Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Bayanlar yanlış anlamazsa bende kendi çocukluğumdan kendi prezervatif hikayemi anlatayım: Zaten çok yaramaz bi çocukmuşum ben yahu,annem hala anlatır durur yaptıklarımı.Aradada eşşek kadar oldun hala akıllanmadın der ayrıcanada Ben bigün evde annemin çekmeceleri kurcalarken buldum bu paketlerden,bi açtım anaa balon gibi bişey,şişirdim sonra içine su doldurdum gene şişirdim,annem bi gördü..."Napıyonn sen oğlum" dedi bana."Anne balon buldum şişiriyom "dedim."O balon değil bırak onu,onlar babanın parmaklıkları" dedi bana.Parmağında yara olunca takıyomuş.Üzüldüm ben tabi,ne güzel oynuyodum.Sonra bigün bize dayımlar geldi,annemin yatakodasında yengeme parmaklıklardan verdiğini gördüm.Eh heralde yengeminde parmağı yara oldu diye düşündüm.Üstünden epeyce bi zaman geçti,yaz geldi.Halamlar bizim yazlığa geldi.Halamıda çok severim."Hadi" dedim halama "bugün beraber denize girelim".Halam parmağını gösterdi,"bak oğlum parmağımda yara var benim,ıslatırsam iyileşmez"Ben şimşek gibi halam nolduğunu anlamadan yatak odasına koştum,aradım taradım ama parmaklık yok.Dayımlarda bizim evin çok yakınlarında bir kampta çadırda kalıyolardı.Fırladım oraya,yengeme dedim "çabuk","noldu olum dur acelen ne,ne istiyon sabah sabah"."Halama parmaklık lazım,denize gircez biz,parmağa yara olmuş giremiyoz,annemin sana verdiği parmaklıklardan sende var mı bizde kalmamışta" Yengen bi tuhaf oldu,kızardı bozardı sanki"yok bizde onlardan"dedi.Sinir oldum döndüm eve.Annem dönünce "oğlum nerdesin sen fırladın gittin"dedi.Durumu anlattım anneme tabi,iki kadın krize girdi resmen Çok sonra öğrendim neden o kadar güldüklerini........ Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 mah na mahna diiii didiiiiidiirrrriiiii diye bi şarkı vardı muppet şov daa onu söylüyom içimden .... bizim mahallede de bi çocuk nereden bulmuşsa onların hepsini şirirp tam maç yaptığımız yerdeee baloon baloonn diye koşmuştuuuuu hiç unutmam büyük ihtimallee gereksiz her yerde kullanılıyo da bi gerekli yerlerde kullanılmıyoo Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 3 yasindaki kizim biraz öksürüyor dondurma istedi , hastasin olmaz dedim ablasindan yedi ve sonra öksürdü, bak gördünmü iste dondurmayi yedin öksürdün diyorum, cevap su:" Annecim dondurmadan degil , ben beni üsüttüm" Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Kız kardeşimin kızı , erkek kardeşimin oğluyla birlikte bilgisayarda oyun oynuyorlar. Yaşca onlardan küçük olan kardeşini aralarına almak istemiyorlar haklı olarak. Çünkü onlara rahat vermiyor bizim ki. Kovuyorlar olmuyor, kaçıyorlar olmuyor, sonunda kapıyı kitliyorlar üzerlerine . Bizimki kapıyı çalıyor açmıyorlar , bir de yetmiyor gibi azarlıyorlar. Senin ki sonunda çareyi buluyor. Kapıyı çalıyor . Onlar kimo diyor .Bizimkindeki yanıt.....BEN BABAM Bu çocuklar bir harika... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Çok uzun süredir,bir süt markasına (ismi D ile başlıyor) yönelik bir mail alıyorum...O markanın içeriğine Türk çocuklarının,zeka gelişimini gerileten maddeler konduğunu falan yazıyor... Birgün Alp'le alışveriş yapıyoruz,benden o marka meyvalı yoğurt istedi...Annelik işte bunun bir karalama kampanyası olabileceğini tahmin etsenizde eliniz gitmiyor o ürüne..."Yok Alp o markayı alamam sana" dedim...Tabi nedenini de ona o anda anlatmak çok zor geldi..."Bu markanın ürünleri çocukları gerizekalı yapıyormuş"dedim... Dün akşam koşarak yanıma geldi... "Anneeee babam benim geri zekalı olmamı istiyor" "Olur mu oğlum öyle şey, onu da nerden çıkardın şimdi" "Valla anneee,bana gerizekalı yapan sütlerden almış,hemde 6 paket birden" 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Bugün yemek yaparken başıma yemeni bağladım,bi gördü beni; -"Anneeeee ne bu halin.. -"Ne var oğlum halimde.. -Hiççç emeklilere benzemişsin.. -"Nasıl yani.. hahahaaa -Yaşlı gibi yani,babaannem gibi falan Emekliler duymasın.. Duymasınlar, bence de... Yoksaaa... Yoksa yiyiverirler, ısırıverirler onu. Allahım nasıl bi çocuktur öyle, Allah nazardan saklasın, canıııım. ( Ee, böyle bir annesi olursa... ) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Duymasınlar, bence de... Yoksaaa... Yoksa yiyiverirler, ısırıverirler onu. Allahım nasıl bi çocuktur öyle, Allah nazardan saklasın, canıııım. ( Ee, böyle bir annesi olursa... ) Amin... Haydut o haydut sende biliyorsun ya artık... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Az önce: -"Anne eve bir güvenlik bir de hizmetçi istiyorum"! -Bende oğlum bende bende... 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Anne teyzemin verdiği yiyecek maddesini çıkarmayı unuttum 2 gündür çantamda işe götürüp getiriyorum iyi ki havalar soğuk bozulmadı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Anne teyzemin verdiği yiyecek maddesini çıkarmayı unuttum 2 gündür çantamda işe götürüp getiriyorum iyi ki havalar soğuk bozulmadı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 Ön caddede ki bar'ın önünden Alp ile geçerken: -"Anneee buraya büyüdüğümde bende arkadaşlarımla takılıcam dimi?" 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2010 Alışveriş ettiğimiz manav ve Alp diyalogu: Manav:Anneni üzme ama. Alp:"Anneler günü" geçti ki! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2011 Alp:Anne gözlerini kapama korkuyorum -İyi de gözlerimi kapamadan uyuyamam ki Alp:Olsun sen yine de gözlerini kapama -Neden gözlerimi kapamam seni korkutuyor? Alp:Çünkü ölmenden korkuyorum...Yaşlanma da...Yaşlanırsan da ölürsün, sonra ben de yaşayamam seni çok seviyorum. -Ben yaşlandığımda çocukların olacak, ben ölsem de onlar olacak, tıpkı sende benim gibi yaşarsın... Alp:Ağlama annecim anneannem ölmedi ki,sadece başka bir yere gitti. Alp:Ama sen ölme anne korkuyorum. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 -Alp sen az önce kiminle konuşuyordun telefonda? -Sgarayı bırakma hattını aradım -Neeeeee -Ne var kii, televizyonda numarasını verdi, bende arayıp "gelin annem kendini öldürüyo, anneme sigarayı bıraktırın" dedim... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2011 Okul dönüşü merdivenlerde bağırıyor: -Annee bu kızlar kesinlikle cadı.!! ( okulda kız arkadaşı kolunu ısırmış) -Ben de mi cadıyım yani... -Canım sen değil, sen değillll, sen annemsin.! 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 -Annee, aşk böyle mi yani? -Nasıl mı yani? -Yani aşk hep böyle acı mı verir? -Umarım senin için öyle olmaz oğlum... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 -Anneee; Kadınlar memeli canlıdır demiii.... 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Pazar günü: -Anne salı günü sevgililer günüymüş ama benim sevgilim yok! -Niye canım Melike var ya! -İyi de o beni seviyor mu bilmiyorum ki -Olsunnn sen onu seviyorsun ya..Boşver karşıdan sevmekte güzeldir. -Ama anne çok acı vericiiiiii... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 -Anne, ben senin karnından çıkmışım ama bebekler normalde annelerin karnından çıkmaz. -Normali nasılmış? -Ben Tv de görüyorum normalde annenin eteğinin altından çıkıyorlar...! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Ben:Alp artık uyuman lazım! Alp:Karşı çıkıyorum! Ben:Israr ediyorum! Alp:Protesto ediyorum! Ben:Biber gazı sıkarım bak! 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 )) Ne yani simdi sizin evde polis halk iliskilerimi mevcut biber gazi tehtidi Yakinda Alp eline pankart alip bu evde grev var derse hic sasmicam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Evde pankartla yürümüyorlar ama odalarının kapısına pankart asıyorlar.. benim çocuklarım doğuştan direnişçi galiba.. 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 )) Komunizm Kapitalizme karsi ) 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 -Bana o üzgün köpek bakışıyla duygu sömürüsü yapma anne! -yaaa öle bi bakış mı var.. -Evettt çizgi filmlerde bu bakışa üzgün köpek bakışı deniyor.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Kızım:"Anne hatırlıyor musun, beni çok küçükken bir hasta ziyaretine götürmüştün.Dedemin bir arkadaşıydı ve şeker hastasıydı, iki bacağı birden ameliyatla kesilmişti" -"Evet hatırlıyorum" -Hah işte o benim çocukluğumdaki en büyük travmadır!" 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.