Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız.
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl Herkese karşı uygar, çoğu insana karşı sokulgan, az kişiyle samimi, tek kişiyle dost ol ama kimseyle düşman olma...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl "Eşek taş çekmekle derviş olmaz Tekkeye,İnsan hacı mı olur varmakla Mekke’ye....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl "Eşek taş çekmekle derviş olmaz Tekkeye,İnsan hacı mı olur varmakla Mekke’ye.... mukemmel bır soz ya.
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl Hayat beklentilerle doludur,fakat o beklentiler hayatta değildir.
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl dünyada ıkı tane hatasız insan vardır,biri doğmamışdır bırı de ölmüşdür
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl bizde ölüye saygı mirasa saygıdan gelir yeni uydurdum şahitim bile var
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl Bozuk saatler bile 24 saatte iki kez gerçeği söyler. Pitigrilli
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Kötülüğün ve haksızlığın olduğu yerde suç haktır.....Dostoyesvki
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl İnsanlık onurunu en çok yine insanlar ayaklar altına alır... Oysa onursuzluk insanlık ayıbıdır... Başkalarının onurunuda kendi onuru kadar önemseyenlerin çok olduğu dünya kendi onurunu kurtarmış demek olacaktır...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır. Mirabeau
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl insanın masum olduğu iki hal vardır..birincisi; doğumundan yedi yaşına kadar ki geçen zaman...ikincisi; ölü olduğu zaman.
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl insanlara çok yukardan bakma ki,aşağıya düştüğünde kaldıracak birileri olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.