaralar.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 ''Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere...''devamını unuttum. Tüh sigara kullanmıyorum;acayip iyi giderdi yanyana... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Senelerce dua ettim Yar bana bağlansın Hacılarla hocalara Muskaları yazdırdım Canı çıksa huyu çıkmaz Derdime dermanı olmaz Ellere çok bir bana az Yardan Usandım Ah oğlan boyun posun devrilsin Vallah evin köyün yıkılsın Eyvah oğlan iki elim yakandadır Ah oğlan eyvah oğlan Ah oğlan boyun posun devrilsin Vallah evin köyün yıkılsın Eyvah oğlan iki elim yakandadır Ah oğlan eyvah oğlan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 hep soylerım yıne soyluyorum sıır tek basına benım ıcın anlam ıfadeetmıyo.muzık eslık etmesı gerekıyo.ama ben de sızlere bır sarkının sozlerını yazacagım sankı yenıden kapı calacak sen ıcerıye gıreceksın bılmezdım senı bu kadar cok ozledıgımı hayalınle kalkıyorum her sabah senı cok ozledım unutamadım... amator bır parcadır.cok hos bır parcadır.sıddetle tavsıye ederım. ısteyene gonderebılırım de parcayı tabı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Son yaprağı düştü güzün İçimin buruk çığlığı artık yüzün Aşk bazen bir düş yarası Ne çok tanıdık ne çok bildik bu hüzün İstersen yağmurlardan anlamlar çıkar kendince İstersen dayanırsan ben susayım sen dinle Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Göz yaşlarım seni heceler Yorgun uykunun rüyası yetmez Beni sen öldür bu gece Bu sancı bitmez Aşka yazılan en yalan gerçek Aşk eskir eskiye dönmez Gidiyorum umudum yok Düşlerim yaz gerçekler soğuk Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Göz yaşlarım seni heceler Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Sokaklarda aylak aylak gezerim gezerim. İzmaritin kıralını seçerim amaney. Trafikten çakarım, kıral oto yıkarım. Hiçbir işte tutunmam, hepsinden de bıkarım amaney. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutundum küsen sesine, tenine tutundum...Onur Akınla beraber söylüyorum....komşular şimdi gelir... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 biri bana gelsin oda sensin beni kirmis olsanda ikimizde asik bi tek farkla benim ki senden biraz fazla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Sevgilimi koluma takarım Bebekte üç beş tur atarım Olmadı bi de sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Saçmalama nolur çare çok nasıl gidersin İstediğin herşey sanki yok değer mi dersin Başkaları bilmez görmez oof nasıl bir duygu Al eyledi kalbime bir kor işte gerçek bu Heryer soğuk hep karanlık kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz şimdi uzaktan sebepsiz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Korkarak yaşıyorsan-Şebnem Ferah Öyle bir hayat yaşadım ki; Cenneti de gördüm, cehennemi de. Öyle bir aşk yaşadım ki; Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden. Kendime bir sahne buldum, oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki, söz ver kendine. Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin! Öyle bir hayat yaşadım ki; Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan anladım. Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki, söz ver kendine, Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 böyle de nispet olmaz ki seni gidi zalim yar zorla da kısmet olmaz ki seni gidi hain yar bananee bananee beni al onu alma Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Deli Kızım Uyan Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz neden Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce yok ki gelen Karlı dağların ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez Düşlerim gerçek gerçeğim yalan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 karanlık gecelerimin yıldızı se ee se ee se ee se ee se ee Alıntı
Φ heprux_izmir Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 avrupa duyacak askımın cıglayan sesini herkesler soracak böyle cekip gidenin ismini avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 kundurama kum doldu atmaya kürek gerek nazlı yarin yanında yatmaya yürek gerek amman başım nanay ağrıdı dişim nanay çok içmişim nanay nanay gülmüsüm nanay nanay balım nanay Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 gonul penceresinden ansizin bakip gectin bir yanginin kulunu yeniden yakip gectin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Eskisi gibi değilim şimdi değiştim Kumarım yoktur kavga etmem Her gece barlara gitmem Ne bileyim ben, ah ne bileyim ben Bir kuş kanatlanır şu gönlümden Çırpınır çırpınır da uçamaz Gene bir davet çıkarsa senden Dönerim bilirsin aşığım Aşıklar kaçamaz Aşıklar kaçamaz İnsan olmak yetmez yetmiyor zaten Süpermen süpermen olmak lazım bazen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.