Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Hayat çok çabuk geçiyor. Keşke yapsaydım dememek için henüz hayattayken olabildiğince eğlenin... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 balı çok olanın sineğide çok olur.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Bizi öldürmeyen yaralar bizi daha güçlü kılar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Kavgayı, bir yaprağın üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye Öfkeyi, bir bulutun üzerine yazmak isterdim yağmur yağsın bulut yok olsun diye Nefreti, karların üzerine yazmak isterdim güneş açsın karlar erisin diye ...Ve dostluğu ve sevgiyi, yeni doğmuş tüm bebeklerin yüreğine yazmak isterdim onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayı sarsın diye YILMAZ GÜNEY Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar ne günahı şeytan seni beklediğim kadar Necip Fazıl Allah rahmet eylesin harikaydı O Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ya Sev Ya Terket Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 gazoz ağaçları altında bir başkadır aşk.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 TEMİZ BİR VİCDAN KADAR YUMUŞAK HİÇBİR YASTIK YOKTUR. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 gül senin tenin,bende güller içinde kafesteyim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Beni az, ama uzun sev. MARLOWE Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Böyle sakin durduğuma bakma, habersizce kopan fırtınalara benzerim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Senin sıkıntın nedir.? Konuştuğum için değil,konuşmadığım için şimdi pişman olurum.!! Şuan işim var geç oldu..sen yanlış hedef seçtin.. Oyun başladı göreceğim seni... Sen istedin bu oyunu oynamayı....bakacağız vezirmi olacan *****... hastamısın kardeşim..seninle yazdıklarımın uzaktan yakından alakası yok(ciddiyim)..daha önceden konuşup anlaştığımızı sanıyordum..kendine düşman yaratma çaban niye..yazdıklarımın çoğunu ben bile ciddiye almazken senin ciddiyetin şaşırtıyor beni..ve benim yine de sana göndermek istediğim işte şudur..( ) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 TANRI BİLE AFFETMEZ SEVENE ZULÜM EDENİ Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 gerçek bir prens dizlerimde uyuyor Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gidenlerin arkasından geriye kalan yaşanmışlıklardır Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Biz hayatı paylaşmaya bayılırız,beraber güler beraber ağlarız... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Sevgi paylaşmaktır eğer paylaşılacak birşey varsa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tat vermek istemediğin yerde tat almak istememelisin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 '' Güzel görmek istiyorsan, güzel bak.. '' Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Bir arkadaşın değerini anlamak için yalnız kalmayı beklemeyin... ! Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Dünyadaki herkesi dinle kimseyi küçümse en cahilinin bile anlatacak bir hikayesi vardır Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Bir gün insan virgülü kaybetti... O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümleleri basitleşince düşünceleri de basitleşti. Bir başka gün "ünlem işareti"ni kaybetti. Alçak bir sesle ve ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı. Bir süre sonra "soru işareti"ni kaybetti ve soru sormaz oldu. Hiç bir şey ama hiç bir şey onu ilgilendirmiyordu. Ne kâinat ne dünya ne de kendi umrundaydı. Bir kaç yıl sonra "iki nokta üstüste işareti"ni kaybetti ve davranış sebebini başkalarına açıklamaktan vazgeçti. Ömrünün sonuna doğru elinde yalnız "tırnak işareti" kalmıştı. Kendine özgü tek bir düşüncesi yoktu. Son olarak "nokta"ya gelindiğinde düşünmeyi ve konuşmayı unutmuş durumdaydı. Kandevski Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yıldızlar vardır geceyi güzelleştirmek için, çiçekler vardır: kırları süslemek için, sevgiler vardır: kalpleri birleştirmek için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gerçek dostlar yıldızlara benzerler onlar hep vardır ama; karanlık çökünce görünürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.