Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 neyi 3 doors down deil di mi 3 doors down'u dinliodum...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ben de yazdım zati sözleri sırada kryptonite var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Arkana bak da düşün yeniden Gururumuzdu bizi deviren İçime dolan tüm korkuları Denize bıraktım sahilden Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 aman nazar falan değmesin o kaşına o gözüne içim gider düşer bayılırım o nazına o cilvene uzun zamandır peşindeyim sen farkında deilsin bu son kararım bak söylüyorum yinede yine benimsin..... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 If I go crazy then will you still Call me Superman If I'm alive and well, will you be There holding my hand I'll keep you by my side with My superhuman might Kryptonite Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 I am a WOman who walks alone And when Im walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when its dark Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 gitme ne olur bırakıp gitme sensiz yaşayamam ben böyle gitme ne olur bırakıp gitme bir ömür boyu yaşayamam böyle Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yagmurlardan buluttan, ruzgarlardan gızlerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızledım Kuruyan yaprak gıbı, dokulsede hıslerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızlerım Bır dınlesen kalbımı Bır dınlesen ne olur Sen seversen sevgılım Gecenler unutulur Olanlar unutulur Acı hasret ve keder, ayrılıgın arkası Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası Senelerdır dılımde, senden hasret sarkısı Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 al beni yar götür götür burlardan bıktım artık hep aynı varoluşlardan... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bitim gözün aydın bittim helal olsun uğrunda harcadığım yıllar haram olsun ..................... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aşkım günaydın de yeni güne yay gibi gerginsin çözül biraz bitmez dünyanın derdi ertele kurulmanın hiç bir faydası yok RELAXX Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 yüksek dağlara kar var güzelum daha dememki yar var tatliyum öyle kırdun kalbumi güzelum şimdi yalvarda yalvar tatliyum ben sevdum sana söyleyemedum oy canum gizli gizli severum hem sever hemda seni özlerum oy canım yollaruni gözlerum e ben seni severdum güzelum petekteki bal gibi tatliyum şimdi gönlüm soğudi güzelum dağlarda ki kar gibi tatliyum ben sevdum sana söyleyemedum oy canum gizli gizli severum hem sever hemda seni özlerum oy canum yollaruni gözlerum çiçekli yaylalari güzelum gülüm sen severmisun tatliyum benda çiksam yaylaya benida severmisun tatliyum Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 oohhhh nennnii KOÇARİİİ KOÇARİ kimin yari... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hani biz bir bütündük su ile toprak gibi döküldük,dile düştükk bir solmuş yaprak gibi tanrıdan dileğim bu sevenler sevilenler yarını bekleyenler olmasın benim gibiiii.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 görmedim aşkın güzel yanını aşk aldı canımı yıktı ocağımı sewmedim böyle sewmez olaydım her hain gibi sende beni aldattın allahım biliyor cezamı weriyor bir suç işledim demekki seni gönderiyor a benim kınalı kuzum gece uykusuzum bu gece burası yanar bunu ben yaparım kafama takarım uzaktan bakarım gece ataşi söner yine ben yakarım ........................ Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 öpünce anlıyorum ben seninle yaşıyorum günbirden beri kaç kere wuruluyorum gidince anlıyorum herşeyini özlüyorum tenin benim gibi kokun içime istiyorum birden bire hayatının tümü oldun gecelerine gün gibi doğdun gidersen birgün biri üzülür çok adı lazım değil baş harfi ben festiwal gibisin katılmak istiyorum önlerden yer kapıp gözümü kalbine istiyorum asaletin bedeli çok kölen war belli belli hem biraz deli azdan çokda serseri adı lazım değil baş harfi ben birden bire hayatının tümü oldun gecelerime gün gibi doğdun gidersen bir gün biri üzülür çok ...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı anlamadım daha önce nelere yıprandığını sorun bende mi anlamadım biz bu aşkla göklere duyulmamış düşlere kirlenmemiş hayallere uçacaktık ben bilmem unutmayı, ben bilmem yüreğimde ağırlığınla sana esir canımla bu yollardan geçemem...... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bak yine kader sessizce örmüş ağlarını biçare gönül uzanmıyorki kolları hep kara haber getirdi yaz yağmurları seden bihaber geçer mi ömrün kalanı karanlıklar içinden gündoğar ya aniden belki öyle can bulur yarım kalan hikayemiz gidecek yerim mi var diyecek sözüm mü var bunu eller anlamaz sana ihtiyacım var....... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 CANDAN ERÇETİN'DEN OLMAZZZZZZZ (ya ben bu şarkıya çok gülüyorum yaaaaa dinlerken acaip gülmem geliyo tutamıyorum kendimi valla, komik te degil sözleri ama niyeyse ) Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun? Olmaz bir tanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz Hazırdım bende seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben her şeyi yoruyorum Belkide hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ne guz ne guller ister , bu kalp bir sende titrer.. yak hadi durma.. senin bu kuller.. ne yazi ne kışı bekler.. bu kalp bir seni ozler.. vur hadi durma senin bu izler.. bana sen ..yalnız sen lazımsın..!!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ne guz ne guller ister , bu kalp bir sende titrer.. yak hadi durma.. senin bu kuller.. ne yazi ne kışı bekler.. bu kalp bir seni ozler.. vur hadi durma senin bu izler.. bana sen ..yalnız sen lazımsın..!!! AYNEN KATILIYORUM Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bitanemsin ya ah ah ah Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bitanemsin ya ah ah ah bu ah ah ah lara da aynen katılıyorum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 yine sensiz bu akşam uyku girmez gözüme sayıklarım ismini akın büyür içimde nerdesin sewgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sewgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gökyüzünde kaybolmuş sönmüş bi yıldızım ben yüreğinden kowulmuş tenhayım ıssızım ben ................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.