Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Arabamın Atları - Flört Arabamın atları(deh deh aman da) Arabamın atları(deh deh aman da) Boyalı kanatları(deh deh aman da) Yılmaz mahmudum gel(gel aman da ) Aslan mahmudum gel Arabamın dingilbaşı(deh deh aman da) Dolaşalım dağı taşı(deh deh aman da) Yılmaz mahmudum gel(gel aman da) Aslan mahudum gel Arabamın kırbacı(deh deh aman da) Şu ayrılık bir acı(deh deh aman da) Yılmaz mahmudum gel(gel aman da) Aslan mahmudum gel.. Söz-müzik:Anonim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yok senden başka bir dünya Yok senden başka bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrılmam Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel Geçsede beni unutma Hiçbir aşkını unutma Zira vurur elimize kan Aşktan başka herşey yalan Ne yaptıysan yaptın kalk gel Affeder elbette hak gel Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Nasıl sevdim seni, sevenler anlar Severken ayrılan, çekenler anlar Halimi bir türlü anlatamadım İçim ezildi içim, çare bulamadım Aradım olmadı, sordum olmadı Severken ayrılan, çekenler anlar Yok işte yok Her şey yalan Gözler yalan Sözler yalan Halimi bir türlü anlatamadım İçim ezildi içim, çare bulamadım Aradım olmadı, sordum olmadı Severken ayrılan, çekenler anlar Severken ayrılan, çekenler anlar Severken ayrılan, çekenler anlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana sevmenin değerini bilenler için...ve sevmekk...bunu başarabilenler için.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 döneceğin tozlu yollara al gelincikler sereceğim solarlar bilirim sevgilim yine bekleyeceğim bitsede birgün nazlı hayat ben bir tek seni seveceğim kader güçsüz kalır sevgilim sensiz ölmeyeceğim kördüğüm karmaşık bir bilmece uyutmuyor beni gündüz gece utanmam, usanmam beklerim öylece gitgide gitgide azalmasın savrula savrula kaybolmasın göz göre göre bitmesin ağlarım hem sevip hem ben bölünemem kendimi sensiz eyleyemem beni sensiz koymasın Tanrım başka söz söyleyemem funda arar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 sen ne dersen de sen ne dersen deee.. dünya dönüyor dönecek.. hayat sensizde sürecek... bitecek acılar bu günler geçecek... sen ne dersen de... yalan değil.. yalan değil... seni sevdiğim yalan değil.. kahrolduğum yalan değil.. duyarsan birgün başka sevgili bulduğumu yalan değil.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sabahtan gördüm seni Çok beyaz geldin bana Konakta mı büyüdün oy oy emine Güneş çalmadı sana Güneş çalmadı sana Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana sarılayım oy oy emine Nedir bu güzellikler Nedir bu güzellikler :whistling: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sabahtan gördüm seni Çok beyaz geldin bana Konakta mı büyüdün oy oy emine Güneş çalmadı sana Güneş çalmadı sana Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana sarılayım oy oy emine Nedir bu güzellikler Nedir bu güzellikler bu içindeki nakarat mı,dışındaki nakaratı da paylaşıversene gııı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 bu içindeki nakarat mı,dışındaki nakaratı da paylaşıversene gııı olarrrrrrrrrrr Suda pişmiş mısırı Tuzlayıp yiyeceksun Mısırın türküsünü Benden dinleyeceksun Mısırı kuruttun mi Ambarda duruttun mi Nenen çarık giyerdi Bunları unuttun mi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içimde nakarat falan yok :( Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içimde nakarat falan yok :( al bunu içinden söyle, açacım... iç açıcı Her güzele koşma demedim mi Her tatlı söze kanma demedim mi Aldatır seni inanma demedim mi Olmaz olmaz bu iş olamaz Hiç yalvarma bu iş olamaz Bu kadar çapkın olma demedim mi Göğsünü böyle açma demedim mi Gözler manalı süzme demedim mi Çalım satma bu iş olamaz Hiç yalvarma bu iş olamaz El oğlu bakmaz gözün yaşına Ne işler açar sonunda başına Kimseler koşmaz imdadına Pişman olur dönersin bana Bu kadar çapkın olma demedim mi Her güzele koşma demedim mi Aldatır seni inanma demedim m Olmaz olmaz bu iş olamaz Hiç yalvarma bu iş olamaz Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 ya kendini bırak bana ya da beni bana bırakta,yaşayayım... bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelmede alışayım... ben senin yanlız kalışlarında tek adresin olamam... ya benim ol herşeyinle ya da unut herşeyimle... yıllardır denedik olmadı suç biraz bende birazda sende... ama uzatmayalım artık sakınbir daha gelme... sönmüyor ateşimiz ama alev alevde yanmıyor... ayrılık zor ama beraberken de olmuyor... yazılmışsa bir kez inan bi kalemle kaderimiz... hiçbir kalem kaderi silip baştan yazmıyor.................(berker) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içindeki herşeyi uluorta söyleme Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içindeki herşeyi uluorta söyleme ben değil yaw berker abi solemiş.... ben olsam çikuuuuullllattttaaaa çikita derdim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içine nakarat mı kaçtı kızzz diyoruz sana herşeyi yeme gulll diye nakaratı da yemiş öksür geçer Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 içine nakarat mı kaçtı kızzz diyoruz sana herşeyi yeme gulll diye nakaratı da yemiş öksür geçer yaw yoohh ne nakaratı,şarkının tamamı hoooopppppp.......indirdim mideye... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Köyün evleri karanlık Gökte yıldız pır pır eder Ben bir asker kaçağıyım Gelin bana bir tas su ver Neyleyim kusura kalma Elleri kınasız gelin Çalar asker kaçakları Kapıları geceleyin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet evde anam, bacım yüzüme hasret Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar sevgilim sen olmazsan yaşamak neye yarar... her gün seni düşünür heran seni yaşarım seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım... zeki müren... mineu canım şimdi dinliyordum... sana ve geceme gönderiyorum eğer mümkünse dinleyin beaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 bende bu nakaratı üsttekine armağan ediyorum...sardunyama alıştım sana birtanem.. seni burada görmeye.. yokluğun bir zehir gibi dolaşıyor topiclerde... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 hasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlüm evvel yükseklerden uçtu düze indi şimdi gönlüm aramızda karlı dağlar hasretin bağrımı dağlar başa geldi olmaz işler yokluğundan öldü gönlüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Uzun gemilerin direği. Ah çatal olur efelerin yüreği. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 bende bu nakaratı üsttekine armağan ediyorum...sardunyama alıştım sana birtanem.. seni burada görmeye.. yokluğun bir zehir gibi dolaşıyor topiclerde... gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar siyah mavi yeşil olsun aşkı inkar etmez onlar... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.