Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 zamansız geldin biraz bende tam ağlıyordum elimde bavulum burdan çekip gidiyordum yanımda bana aldığın ufak oyuncağımmm sorma neden diye sen anlamazsınnnn SON AŞKIM OLACAKSINNNNNNNNNNNN!!!! Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitme değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Pencerem kör kapım kitli Bu bendeki seyir değil Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 hayatım karanlık yerlerde geçer yüreğim kırılmış kadehe benzer yüzüme nefretle bakmayın yeter kötüysem düşkünsem kimene bundan.. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 sözcüklerim varmiyor uzaklarina birer birer düsüyor bütün öpmelerim agir yenilgiler alarak adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sense uzak, çok uzakta bir deniz gibisin resimlerde dokunsan dersim olur, göçerim mecburen duydum çok sonradan, adin önemli degil acin ayni tadi veriyor adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip iste buna biçak çekiyorum simdi adi yok, hiç bir sevgilinin zaman zaman degil simdi yalniz benmiyim bu ahir zamanda dervis mekanina ask ile cagiran bu ahir zamanda Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 cennet Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, ömrümün yettiği kadar seni severim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Söz söz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Çoktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin farzet Bendeki izlerini takip et Benim aska inancim kalmadi hiç Sorma sorma Beni ellere verin utanmadan hiç Bozma bozma keyfini Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Sensiz saadet neymiş tatmadım bilemem ki Alnımın yazısıydın ne yapsam silemem ki Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli Alıştım hasretine gel desen gelemem ki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Her sabah uyandığında beni farzet yanında Böylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden Fırsat verme gözyaşlarına söz geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle Her güzel şey çabuk biter soldular dünkü çiçekler Ne kuşlar ne de geçen mutlu günler her an benimle beraberler Aşk başkadır bunlardan döner gelir uzaklardan Bir ses bir şarkıyla bazen hemen başlar sıfırdan Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek aman gün almasın,otuzundan bitane bulunsun aynı babasından anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek nil ne olacak senin bu halin bir yuvan olmayacak sadece kendin... anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek anne benim uçmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister gitmesi gereken yere gider buuuuu :P Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Senin eşkin meni düşürdü dile Neçe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim gönül verdim Seni sevdim meeeen Böyle bir gözele, eşkimi tezele Şiire gazele Gönül verdim men Şiire gazele Eyer menden ayrı gezip dolaşır Menim bu eşkime igane kalsın Aşaram hem yanaram Ot tutaram meeen Böyle bir gözele, eşkimi tezele Şiire gazele Gönül verdim men Şiire gazele Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Cok gec oldu donusun baharda beklemistim Olsun olsun yine geldin (dondun) yar Gulusun kas catisin gulusun kas catisin Hic hic degismemissin Oysa simdi ben artik kis ortasinda kararsiz Gocmek gocmek ya da kalmak mi Yasarken dinledigim civil civil bahari Yeniden bastan yakalamak mi? Sus konusma citirtilarini dinle Eski eski yapraklarin Iyice bak gozlerime bu bu son saat artik Uc eksik bir fazla olume geldik dayandik Gucenme gulmuyorsam sevinmez miyim donusune Catlak dudaklarim unutmus ta ondan Alinma agliyorsam sana asla kirgin degilim Gec te olsa sonunda dondun ya Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 sözcüklerim varmiyor uzaklarina birer birer düsüyor bütün öpmelerim agir yenilgiler alarak adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sense uzak, çok uzakta bir deniz gibisin resimlerde dokunsan dersim olur, göçerim mecburen duydum çok sonradan, adin önemli degil acin ayni tadi veriyor adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip iste buna biçak çekiyorum simdi adi yok, hiç bir sevgilinin zaman zaman degil simdi yalniz benmiyim bu ahir zamanda dervis mekanina ask ile cagiran bu ahir zamanda Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat , masaldır benim için hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler yazık olur , hadi gel kurtar bizi Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Bizim köy vardı ya uzaklarda ben gittim Bir soru vardı ya, cevapsız akıllarda ben bildim. Dünya çizgi çizgi değilmiş, öyle değilmiş, ben gördüm. Ermiş deme, değilim. Gezgin deme, değilim. Ben özgürüm, sadece özgürüm. Benim hem yollarım, hem sözlerim hem de konuşan gözlerim var: Hürüm! Özel olduğundan değil, çekip gittiğimden değil, dedim ya: Ben özgürüm! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Bir güneşe bir de sana bakamam Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Söz ve müzik: Baha Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavgalar Meğer aşkın cilveleriymiş Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala Ellerim bomboş gözümde yaşlarla Güneşin kavurduğu bir çöldeyim Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavgalar Meğer aşkın cilveleriymiş Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala Ellerim bomboş gözümde yaşlarla Güneşin kavurduğu bir çöldeyim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 ben seni unutmak için sevmedim.. gülmek ayrılık bilmedim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Artık çok geç yalvarma Dönüş yok o yıllara Bilki sana bu son veda Yürekli olmadan Meydan okumadan Yaşanmaz aşk Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı sevdalardan Yanlış bahar Kış güneşi Yoruldum her bulduğumda Kaybetmekten seni Kıyamete kadar Kapattım kalbimi Azar coşar deli gönül Bu gözler ah neler görür Hasret bana göre değil Özlemin içimde Yine seni büyütür Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime Perde-i zulmet çekilmiş, korkarım ikbalime Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime ... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! şuraya bir yatak şer yavaş yavaş... aman karanlığı görmesin gözüm, perdeleri ger yavaş yavaş... garibim, her taraf bana yabancı, dertliyim çekinme, doldur be hancı! önce kımıldar hafif bir sancı, ayrılık sonradan kör yavaş yavaş... bende bir resmi var yarısı yırtık, on yıldır evimin kapısı örtük... garip bir de sarhoş oldu mü artık bütün sırlarını der yavaş yavaş... gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! şuraya bir yatak şer yavaş yavaş... aman karanlığı görmesin gözüm, perdeleri ger yavaş yavaş... iste hancı! ben her zaman böyleyim, öteyi ne sen sor ne ben söyleyim? kaldır,kaldır artık, boş kadehi neyleyim? şu bizim hesabı gör yavaş yavaş... gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! şuraya bir yatak şer yavaş yavaş... aman karanlığı görmesin gözüm, perdeleri ger yavaş yavaş... iste hancı! ben her zaman böyleyim, öteyi ne sen sor ne ben Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Bir gün gelecek duyacaksın beni Bu sabir varken bende seveceksin beni Bir gün elbet Bir ömür sürse bile beklerim usanmadan Sevgilim anla beni tadı yok aşkların Sen olmadan Zaten herkesten herşeyden vazgeçmişim ben senin için Ben bu yola yüreğimi koydum Başkasını düşünemez oldum Sende benim gibi yanacaksın En sonunda bana varacaksın Bne bu işi aklıma koydum Senden ayrı yaşayamaz oldum Aşkı sen bana sıracaksın En sonunda bana varacaksın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Hani sen hep yanımda olacaktın Hani ellerimi bırakmayacaktın Hani hep yanımda kalacaktın Bıraktın sen şimdi yalnız kalacaksın Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni... Ağlamaktan kurudu gözyaşlarım Yine de aynı yerde, bekliyor olacağım Belki sensiz ve sessiz, kalacağım Ama hala seni seviyor olacağım Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 senin o gözlerin varya, herşeyi bitirdi.. yazık ettin geçen yıllara sevgilim... hani verdiğin sözler ? yalanmıydı birer birer?... artık seni sevememki... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 alışmaya çalışmak diye bişey yok.. alışmak zorundayım. üzülmemek diye bişey yok üzülmem gerek severek unutmak olur iş mi bilerek uçuruma önden atlanır mı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmas boş bırakacağım yerini hep bomboş.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 yar yar ben senden ayrılamam yar yarr inan seni unutamam yarr dönsen gözüm yaşın silsen yar zamanı zamanı tam zamanı sevsen yarr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.