Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2013 -Alp sen okumak için İstanbul'a gitme olur mu (alp) -Ne işim var İstanbul'da ben Amerika'ya dans okuluna gidicem! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2013 -"10 Kasım şiirini ezberlemedin, törende ne yaptın Alp? -"Arkadaşlarım söylerken ben flayback yaptım anne! 1 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2013 .. -"flay-back yapmak ayıptır torunum.. annenizin englişçesi yoh midur? -"çok reca ederim.. siz bu mes'eleye karışmayınız.. her bi şeyi bilmek zorunda mısın yaw.. sinir şey yaw.. pis.. .. .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2015 -Anne yemek de ne var?+Zeytinyağlı taze fasülye-Anne sen de hiç benim beğendiğim yemekleri yapmıyorsun.+İyi de oğlum senin beğendiğin yemek yok ki!-N'apayım ben türk mutfağı sevmiyorum.. 2 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2015 @Radya... Geberdim gece gece, maşallah ne zeki yavvv... ÖPTÜM ONU! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2017 Bu sayfayı iyi ki açmışım. Arada oğlumla birlkte açıp okuyup gülüşüyoruz.. Alp bu ay 14 yaşına girdi ve şu an en büyük derdi ergen olmak:))) -anne bu ergenlik umarım çabuk geçer! öfkemi kontrol ediyorum:( Doğruyu söylemek gerekirse bende kızımın ergenliğinden daha fazla zorlanıyorum. Aramızda çok iyi bir ana-oğul ilişkisi olmasına rağmen bazen şiddetli bi şekilde etrana ördüğü duvara çarpıyorum. Allahtan o duvar sürekli orada degil.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 -Anne ben çocuk doktoru olayım en iyisi -neden çocuk doktoru? -Çok fazla yorulmam çocuklar en fazla grip nezle oluyor.. 1 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 3 dakika önce, Radya dedi: -Anne ben çocuk doktoru olayım en iyisi -neden çocuk doktoru? -Çok fazla yorulmam çocuklar en fazla grip nezle oluyor.. Bana kalsa bu eflâdımıs.. Asab ve Sinir Hstalıkları Uzmanı veya Psiklog Medyum Felân olmalı.. İleride Anneyi tedavî etme bâbında.. Kim bilebilir? 1 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 57 dakika önce, İNTERLOCK dedi: Bana kalsa bu eflâdımıs.. Asab ve Sinir Hstalıkları Uzmanı veya Psiklog Medyum Felân olmalı.. İleride Anneyi tedavî etme bâbında.. Kim bilebilir? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Geçenlerde üstümde ki yırtık zincirli tişörtü gördü ve: "Anne sen orta yaş bunalımına mı girdin acaba" dedi..😯 İnsanın ruhunun yaşlanmadığını daha bilmiyor tabi..🤣 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2021 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2021 Alp: Anne neden oruç tutmadığın halde sahura kalkıyorsun. Babam ekmeğine yağ süremiyor mu? 🧐 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.