Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 ey nazlı ceylanım ey gönül sultanım kalmadı dermanım nerdesin canım...? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 evvela hüdayı tanımasa idim.. vallahi yar sen benim Allah' ım olurdun... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek el senin yanın unutma.... emre aydın - sen anlarsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Avuçlarında hissetmek varken Birinin ellerini Sıkıca tutup sevmekten Güvenmekten korkar olmuşuz Kapıları kapatmak yetmemiş Kepenkler indirmişiz Bir küçük asma kilitle İnsanı insan şerrinden sakınmışız Gözlerimiz var ama Görmek istemedikçe Yüreklerimiz var ama hissetmedikçe Hiç ıslanmadan yüzmek Ne kadar mümkünse Hiç yanmadan ateşle Ne kadar oynanabilirse içinde yaşamak varken Teğet geçmek dünyaya İşte bana öyle geliyor Çünkü zaman geçip gidiyor Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 ben bir oyuncu herkes gibi her geçen gün daha acemi değişiyor rollerimiz isimler kostümlerimiz beğendirmeye çalışıyoruz kendimizi hep başrol istiyoruz oyunlarda sahne çalıyoruz birbirimizden haydi papucu yarım çık sahneye oynayalım yalnızım sıkılıyorum rolsüz kaldım korkuyorum dekor yok,kostüm yok çırılçıplak ışık yok ,alkış yok sahne ayna dayanamaz kim olsa yardıma gelin neredesiniz siz sadık seyircilerim Zuhal Olcay Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Aşk sakızı mısın? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Adını anmak güzeldi, dost ağızlarda sana dair cümlelerin ıslatılması... Adını anmak... Yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düşsel avuntularına sırt çevirip senden söz açmak... Biraz gülünç, biraz sitemkar... güzeldi... Adının Türkçedeki yankısı özeldi... Seninle yoğurt yemek, kendi Kanlıcanlı, Sülalesi Kandilli yoğurtçunun mekanında... Denize amors durup, yüzüne cepheden bakmak güneşli bir mavilikte.... güzeldi.. İpe sapa konuşlanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde Yüzyıllık bir hasreti gidermek güzeldi... Güzeldi'li geçmiş zamanları düşünüyorum şimdi... Cümlelerimiz öznesiz...Umursayan yok, Kanlıca'daki yoğurdu... ve eşikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir aşkın mührüdür artık... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 küçük hesaplarla geçiyor yaşam büyük kavgalar hep küçük şeyler için arsız ayaklar altında alın teri kırılgan naif elleri yalanlar yalanlar yalanlar bulutların ardındaki güneş gibi gerçek sevilmeye muhtaçken kimileri kirli avuçlara düşüverecek yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi yağmur sessizce silecek kibirimizi vadide akmayı öğrendi nehrimiz kas katı insanların arasında sevincin resmi olacak doğa birgün biz genişleyip denize varınca yağmur bazen tutkudan delirince kapanmalı kendine yağmurun kucağında doymalı sessizliğe yağmur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Sevgılım Yesıl erıgım benım Ben ıcıne hapsolmus cekırdegınım senın Hapıste gunler agır gecer dıyordun Olsun be ben vazgectım zurrıyetımden Yeterkı yetım bır cocuk gıbı bırakma benı Zıra sensız bu can bır yuktur yuregıme Kaldır opulesı alnını ve bak bana Gordunmu gulum bır tek gozlerım degısmedı gene Bır tek gozlerim Acılır acılır gozlerı gulumun Iclerınde yesıl cam agacları Uyanısların en tazelerı Odamızdan gecer gulum senınle Feriğim fidanım feryadım Hey benım zizil parmak Memleket gozlum Geceleri hep pesinden kosar Gogsume takıp yonumu buldugum Kalp verdın onur verdin Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benım zizil parmak Memleket gozlum Benım en buyuk kudretım Senın sahıden sehrımde oldugunu bılmek Hatta su an ıslak sehrımde gecelıgınle balkondasın Bende dokunmaya calısıyorum ınce parmaklı ellerıne Kaldır opulesı alnını ve bak bana Yoroz degıl kararan Yuzumde ışıgından ayrılmanın kederı Birazda işte geldik gidiyoruzun huznu var Ama gordunmu gulum Bır tek gozlerım degısmedi...yine Bir tek gozlerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Seninle bir an ömre bedel Geçtiğin yollara gönlümü serdim ara sıra gel Gözüne kurban Sözüne hayran Göz göze geldiğim her seferinde eridi bu can Hayranım kaşına gözüne maşallah Razıyım çilene derdine eyvalllah Çarpıldım boyuna posuna bismillah Razıyım çilene derdine aah Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 SevgılımYesıl erıgım benım Ben ıcıne hapsolmus cekırdegınım senın Hapıste gunler agır gecer dıyordun Olsun be ben vazgectım hurrıyetımden Yeterkı yetım bır cocuk gıbı bırakma benı Zıra sensız bu can bır yuktur yuregıme Kaldır opulesı alnını ve bak bana Gordunmu gulum bır tek gozlerım degısmedı gene Bır tek gozlerim Acılır acılır gozlerı gulumun Iclerınde yesıl cam agacları Uyanısların en tazelerı Odamızdan gecer gulum senınle Feriğim fidanım feryadım Hey benım zizil parmak Memleket gozlum Geceleri hep pesinden kosar Gogsume takıp yonumu buldugum Kalp verdın onur verdin Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benım zizil parmak Memleket gozlum Benım en buyuk kudretım Senın sahıden sehrımde oldugunu bılmek Hatta su an ıslak sehrımde gecelıgınle balkondasın Bende dokunmaya calısıyorum ınce parmaklı ellerıne Kaldır opulesı alnını ve bak bana Yoroz degıl kararan Yuzumde ışıgından ayrılmanın kederı Birazda işte geldik gidiyoruzun huznu var Ama gordunmu gulum Bır tek gozlerım degısmedi...yine Bir tek gozlerim işte bu... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Begonvil boy vermiştir şimdi... Yasemen basmıştır şimdi Bodrumu... Kokusu geldi rüzgarın... Bir kelebek öptü boynumu..! Sen şimdi gerdanını maviye... Göğsünü bir yelkenliye... Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine baglamışsındır... Vurunca dibine sakiz rakısının Birazda ağlamışsındır... Benim yerimede sev..! Bekletme hayatı... Bu kadarına razıysan yaşa gitsin.. Kaç kişiyi savunan sevdayı.. Gözüme ilk damlası düştü... Gelecek son baharın... Yeni bir sayfanın öncüsü... Bakalım ne hediyesi zamanın... Sen şimdi gerdanını maviye... Göğsünü bir yelkenliye... Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine baglamışsındır... Vurunca dibine sakiz rakısının Birazda ağlamışsındır... Benim yerimede sev..! Bekletme hayatı... Bu kadarına razıysan yaşa gitsin.. Kaç kişiyi savunan sevdayı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 hakkını verelimmi aşkın namusunu kurtaralımmı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 bi dudaktan.. bi yanaktan.. bi gıdıktan öpeydim.. şimdi burda olsan bunuda affederdim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 kim ne derse desin... hade hade hadeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 aşk zorun ne benle aşk derdin ne benle her gelene bir parçamı hediye mi ediyorsun? beni dirhem dirhem hergün yok edip gidiyorsun! -_- Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 romio romio romio Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 kavga etmez sever beni romio romio romio sabaha kadar kucaklar beni romio romio romiooooooooooooo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 son kez gölgemden gölgen koptu hemde çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Acilen toparlanmalıyım Ee üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 romioromio romio kavga etmez sever beni romio romio romiosabaha kadar kucaklar beni romio romio romiooooooooooooo kim bu ROMİO çabuk söyleyin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.